BMW Driver-ки

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

BMW Driver-ки

Мнение от Loewe » 06 Ное 2005, 22:37

От доста време чета във форума, но не съм писъл много (освен напоследък няколко теми). Та най-накрая се престряших и реших и аз да постна тази тема в раздел "Страхотни истории". :) Темата едва ли е толкова страхотна, но все пак ми се струва интересна и може би смешна :)

Лятото се проведе World Tuning Show във Фридригсхафен, Бодензее, Германия. Аз и няколко прители решихме да отидем да разгледаме бегачките :) За съжаление не можахме да се видим с други членове на форума, поради технически причини (ГМСите нямаха връзка).
Пътуваме си ние по магистралата и се радваме на хубавия път и доброто каране на моя приятел, шофьора. Интересното беше, че повечето коли, които отиваха към въпросното щоу се познаваха от пръв поглед:) Или по външен тунинг или по пъпчивите шофьори които ти оглеждат колата като минаваш покрай тях или пък като се напъват да ти покажат, че тяхната кола е по-бърза. Естествено имаше и много коли с understatement, които и бавно да минат покрай теб ще се сетиш, че не ги продават на килограм. Паркингите на шоуто бяха заети от не малко луди коли. Общо взето и на тях имаше неофициално изложение така да се каже. Тук ще открия малка скоба и ще кажа, че бяхме с Vectra 97' 1,8 16V , с оптичен тунинг на Rieger (ниско свалена, гледа лошо и малко пипнат двигателя, та е към 130 коня) . Общо взето колата доста върви като за нея си :) Въобще нямам идеята да ви обяснявам колко сме бързи с нея или нещо подобно. Предмет на историята са 2 шофьорки на БМВта. Да мина към същественото на темата:)

Та караме си ние и по едни време изпреварваме едно Е36 със скорост около 130 км/ч и вече като се изравняваме с него гледахме ей така :shock: Няква бабка на 60 + години (може и повече да беше, защото косата и беше изцяло бяла а лицето и беше доста изпито) го караше и беше заела "поза глътнала бастун зад волана". Спогледахме се с моите хора и се спукахме от смях :mhihi: Тва нещо може да го има само в Германия! Представяте ли си баба Ви с БМВ да жули по магистралата със 130 ?! :lol:

Както и да е, след като се посмяхме по едно време ни изпреварва някакво с Е36 Compact (нямаше обозначение на модела отзад) с 2 руси мацки вътре. Това при скорост някъде 150-160 км/ч. Нашата реакция веднага е, "Дай газ да ги видим тея мацки:) "Наш'то момче намачка газта, обаче онея и те не се дават. Шпорят яко по магистралата, чак на 190 км/ч вече ги изпреварихме. Голяма шофьорка беше тая ей, пък и красива на всичкото отгоре, че и с БМВ :D Направо я взимах за жена :D
След като ги изоставихме в огледалото за задно виждане, и ние и те отпуснаха газта. Но ни предсотеше още една среща с тях.
На 30 км от Фридригсхафен вече имаше задръстване. То не бяха коли, не бяха автомобили! Да мислиш, че в Германия правят коли :mhihi:
Ами сега какво ще правим ? 11 часа е а ние сме в супер дълго задръстване. За късмет навигатора си беше взел лаптопа + GPS джаджата и я пуснахме да търси с навигационната програма алтернативен път. Да отбележа, че пътят преди Фридригсхафен не е магистрала та и за това беше толкова голямо задръстването пък и така имаше начин да се измъкнем през някои страничен път. Тези които бяха без нави или не познаваха пътя си чакаха като пичове. Измъкваме се ние от задръстването и се движим по заобиколен път. В едно селце, спираме на светофара и кой да видим до нас? Дядо мраз ?! НЕ! Двете каки с Compacta! Навигаторката разлистила една голяма карта и се заровила в нея, а другата се чуди по кой път да поеме. Следва реакция от наша страна: сваляне на предния прозорец, показване на лаптопа, "Карайте след нас и ние сме за шоуто" 8)
Каките се спогледаха, усмихнаха се и те и поеха след нас след като светофарът показа зеленият цвят. За съжаление, организаторите разпределяха движението още от далече и тях ги отбиха към друг паркинг та не можахме да се видим :(
Иначе можеше да стане и по-интересно 8)

Та има и мацки и бабки с БМВ. Цялата история ме подсеща за една песен в коятоп се пее:
"Имаш ли пари - хубави жени, нямаш ли пари - стари бабички.."
"Имаш ли пари - западни коли, нямаш ли пари - стари жигули..."
А в мойта история кво' стана?! И бабички и мацки карат любимата марка :mhihi:
Остава и аз да си купя БМВ, пък тогава ще видим бабички ли, хубави жели ли :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Последна промяна Loewe на 07 Ное 2005, 2:07, променена общо 1 път
“M” stands for Motorsport. And there’s no question that these cars have racing in their blood.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от road666 » 06 Ное 2005, 23:05

:mhihi: :mhihi: Бабички на 60+ ли .Аз имам Леля,която е на 76 и кара Е36 318i с автоматични скорости.Та по повод годините на Леля ми,наще се страхуват като пътува Леля ми сама и затова понякога ме пращат да сам и шофьор.Миналото лято крам си аз по пътя Свиленград - Истанбул,само че със 100-120 за да не се притеснява Леля ми и не след дълго ме попита:
"Вели, теб ако те е страх да караш дай аз да карам,аз карам и със 160 ,защото път ни чака." :mhihi: :mhihi: :mhihi: Аз гледам :shock: :shock: :shock: и отговорих: "А, аз мислех да не ни хванат полицаите." как иначе да се измъкна от неудобния въпрос :mhihi: и последва ГАССССС на 160+
Търсим шофьор без книжка с крадена кола. За контакти тел. 166

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 10 Дек 2005, 10:50

На 8-ми бях в студентския град на концерт на Roger Sanches и на излизане от улицата ми засече пътя едно BMW от новите петици и спря на 2 см. от бронята ми.И кат излезнах от колата и видях страшно чернооко гадже да я кара веднага ми мина всичко,усмихна ми се и отдохме да се почерпим.Та искам да кажа има и страшни BMW- драйверки :yes:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 10 Дек 2005, 12:53

offtopic - а как беше концерта :?: :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 10 Дек 2005, 20:14

[FF]GODFLESH написа:offtopic - а как беше концерта :?: :mhihi:

Ми супер беше [FF]GODFLESH.Имаше много разголени момичета и особено покрай тоалетните........... аве лудница ве майна :yes: :wave:

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 11 Дек 2005, 0:21

голи щото от тея наркотоци се обезводняват става им топличо водичка им се пие абе :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

М40 Forever
Аватар
Кара: M

Мнение от Малкия » 11 Дек 2005, 1:29

vasil088 написа:На 8-ми бях в студентския град на концерт на Roger Sanches и на излизане от улицата ми засече пътя едно BMW от новите петици и спря на 2 см. от бронята ми.И кат излезнах от колата и видях страшно чернооко гадже да я кара веднага ми мина всичко,усмихна ми се и отдохме да се почерпим.Та искам да кажа има и страшни BMW- драйверки :yes:
бате много ми е интресно как си я видял в тамното с кви очи е :P сподели и аз да ги виждам :shock:

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 11 Дек 2005, 3:34

Малкия написа:
vasil088 написа:На 8-ми бях в студентския град на концерт на Roger Sanches и на излизане от улицата ми засече пътя едно BMW от новите петици и спря на 2 см. от бронята ми.И кат излезнах от колата и видях страшно чернооко гадже да я кара веднага ми мина всичко,усмихна ми се и отдохме да се почерпим.Та искам да кажа има и страшни BMW- драйверки :yes:
бате много ми е интресно как си я видял в тамното с кви очи е :P сподели и аз да ги виждам :shock:

скива ли къде е тайната ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Vasko » 11 Дек 2005, 3:50

Малкия написа:
В София няма тъмно ся пък и вие.Ми повечко тряя да си отваряте очите и вярвам не сте албиноси ;) :shock:

Назад към Страхотни истории