Personal Z4 review....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Personal Z4 review....
Днеска сутрнита трябваше с жената да оставим нейната кола на сервиз. И решихме като е оставим да идем да се поразкараме малко в центъра, или така наречения Сърфърс Парадайз. Както си обикаляме по едно време гледам едно 330ци да се дава под наем, до него един МЛ55 и до него едно такова никакво; Зет 4. Влезохме да попитаме за цените ей така от любопитсвто и ... ужас сториха ми се бая скъпи ...И само като ми ги казаха вече бях излязъл от магазина....
След малко лутане из центъра жената ме разубеди, че не са чак толкова много и , че сме щели да си прекараме супер.. и аз.. ами айде, по добре тъй да ги похарча отколкото по кафета
:)
И върнахме се, говорихме и айде готово ! След 10 минутки вече карахме
Сега впечетленията от колата :
Интериор:
Същия е като в Е90, незнам защо , но интериора на е46 много повече ми допада. Този е нещо му куца. Също така забелязах много повече пластмаса в сравнение с мойта (е46). Абе имах чуството , че е недоврушена нещо...може обаче това да е и от мен, цял ден ме пече слънце
:)
Екстериор:
Ми тука всичко опира до вкус. Аз лично не съм много фен на този модел, но трябва да призаня изглежда адски злобна като е зад теб ! 15 минути жената кара зад мен и направо ме беше страх, не че жена ми кара, а че все едно акула ще ме изяде...(пак не става дума за жената !
) Както и да е, страшно върти глави ! Навсякаде където и да си, каквито и коли да име до теб все гледаш някакви очички да те гледат ... абе ПИЧЕЛОВКА !!!
Двигател:
Ми този беше 2.5 – 192 коня. На втора набираше супер, ама беше бая куцо защото е автоматик. Иначе звука е страхотен особено в ниските обороти... (което ме учиди)
Още нещо тая чекия типтроник за нищо не става ! Това си е чист автоматик, имаше много лаг като смениш скорости ръчно, и като свалиш скорости то си ги сваля когато си иска...не когато му кажеш ти...
Возия:
Нищо осбенно, вози твърдо, бая твърдо, жал ми е за хората с такива коли в БГ, аз тука останах без бъбреци където няма дупки пък за БГ, направо не мога да си помисля. Видимоста е малка, трябва да се въртиш като пумпал да видиш дали има некои до теб или зад теб
Хандлинг:
Супер
! 50:50 баланса задното предаване и твърдото окачване прави тази кола супер на пътя ! Ако и се сложат едни хубави гуми ( на тази бяха износени) направо ще е залепена на пътя..
:D:D:D
Заключение:
Плюсове:
+ Поведение на пътя
+ Звук
+ Сексапилна
+ Спирачки
+ Шофьоркса позиция
Минуси:
-возия
-скоростна кутия
-малко „джобове” в купето.
Според мен това е перфектната кола за жена. Такава с много пари и вместо семейство пудел ! Като цяло ми харесва, но не бих си купил такава. От 10 и давам 7 .
Снимки утре !
PP> Много е фън обаче !

И върнахме се, говорихме и айде готово ! След 10 минутки вече карахме

Сега впечетленията от колата :
Интериор:
Същия е като в Е90, незнам защо , но интериора на е46 много повече ми допада. Този е нещо му куца. Също така забелязах много повече пластмаса в сравнение с мойта (е46). Абе имах чуството , че е недоврушена нещо...може обаче това да е и от мен, цял ден ме пече слънце

Екстериор:
Ми тука всичко опира до вкус. Аз лично не съм много фен на този модел, но трябва да призаня изглежда адски злобна като е зад теб ! 15 минути жената кара зад мен и направо ме беше страх, не че жена ми кара, а че все едно акула ще ме изяде...(пак не става дума за жената !

Двигател:
Ми този беше 2.5 – 192 коня. На втора набираше супер, ама беше бая куцо защото е автоматик. Иначе звука е страхотен особено в ниските обороти... (което ме учиди)

Още нещо тая чекия типтроник за нищо не става ! Това си е чист автоматик, имаше много лаг като смениш скорости ръчно, и като свалиш скорости то си ги сваля когато си иска...не когато му кажеш ти...

Возия:
Нищо осбенно, вози твърдо, бая твърдо, жал ми е за хората с такива коли в БГ, аз тука останах без бъбреци където няма дупки пък за БГ, направо не мога да си помисля. Видимоста е малка, трябва да се въртиш като пумпал да видиш дали има некои до теб или зад теб

Хандлинг:
Супер

Заключение:
Плюсове:
+ Поведение на пътя
+ Звук
+ Сексапилна

+ Спирачки
+ Шофьоркса позиция

Минуси:
-возия

-скоростна кутия

-малко „джобове” в купето.

Според мен това е перфектната кола за жена. Такава с много пари и вместо семейство пудел ! Като цяло ми харесва, но не бих си купил такава. От 10 и давам 7 .

Снимки утре !

PP> Много е фън обаче !
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Тва па да караш Z4 автомат е ебати х**. Но ти завиждам благородно че си я карал доли и с автомат 

Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
супер си си прекарал ,само не мога да разбера как искаш да се получи това-" Поведение на пътя " без да загубиш "возия"....
"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
krika написа:Тва па да караш Z4 автомат е ебати х**. Но ти завиждам благородно че си я карал доли и с автомат
Ти лууууууууууууууууууд?

По 'убаво от кабрио-автоматик няяяя..

- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Това за М на скоростите и аз мога да го продвъртдя,
предполагам на 4-ката е същия/или почти като при мен и е същата тъпотия,само на С се държи идеално.
Иначе си е пичеловка,де
Браво това се казва спонтанно и яко изживяване!
предполагам на 4-ката е същия/или почти като при мен и е същата тъпотия,само на С се държи идеално.
Иначе си е пичеловка,де

Браво това се казва спонтанно и яко изживяване!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
Звъни ми Гадината в 10 ЧАСА СУТРИНТА!!! Вика "След 1 час съм пред вас!" След около 1 минута псувни че ме е събудил толкова безобразно рано все пак реших да попитам защо и ми се обясни че в момента кара Зед 4ка и мисли че може би ще се изкефя. Е да ама имах ангажименти и му казах, 40 минути. Той вика 45 и се съгласихме.
44минути по късно, чувам некъв рев на некъв двигател пред нас. Излизам и кво да видя . . . ГаДината гъзарее с една Зед 4ка. Отидох там и много учтиво помолих Теди да слезне и да влезе у нас за 10 минути докато с жеков си кажем 2-3 лафчета по мъжки. И съответно отидохме и си казахме.
Всичко което каза Жеков е така, освен че всъщност не си приличат от вътре с Е90ката хич. Е90ката се чуства доста по качествена.
Но драйвър позицията е супер, дори и при 180 (не знам как стана, просто натиснах газта и докат се усетя вече карах с толкова) шапката не ми изхвърча от главата (Жеков нещо се бореше да задържи неговата
) и ВСИЧКИ те гледат със много, ама МНОГО респект.
Абе колата ме кефи, ама дееба, тея автомати . . .момчета какво правите бе. . .това е скоростна кутия за баба ми или дядо ми . . .дори и за майка ми е прекалено пенсионерска.
Нищо, пак беше супер
. Жеков, тенк Ю че сподели преживяването с мен.
Утре ще има 
44минути по късно, чувам некъв рев на некъв двигател пред нас. Излизам и кво да видя . . . ГаДината гъзарее с една Зед 4ка. Отидох там и много учтиво помолих Теди да слезне и да влезе у нас за 10 минути докато с жеков си кажем 2-3 лафчета по мъжки. И съответно отидохме и си казахме.

Всичко което каза Жеков е така, освен че всъщност не си приличат от вътре с Е90ката хич. Е90ката се чуства доста по качествена.
Но драйвър позицията е супер, дори и при 180 (не знам как стана, просто натиснах газта и докат се усетя вече карах с толкова) шапката не ми изхвърча от главата (Жеков нещо се бореше да задържи неговата

Абе колата ме кефи, ама дееба, тея автомати . . .момчета какво правите бе. . .това е скоростна кутия за баба ми или дядо ми . . .дори и за майка ми е прекалено пенсионерска.
Нищо, пак беше супер

БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Mноооо си рашав бе, Алекс да не те е................нещо, а! Ша ми изневеряваш ли ти бееее......ела си тк да видиш кво ща напрая

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета

БИАД Авто-Пазар Тийм
12 мнения
• Страница 1 от 1