Personal Z4 review....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

т-т-т-тузар
Аватар

Personal Z4 review....

Мнение от GaD » 10 Окт 2005, 12:18

Днеска сутрнита трябваше с жената да оставим нейната кола на сервиз. И решихме като е оставим да идем да се поразкараме малко в центъра, или така наречения Сърфърс Парадайз. Както си обикаляме по едно време гледам едно 330ци да се дава под наем, до него един МЛ55 и до него едно такова никакво; Зет 4. Влезохме да попитаме за цените ей така от любопитсвто и ... ужас сториха ми се бая скъпи ...И само като ми ги казаха вече бях излязъл от магазина.... :) :) :) След малко лутане из центъра жената ме разубеди, че не са чак толкова много и , че сме щели да си прекараме супер.. и аз.. ами айде, по добре тъй да ги похарча отколкото по кафета :):)

И върнахме се, говорихме и айде готово ! След 10 минитки вече карахме :)

Сега впечетленията от колата :

Интериор:

Същия е като в Е90, незнам защо , но интериора на е46 много повече ми допада. Този е нещо му куца. Също така забелязах много повече пластмаса в сравнение с мойта (е46). Абе имах чуството , че е недоврушена нещо...може обаче това да е и от мен, цял ден ме пече слънце :):)

Екстериор:

Ми тука всичко опира до вкус. Аз лично не съм много фен на този модел, но трябва да призаня изглежда адски злобна като е зад теб ! 15 минути жената кара зад мен и направо ме беше страх, не че жена ми кара, а че все едно акула ще ме изяде...(пак не става дума за жената ! :) ) Както и да е, страшно върти глави ! Навсякаде където и да си, каквито и коли да име до теб все гледаш някакви очички да те гледат ... абе ПИЧЕЛОВКА !!! :D :D

Двигател:

Ми този беше 2.5 – 192 коня. На втора набираше супер, ама беше бая куцо защото е автоматик. Иначе звука е страхотен особено в ниските обороти... (което ме учиди) :)
Още нещо тая чекия типтроник за нищо не става ! Това си е чист автоматик, имаше много лаг като смениш скорости ръчно, и като свалиш скорости то си ги сваля когато си иска...не когато му кажеш ти... :roll:

Возия:

Нищо осбенно, вози твърдо, бая твърдо, жал ми е за хората с такива коли в БГ, аз тука останах без бъбреци където няма дупки пък за БГ, направо не мога да си помисля. Видимоста е малка, трябва да се въртиш като пумпал да видиш дали има некои до теб или зад теб :roll:

Хандлинг:

Супер :D ! 50:50 баланса задното предаване и твърдото окачване прави тази кола супер на пътя ! Ако и се сложат едни хубави гуми ( на тази бяха износени) направо ще е залепена на пътя.. :D:D:D:D

Заключение:

Плюсове:

+ Поведение на пътя
+ Звук
+ Сексапилна :D
+ Спирачки
+ Шофьоркса позиция :)

Минуси:

-возия :roll:
-скоростна кутия :roll: :roll:
-малко „джобове” в купето. :roll: :roll: :roll:

Според мен това е перфектната кола за жена. Такава с много пари и вместо семейство пудел ! Като цяло ми харесва, но не бих си купил такава. От 10 и давам 7 . :)

Снимки утре ! :D

PP> Много е фън обаче !

Назад към Страхотни истории