Без вина ... за малко да го отнеса
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Без вина ... за малко да го отнеса
Колегата ми днес забравил ключовете на таблото на своето субару, дигнал без да иска дръжката нагоре тръшнал вратата и тя се затворила заключила и ключа виси вътре на таблото.
До тук класика ...
идва и вика ще помогнеш ли, викам да ма да е след като обядваме. Идва времето и ние екипирани с отверки набор от разни ключове отиваме до колата. Тамън запретваме ръкави като истински крадци и пръхтиме недоволно и изневиделица цъфна едно ченге на мотор, ма буквално секунди след като се бяхме докоснали до колата. Скача от мотора и вика стой чия е тази кола, колегата казва стой моя е. В този момент пристига още един на мотор скача и той. Викам леле ся върви че се обеснявай
първия иска любезно документите на колата и личните ни карти, късмет че са в нас. Прегледаха ги успокоиха се че е на колегата колата, обяснихме им накратко какво се е случило. Огледаха колата намериха едно гумено уплътнение и ни показаха как се вижда лостчета на заключващата система. Казаха ни намерете си твърд кабел и енджой, или чакайте жената да донесе ключовете от вкъщи.
Извиниха ни се че са ни стреснали като ни обясниха че са това им е работата и нямало как да подминат без да проверят случая. Метнаха се на моторите(БМВ-та
) и си заминаха ние се обадихме на жената на колегата и кротко се върнахме на работа
За втори път в този квартал изникват ченгетата при необходимост за по малко от 1 минута ... ма за първия път ще пиша друг път
Е това всичкото е в БГ
дреболии ма мен ме радват!
До тук класика ...

Извиниха ни се че са ни стреснали като ни обясниха че са това им е работата и нямало как да подминат без да проверят случая. Метнаха се на моторите(БМВ-та

За втори път в този квартал изникват ченгетата при необходимост за по малко от 1 минута ... ма за първия път ще пиша друг път

Е това всичкото е в БГ

May the BMW force be with you!
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
- Vasilen
- Доктор на БМВ науките
-
- Кара: 400 коня и едно магаре зад волана
Ми Софийския Ориндж Каунти е ... Докторски Паметник карето затворено между СУ, п-ка Левски, Орлов Мост и Театър София
БТВ един допълнителен материал София - красавицата на Балканите
May the BMW force be with you!
- viper
- Crash Master
-
- Кара: '86 316; '89 520i
- Мечтае да кара: Е28 М5
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Re: Без вина ... за малко да го отнеса
Vasilen написа:. Скача от мотора и вика стой чия е тази кола, колегата казва стой моя е.
хахаха тука умрях от смях представям си какви физиономии сте направили

Vasilen написа:Ми Софийския Ориндж Каунти е ... Докторски Паметник карето затворено между СУ, п-ка Левски, Орлов Мост и Театър София
Мдааааааам, направо съм трогната от статията

На мен преди години ми се случи подобна емоция. Отивах с една служебна Лада 2105 и "личен" шофьор, за едно изложение. Спираме зад НДК, шофьора нещо се заплесна, трак копчето на врата и тя взе че се заклучи, а ... ключовете останаха вътре. Ами сега? В багаждика куп рекламни материали, шефа нервничи и звъни през две три минути, а ние в паника, как ще отворим вратата без да я разбиваме и без да ни хванат в издънка. Наблизо живее баба ми, тичам на бегом, отверки, тел, разни стари ключове от коли... фиби дори... нищо не става. Това опита с филмите не е много от полза.
Има една малка пресечка, успоредна на Шандьор Петьофи, там имаше болница, после беше РПУ, сега не знам какво е, но... тогава си беше РПУ и аз се престраших и отидох до там с надежда за помощ, като обясних на дежурния какъв е проблема. "Ей сега, почакайте там" и... като по поръчка, след 10 мин. дойде един полицейски инспектор, донесе със себе си една жълта пластмасова лента, (такава, с която опаковат транспортните палети), дълга около 2 метра и сгъната на две, подпъхна я под стъклото, после внимателно стигна до вътрешната дръжка на вратата закачи клупа и хоп

И той така каза ... "ми, това го знаем от автоджамбазите, но в случая помогна на вас"

Да караш Peugeot е страст!
Vasilen написа:Ми Софийския Ориндж Каунти е ... Докторски Паметник карето затворено между СУ, п-ка Левски, Орлов Мост и Театър София
статията определено е приятна за нас, но доста нереална ми се видя
например
"маркови очила за три долара"
"А хората, които пазаруваха около мен, ме окуражаваха: "Hello, mister. You speak English? Have a nice day."
и разни други странни неща....
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
Василене, малко сори че така скептично се отнасям обаче ченгетата познават автокрадците (или поне връзкарите - тия дето "имат право" да крадат) и ако бяхте от тях щяха да ви подминат и даже и да ви помахат с ръка за "здрасти", а иначе "си вършат работата" като видят случайни крадци "без разрешение отгоре" или ей такива като вас дето са си заключили ключовете
та на тая гледка хич не бих се радвал толкоз много щото си е чиста бутафория....

- bmwdriver
- старши ентусиаст
-
- Кара: на 1,6 бара
- Мечтае да кара: 911
Мдаа,отварял съм Субару в подобна ситуация,та мога да си представя процедурата
Добре,че нямат рамки на вратите,та стъклото се огъва колкото да си вкараш ръката

Добре,че нямат рамки на вратите,та стъклото се огъва колкото да си вкараш ръката

- GeNa7a
- кандидат ентусиаст
-
- Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...
Нещата за един чужденец наистина може да изглеждат така;)) Но да не забравяме, че човекът не се разходил из крайните квартали!!! Само една разходка в Люлин му трябва посред нощ и може би няма да има как да се прибере в USA хахаха

13 мнения
• Страница 1 от 1