Без вина ... за малко да го отнеса

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Без вина ... за малко да го отнеса

Мнение от Vasilen » 25 Авг 2005, 15:38

Колегата ми днес забравил ключовете на таблото на своето субару, дигнал без да иска дръжката нагоре тръшнал вратата и тя се затворила заключила и ключа виси вътре на таблото.
До тук класика ... :mhihi: идва и вика ще помогнеш ли, викам да ма да е след като обядваме. Идва времето и ние екипирани с отверки набор от разни ключове отиваме до колата. Тамън запретваме ръкави като истински крадци и пръхтиме недоволно и изневиделица цъфна едно ченге на мотор, ма буквално секунди след като се бяхме докоснали до колата. Скача от мотора и вика стой чия е тази кола, колегата казва стой моя е. В този момент пристига още един на мотор скача и той. Викам леле ся върви че се обеснявай :uups: първия иска любезно документите на колата и личните ни карти, късмет че са в нас. Прегледаха ги успокоиха се че е на колегата колата, обяснихме им накратко какво се е случило. Огледаха колата намериха едно гумено уплътнение и ни показаха как се вижда лостчета на заключващата система. Казаха ни намерете си твърд кабел и енджой, или чакайте жената да донесе ключовете от вкъщи.
Извиниха ни се че са ни стреснали като ни обясниха че са това им е работата и нямало как да подминат без да проверят случая. Метнаха се на моторите(БМВ-та 8) ) и си заминаха ние се обадихме на жената на колегата и кротко се върнахме на работа :confused:
За втори път в този квартал изникват ченгетата при необходимост за по малко от 1 минута ... ма за първия път ще пиша друг път ;)
Е това всичкото е в БГ :lol: дреболии ма мен ме радват!
May the BMW force be with you!

Turbo Pilot
Аватар
Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
Мечтае да кара: Това което си карам

Мнение от Cobra » 25 Авг 2005, 15:46

Кажи го къде е това?Да не е Ориндж Каунти :mhihi:
Де да беше така винаги!

Доктор на БМВ науките
Аватар
Кара: 400 коня и едно магаре зад волана

Мнение от Vasilen » 25 Авг 2005, 15:51

Ми Софийския Ориндж Каунти е ... Докторски Паметник карето затворено между СУ, п-ка Левски, Орлов Мост и Театър София
БТВ един допълнителен материал София - красавицата на Балканите
May the BMW force be with you!

Crash Master
Аватар
Кара: '86 316; '89 520i
Мечтае да кара: Е28 М5

Мнение от viper » 25 Авг 2005, 16:41

Умрех да се хиля.... на тоя пич явно са му дали мноооого $$$$$ :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Re: Без вина ... за малко да го отнеса

Мнение от LeX » 25 Авг 2005, 16:41

Vasilen написа:. Скача от мотора и вика стой чия е тази кола, колегата казва стой моя е.

хахаха тука умрях от смях представям си какви физиономии сте направили :D :D :D :D :D

ентусиаст
Аватар

Мнение от Eva* » 25 Авг 2005, 16:52

Vasilen написа:Ми Софийския Ориндж Каунти е ... Докторски Паметник карето затворено между СУ, п-ка Левски, Орлов Мост и Театър София

Мдааааааам, направо съм трогната от статията :D

На мен преди години ми се случи подобна емоция. Отивах с една служебна Лада 2105 и "личен" шофьор, за едно изложение. Спираме зад НДК, шофьора нещо се заплесна, трак копчето на врата и тя взе че се заклучи, а ... ключовете останаха вътре. Ами сега? В багаждика куп рекламни материали, шефа нервничи и звъни през две три минути, а ние в паника, как ще отворим вратата без да я разбиваме и без да ни хванат в издънка. Наблизо живее баба ми, тичам на бегом, отверки, тел, разни стари ключове от коли... фиби дори... нищо не става. Това опита с филмите не е много от полза.

Има една малка пресечка, успоредна на Шандьор Петьофи, там имаше болница, после беше РПУ, сега не знам какво е, но... тогава си беше РПУ и аз се престраших и отидох до там с надежда за помощ, като обясних на дежурния какъв е проблема. "Ей сега, почакайте там" и... като по поръчка, след 10 мин. дойде един полицейски инспектор, донесе със себе си една жълта пластмасова лента, (такава, с която опаковат транспортните палети), дълга около 2 метра и сгъната на две, подпъхна я под стъклото, после внимателно стигна до вътрешната дръжка на вратата закачи клупа и хоп :D готово

И той така каза ... "ми, това го знаем от автоджамбазите, но в случая помогна на вас" :)
Да караш Peugeot е страст!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 25 Авг 2005, 23:02

Vasilen написа:Ми Софийския Ориндж Каунти е ... Докторски Паметник карето затворено между СУ, п-ка Левски, Орлов Мост и Театър София

статията определено е приятна за нас, но доста нереална ми се видя
например
"маркови очила за три долара"

"А хората, които пазаруваха около мен, ме окуражаваха: "Hello, mister. You speak English? Have a nice day."

и разни други странни неща....

т-т-т-тузар
Аватар

Мнение от GaD » 26 Авг 2005, 1:26

Ех, сега той човека си помислил, че като пише босс на тях са на босс..

Иначе за другото ми не си американец, затова не го виждаш...

CS-маниак
Аватар

Мнение от lowdriver » 26 Авг 2005, 16:25

Някогашните осеяни с дупки тротоари и неравни улици са изгладени...

:mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Driver's Racing Team

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 26 Авг 2005, 16:28

с ютия :mhihi: :mhihi: :mhihi:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW F30 335I xDrive
Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3

Мнение от DEFLEPPARD » 26 Авг 2005, 18:55

Василене, малко сори че така скептично се отнасям обаче ченгетата познават автокрадците (или поне връзкарите - тия дето "имат право" да крадат) и ако бяхте от тях щяха да ви подминат и даже и да ви помахат с ръка за "здрасти", а иначе "си вършат работата" като видят случайни крадци "без разрешение отгоре" или ей такива като вас дето са си заключили ключовете :idea: та на тая гледка хич не бих се радвал толкоз много щото си е чиста бутафория....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 28 Авг 2005, 18:46

Мдаа,отварял съм Субару в подобна ситуация,та мога да си представя процедурата :mhihi:
Добре,че нямат рамки на вратите,та стъклото се огъва колкото да си вкараш ръката ;)
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

кандидат ентусиаст
Аватар
Местоположение: Ъъъ преди живеех срещу затвора ъъ сега срещу нас...

Мнение от GeNa7a » 05 Сеп 2005, 14:13

Нещата за един чужденец наистина може да изглеждат така;)) Но да не забравяме, че човекът не се разходил из крайните квартали!!! Само една разходка в Люлин му трябва посред нощ и може би няма да има как да се прибере в USA хахаха :drinking: :gay: :kuku:
Изображение

Назад към Страхотни истории