Манго с орехи
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам
Манго с орехи
Тази история няма нищо общо с БМВ освен че главния герой беше с такова,нито пък е етнически толерантна
Та така,де
отиваме си ние на лов (не казвам къде че там е една.....),както и да е,караме една нива и тъст ми с Чероки зад мен и двете коли пълни с едни измъчени хорица (по 120 кИла секи
).
Със загасени фарове сме,разбира се защо
, и всеки къвто камуфлаж си има,та караме ние покрай Пътното (една местност край Свиленград) гледаме един циганин с едно Е30 комби
ЯворЕЕЕЕ
брули орЕхи,та като вика ортака ми,спри бате да видим какво става,тихо спираме и ония не ни осещат, Добри слага калашника на калника и леко се засилва към циганина с думите:
Абе ти манго орЕхи сял ли си бе
Ония гледа ловната дружина ей така
(някой бяха с нощни визьори) и си представям какво си мисли,е да ама гледам почна да се усмихва идва подкреплението явно да товари квото са открали с две каруци,и тамън аз си викам аре нема да има пердах да ходим да правим софрата, и зад мен се чува познат пукот,колегите решили във въздуха малко заря да си правим,еееее да ама това дава знак на Добри за атака и с лек отскок му извърта една тупалка на манго и от там стана не си е работа,
каруци, Е30-ки,циганка вика Оле майко отрепхте го,оле майко отрепахте го и ненам си още какво,
та така де-недейте крадете орЕхи покрай пътя че лоши работи стават от бракониери
Еееееее,пак се замечтах за Неделя-та пъй то още Понеделник

Та така,де
отиваме си ние на лов (не казвам къде че там е една.....),както и да е,караме една нива и тъст ми с Чероки зад мен и двете коли пълни с едни измъчени хорица (по 120 кИла секи

Със загасени фарове сме,разбира се защо

Абе ти манго орЕхи сял ли си бе

Ония гледа ловната дружина ей така

каруци, Е30-ки,циганка вика Оле майко отрепхте го,оле майко отрепахте го и ненам си още какво,
та така де-недейте крадете орЕхи покрай пътя че лоши работи стават от бракониери

Еееееее,пак се замечтах за Неделя-та пъй то още Понеделник

- BMWgirl_Z8
- младши ентусиаст
-
Абе само бой бееее

Не искам слава и пари - искам бира и нафта на старите цени!!! http://www.bgpetition.com/protest-gorivo/index.html

- Southside
- кандидат ентусиаст
-
От описанието на снаряжението човек остава с впечатление, че сте катонякакви морски пехотинци на мисия в Персийския залив
Пък ро цигани най- добре с дебела сопа се възпитава 

- SummonedToDIe
- старши ентусиаст
-
А аз си мислех, че ще става дума за ядене...(викам-брех кво е пък това манго с орехи;))
Масаж си трябва,масаж...
Масаж си трябва,масаж...
- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
- Cobra
- Turbo Pilot
-
- Кара: X5 F15 m50d,E30 TURBO
- Мечтае да кара: Това което си карам