Закупуване на винетка-невъзможно

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

бай печатар
Аватар
Кара: E34 525tds-A
Мечтае да кара: Е38 728i

Re: Закупуване на винетка-невъзможно

Мнение от NeoPrint » 05 Яну 2010, 22:34

Което е поредната идиотщина в БГ! Що за тъпотия да се продават в някакво учреждение незнайно къде вместо в бензиностанциите където им е мястото!?!
Не ми се вярва даже, че ни се случва. Все ми се иска да е някаква лоша шега... :bang:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 06 Яну 2010, 13:22

По същия начин тръгнах без винетка (с една седмична от Август месец) към Несебър на 30.12.2009 и разбира се ме спряха на КПП-то при Поморие (5 минути преди крайна дестинация). За първи път полицая огледа винетката с фенерче и констатира, че е изтекла - винаги когато са ме спирали не са обръщали внимание на дупките по стикера. Само да вмъкна нещо в текста - защо не съм си купил винетка - пролетта си продадох Е34-ката заедно с винетката на предното стъкло и бях решил, че когато излизам извън града ще си купувам седмична - да го кажем 4-5 пъти до края на годината. Полицая - момче на видима възраст по-малък от мен може би (на 25 съм) се усмихна и каза след кратка пауза за размисъл ".... е празници са, можем да направим един компромис" :ok:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: G11/F26

Мнение от Pr0gI » 06 Яну 2010, 15:35

Така е само края/началото на годината с винетките. През останалото време мноооого рядко ще гледат имаш ли, нямаш ли. А тия полицаи станали много нагли. До сега винаги са ме спирали, за щастие всичко ми е ок, но последният път бях забравил документите на колата и тия ми викат "И ся ко прайм, акт ще пишем." :paranoid: при което аз им отговарям "ми да кво да се прави, налага се." и те още 10 пъти повториха - е как ся акт да пишем, ми ще пишем акт 15 мин така... Накрая ми писаха фиш за 10 лева. Аз ги карам да ми пишат акт, те пари искат. Ако не те, кой трябва да спазва тоя закон, направо ме отчаяха :banghead:
Изображение

BMW in the rain - and the results are as dramatic as putting a furious weasel in your underpants!

Предишна

Назад към Страхотни истории