не е бмв ама си заслужава да се види

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

devildriver
Аватар
Кара: E30
Мечтае да кара: McLaren F1

Мнение от SlipKnoT » 01 Авг 2005, 13:38

LeX написа:
otka4ena написа:
SlipKnoT написа:Мен лично не ме е яд за такъв тип автомобил които може да си купи все червив от пари....

На същото мнение съм и аз. Щеше да ме е яд ако някой от вас който си прави сам колата- било само оптично или бърника по ДВГ-то и е стигнал до там че колата вече е такава каквато той я иска. Тогава вече наистина мога да съжалявам за това че колата е потрошена, макар ламарините да се правят и да е по-важно да си жив.... Но изобщо не съжалявам някой който е извадил 2 чувала с кинти и си е купил такава кола- да извади още 2 и пак да си купи. А ако е имала каско изобщо и не го мисля

ако беше М6 или М5 или някакво друго БМВ пак ли нямаше да ви е яд :roll: :roll: до колкото разбрах колата НЕ е имала каско

Ако е някоя Е28 М5 или Е34 ще ме е яд.., ма за Е60, Е63 ми пука точно толкова колкото иза Ламбото. ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 и Е36 и Е90,Е93
Мечтае да кара: Турбо кола със задно
Детайли за колата: Е30 318iS RennAuto

Мнение от Cosworth » 01 Авг 2005, 17:11

Тая събота го снимах пред Хотел ДЮН в Сл.Бряг.ят ме 4е го нямаше ферарито.Ето тук ка4их някоя друга снимка http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=4 ... umId=18073
ИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Flat 6 » 02 Авг 2005, 11:59

Лекс,
моите наблюдения са, че навсякъде по света авто феновете са съпричастни при такива загуби на авто екзотики... Но в БГ тънещия в мизерия завистник умира от кеф да гледа такива неща, защото рядко му се случва да е по-добре от "богатия". И се започват едни истории за мутри, селяни, паралии и прочие глупости без грам покритие и информация за нещата...
Ама кво да правиш такава е бг действителността...

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 02 Авг 2005, 15:24

Какви авто екзотики?
Те ламботата в софия почнаха да се срещат на път и под път.
Е сега са малко забегнали към морето.

Подкрепям няколко от горните мнения че щеше да е жалко ако ставаше дума наистина за екзотика или нещо по което човека си е загубил време и грижи за да го направи. А не "метнал 2 чувала пари".

А как се е запалила колата като държеше вода в стоповете :mhihi:

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 04 Авг 2005, 13:23

XaMaB написа:Какви авто екзотики?
Е сега са малко забегнали към морето.

искаш да кажеш че Ламборджини Мурсиелаго в България а и навсякаде по света не е авто екзотика :roll: не мога да се съглася с теб
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

ентусиаст
Аватар

Мнение от XaMaB » 04 Авг 2005, 15:00

Ами това си е мое мнение.
Нито мога да го обясня логично, нито карам някой насила да се съгласява с него.

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 04 Авг 2005, 16:52

вярно е това е твоето мнение моето е обратното няма смисъл да стават спорове защото такива спорове нямат краи ;) аз го харесвам ти не го харесваш за мен беше екзотика за теб не аз съжалявам че вече няма да го виждам по софииските улици ти не ;)
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 05 Авг 2005, 9:54

Лелееее, защо така злобеете, че някой си е купил и карал Ламбо? Аз съм в шок мислех че тук си общувам с нормални хора!!!

Съжалявам и за момчето и за колата, защото това е чудо на автомобилната индустрия, а съм сигурен че човека, който е карал колата е пич! Много кофти!

Относно каското, дано да има, съмнявам се някой да пропусне да застрахова такава, кола и да си подсигури многото пари, които е дал!!!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F31 330d
Мечтае да кара: F80 M3

Мнение от ivo098 » 05 Авг 2005, 10:51

XaMaB написа:Какви авто екзотики?

е ламбо ако не е екзотика....не знам, сигурно трябва совалка за междупланетарни пътешествия да е за да е екзотика :help:
Its an M. The fuel mileage is Sh!tty.

Your Sh!ttiness may vary.

ентусиаст
Аватар

Мнение от XaMaB » 05 Авг 2005, 11:53

Екзотика викам на онова дикси дето беше изложено в камор ауто. Не знам още ли е там.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 05 Авг 2005, 14:34

Много жалко са колата наистина и добре, че собственика е ок.

Flat 6 написа:Лекс,
моите наблюдения са, че навсякъде по света авто феновете са съпричастни при такива загуби на авто екзотики... Но в БГ тънещия в мизерия завистник умира от кеф да гледа такива неща, защото рядко му се случва да е по-добре от "богатия". И се започват едни истории за мутри, селяни, паралии и прочие глупости без грам покритие и информация за нещата...
Ама кво да правиш такава е бг действителността...

Не знаеш колко си прав човек. 90% от хората тук, си нямат и представа какво е създаването на една такава кола, говорят неща от рода да си правиш двигателя сам (и след година да го хвърлиш, щото не си го направил, а си го доработил), тези коли се карат и след 20 и след 30 години и технологично са актуални... Кой въобще говори за собственика тук? Ест. има много недомислици в нея, но може ли някой от вас да я направи по-добре...

Евала на човека, че си е купил Ламбо, а не поредния подвижен апартамент на Мерцедес :!: От къде тази глупава завист...

диксито не е екзотика, а музеен експонат :idea:
Последна промяна steeN на 05 Авг 2005, 15:45, променена общо 1 път
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 05 Авг 2005, 15:07

Мое лично мнение, че трябва да се радваме, че в България има такива редки екземпляри, а не само да ги гледаме по Дискавъри и да цъкаме с език. Жалко за ламбото :roll:
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

Предишна

Назад към Страхотни истории