Как един човек оправи настроението на група непознати
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- Кара: KIA
- Мечтае да кара: E39 M5
Как един човек оправи настроението на група непознати
Събрали сме се както всяка неделя да се раздвижим на едно малко турнирче по футбол в клетката в Надежда 2 ( да поясня - "малко турнирче" , защото винаги се събираме около 15 души , а клетката е малка и когато в двата отбора има по повече от 5 играчи не може да се получи качествен мач - затова набързо спретваме 3 отбора по 5 души и си правим турнир на малки вратички ) Някъде между 18:00 и 19:00 часа се играе вече втори турнир - два отбора играят докато играчите от третия разпускат по пейките. За миг откъсвам поглед от играта и поглеждам към малката уличка до клетката - задава се черна Е36-ца със сива броня
издавам заповед : "Стоп игра"!
Всички на терена спират и ме поглеждат очудено след което проследяват погледа ми до баварската красавица. В този момент се чува само връъъъъм тссс тсссс тсссссс връъъъм тссссссссссс ( всички наоколо гледат така
) Следват групови възгласи от рода на "ооооооооооооо" , "кво беше тва бееее" , "дали не беше мощно тва ааааа" и едно много компетентно мнение : "тва беше с NOS заклевам се"
След кратката пауза продължаваме мача с нови сили които ни вдъхна шофиора на бавареца , но само след няколко минути чуваме вик : "Тоя се връщаааа" - отново спираме играта и проследяваме с интерес как този нечовешки автомобил изминава обратния път , но този път бавно - явно няма да можем пак да се порадваме на звука
, но този път имам време да огледам колата - на предния капак има отвор от страната на пасажера ( доста красива девойка в случая ) и гордият собственик на колата с широка усмивка на лицето породена може би от компанията в колата или може би от погледите на всички наоколо които за втори път останаха с увиснали ченета
В следващия момент погледнах номера на колата който започваше с 91 и се сетих че и преди съм виждал тази кола с две 15"-ки на кората
но това беше отдавна и тогава беше без предна броня , капак , маска , калник и фар но пак издаваше същия звук
! В следващия момент от няколко места се чуха доста призиви : "хайде пак" - колата намали и след около секунда отново изпитахме наслада - връъъъъъъъъъъъм тсссссссссссссссссссссссссссс и БМВто изчезна от погледите ни , насочвайки се към кръстовището с главната улица и оставяйки около десет метра следи от гуми
След няколко секунди отдалеч се чу едно приглушено връъъъъъъъъм тссссссссссс и всички наоколо бяха с усмивки от ухо до ухо. Продължихме мача на пълни обороти заради вдъхновението и приповдигнатото настроение , което ни донесе шофиора или по-скоро пилота на тази красавица. Бъдете сигурни че всички , които станахме свидетели на това поне за малко се откъснахме от реалния свят и потънахме в света на нестихващата мощ и мириса на гуми , свят в който само БМВ може да ни отведе
! Какво е изпитал шофиора , виждайки усмивките по лицата ни и чувайки одобрителните ни възгласи , породени от неговите действия
- можете да попитате Ludiagsm
, на когото само мога да благодаря за емоциите които ни докара затова че повдигна и оправи настроението на всички!

THE ONE & ONLY E30
- BMW///M-ma6inata
- Петко ///M големия
-
- Кара: E46 330xd / Mini Cooper S
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
Re: Как един човек оправи настроението на група непознати
THE DUNK MACHINE написа:Събрали сме се както всяка неделя да се раздвижим на едно малко турнирче по футбол в клетката в Надежда 2 :
то пак кои си от надежда 2 и защо несме се заси4али и каде е тази клетка ?????

- rtzankov
- Ценко изложбения
-
- Кара: дългия да си плати входа !!!
- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
На Ломско шосе (в посока от надлеза към Обеля) в дясно последната пряка преди светофара на Шел се казва "Чудомир" (павирана уличка) караш по нея около стотина метра и стигаш до клетката (намира се между блок 261 , 262 и бирария "Старата къща"). Аз обикновено съм всеки ден след 18:00 часа в клетката и играя баскетбол ако има с кого а защо не сме се засичали сигурно защото не се познаваме и не карам БМВ
живея в блок 262

THE ONE & ONLY E30
- MadVanio
-
ПсихопатVANIO
-
- Кара: BMW - DARK SIDE OF THE FORCE
- Мечтае да кара: BMW E24
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
THE DUNK MACHINE написа:На Ломско шосе (в посока от надлеза към Обеля) в дясно последната пряка преди светофара на Шел се казва "Чудомир" (павирана уличка) караш по нея около стотина метра и стигаш до клетката (намира се между блок 261 , 262 и бирария "Старата къща"). Аз обикновено съм всеки ден след 18:00 часа в клетката и играя баскетбол ако има с кого а защо не сме се засичали сигурно защото не се познаваме и не карам БМВживея в блок 262
м дам пак аз сам 253 пред 4ерквата ,пак като се видисм ще се запознаем

- THE DUNK MACHINE
- ентусиаст
-
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Отвреме навреме я изкарвам въпреки че не е довършена,
срещу игрището имаше едни малки готини копеленца
заформи се нещо като мини агитка , викам си какво пък нека им направя кефа ,не очаквах че ще има отзвук и тук , радвам се че ви е харесало мини фурорчето 
срещу игрището имаше едни малки готини копеленца

Последна промяна ludiagsm на 18 Юни 2005, 19:08, променена общо 1 път
- dr-who
- ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring 330xi
- Мечтае да кара: F10 M5
Евала луд, все така да пълниш сърцата на хората и да ги радваш... 

--