шит хепънс....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
На бул. Ситняково (в посока Подуене) и Оборище нито един дядо или баба или леля или др. не минава подлеза а директно сече Ситняково а там ако си на зелено се минава и с 60км/ч, а как се спира ако ти изскочи една баба, която едва ходи и с бастун. Не ми се мосли.
Направило ми е впечатление, че има и пешеходци пресичащи Цариградско в района на детелината на алея Яворов, пълни безумци и самоубийци.
Направило ми е впечатление, че има и пешеходци пресичащи Цариградско в района на детелината на алея Яворов, пълни безумци и самоубийци.

Жорето
След 4 години престой в Германия Жорето завършва образование и се връща в БГ с идеята че там му е мястото и ще работи да се оправи тая страна.
При едно от чуванията ни по телефона го питам "Жоре бате, как е, понася ли ти?"
Жорето с леко попарен ентусиазъм:
"Абе майна, зарежи, карат ми се и ме правят на луд по секви инстанций, дори преди да съм си отворил устата.
Айде това иди-дойди, ясно е, ама като дам път на пешеходец и те ми се карат.
Даже една ме и напсува оня ден, аз я пускам, на пешеходна пътека съм, а оня размахва енергично ръце и ми вика "аре карай, бе да ти е.. майката""
П.П. евала на бакшо !
При едно от чуванията ни по телефона го питам "Жоре бате, как е, понася ли ти?"
Жорето с леко попарен ентусиазъм:
"Абе майна, зарежи, карат ми се и ме правят на луд по секви инстанций, дори преди да съм си отворил устата.
Айде това иди-дойди, ясно е, ама като дам път на пешеходец и те ми се карат.
Даже една ме и напсува оня ден, аз я пускам, на пешеходна пътека съм, а оня размахва енергично ръце и ми вика "аре карай, бе да ти е.. майката""

П.П. евала на бакшо !
"Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt"
- Resurrector
- Потребител
-
Нормална реакция на шофьора. Аз също бих реагирал така. И не бих оказал помощ - дарвинист съм. В БГ не останаха нормални хора просто. Шофьорите или карат като луди, или се влачат като гъсеници. Пешеходците се държат като слепи и/или малоумни. На кръстовището на ломско и бородински бой, в качеството си на пътник в трамвай съм бил свидетел на 3 случая на "второ раждане" на олигофрени, които буквално се хвърлят под трамвая. А жена ми е била свидетел и на случай, в който олигофренът е нямал късмет и съответно е изгубил битката с трамвая. Просто нямам обяснение за подобно поведение, освен крайна умствена изостаналост.
Я вышел им наперерез!
- WeiSTD
- главен сектант :)
-
- Кара: E36 325i
- Детайли за колата: Септември 1991
M50B25 - Без VANOS
GAZ Gold Coilover Kit
Eibach 28мм Предна Стабилизираща Щанга
М3 Ево 20мм Задна Стабилизираща Щанга
325мм предни спирачки от Е46 330i
294мм задни спирачки от Е46 328i
Zimmermann Дискове, Carbone Lorraine накладки, Goodridge маркучета
И при счупване ли е така?
Щото мен след като ме блъсна колата, изпълзях до тротоара, опитах се да стъпя на карака . . . 2 пъти . . .и чак тогава забелязах че малко на криво виси и седнах и си го хванах да не се мърда.
А нищо ми няма вече.
Щото мен след като ме блъсна колата, изпълзях до тротоара, опитах се да стъпя на карака . . . 2 пъти . . .и чак тогава забелязах че малко на криво виси и седнах и си го хванах да не се мърда.
А нищо ми няма вече.
БИАД Авто-Пазар Тийм
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
You can take the people out of Bulgaria, but you can never take the Bulgarian out of people.
21 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2