Направо "страхотна" история..
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Добре бе колеги,защо винаги се опитвате да изкарате черното бяло.За какъв спирачен път говорим тук,като ладата се движи по пътното плътно а БМВ-то я ударя странично при заден ход.Колко е разрешената скораст в населено место.Ако беше обратно са щеше да има писъци ,глей са тоя селяк с ладата как ме удари.Айде поне веднъж да си признаем грешката и да си поемем вината.

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- Anthony_J
- ентусиаст
-
- Кара: Е61 530xd, LCI
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
абе станало станало ... най добре си знае бащата на собственика на бумара.. и една година да го мислите няма да разберете как е станало ....
Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Ами ако не беше Лада,ам бате Илия от София-образно казвам
с ново Х5 н ,мисля даже че преди да доиде КАТ може би линеика би трябвало първо да викате

- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Кофти история.Случват се такива работи за съжаление.Но виновния си е виновен!Имах подобна случка преди време.Бяхме с брат ми с буса.В града,на двулентов път с видимост 100 м в двете посоки от кръстовището,един пич с вектра тръгна да излиза на главния път точно 10 метра преди ние да стигнем кръстовището.Засече ни изключително гадно.С предницата на буса го ударихме в страни при скорост около 50 км/час.Брат ми е 31 годишен.Да не би да трябваше да пази тоя простак с вектрата за да не се ударим в него.Е много ясно че ако мислехме че ще се ударим ще избегнем по някакъв начин удара.Но виновния по всички показатели си беше това газарче с опела! 

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Абе един ден се редя на опашка в кат(когато имаше още опашки а не като сега теглиш билетче),имах акт и естесвено след като имам акт-значи съм виновен,силно впечатление ми направи че от всички дето беха с актове...ми всички имаха некакво оправдание и всички беха невинни-това като у затвора ебаси,се са невинни,като си говорехме и им споделих че имам акт и аз съм виновен,мале как ме изгледаха,все едно съм най-големия престъпник на пътя.
"Оправданието е като гъзъ-всеки си го има"
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Е.Димитров написа:Абе един ден се редя на опашка в кат(когато имаше още опашки а не като сега теглиш билетче),имах акт и естесвено след като имам акт-значи съм виновен,силно впечатление ми направи че от всички дето беха с актове...ми всички имаха некакво оправдание и всички беха невинни-това като у затвора ебаси,се са невинни,като си говорехме и им споделих че имам акт и аз съм виновен,мале как ме изгледаха,все едно съм най-големия престъпник на пътя.
Не е точно така както го определяш. И аз щях да съм на опашката и да слушаш мойта история дето ще ти я кажа с 2 думи образно защотото са тапаци и се правят като ударат на камък и няма кво да лапат. Минавам на жълто и патрулната кола от квартала с дебелака вътре понеже немаше кво да прави след мен, спирам.
Дебелака в седалката: "Що мина на червено. Ше ти пиша фишче"... След като почнах се разправям с тия, почна и акт да пише и като виде, че няма да яде от мене се отказа, даде ми документите и вика повече не минавай на жълто и чао чао. Той мн добре си знае, че минах на жълто ама требваше се разправям там 15 минути. И те ей така се пишат актовете.
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2