гаден ден....- добър вечееееррр...!!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
titto написа:Хаос написа:Напълни ми душата отвсякъде тоя малък разказ!
Keep 'em coming!
: )....само да не са Ви снимали след гара "Пионер"!?
Бая на сериозно е била гонката, щом не ти е жал за Бима от дупките покрай посолствата!?
тва ми е пътя за вкъщи и дупките са ми в главата! знам секи стрък асфалт....!!! не съм толко луд да си батисам колата е така...! мъжееетее знаяааат защоо!!
напоследък от две седмици некъде явно имам вирус! не съм юрил по улиците сигурно от 10тина години ,но незнайно по къв начин -некъв свински грип ли ,дрифтърски ли....обаче почнах много редовно да пришпорвам и да се радвам на живота! това ще доведе до няколко възможни резултата....!! или ше стана за пластичен лицев хирург да ми сваля усмивката вечер от лицето,или ше се ява с тема-батисах комби-нацията! следвайки логиката на събитията и последните новини от форума -вероятността да е второто е като герб да земе изборите....!!!! отделно усещам животински блясък в очите на сина ,докато се вози с мен и май примера ,дето давам не е най-удачния за 14годишен с достъп да ключа на колата!
ше зеем мерки май...!!! колата ми изобщо не е като за гонки ,но смятам да се розсода до солун и да проверя цените на писта-солун за каране! явно адреналина в софия ше треа се избива в други насоки...
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2