Безумците от пътната подръжка
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
По ''Янко Сакъзов'' освен дупките, голяма гадост са и релсите, направо ужас. Верно, по правилник нямаш право да караш по трамвайните релси, ма това вече никой не го брига
- anica banica
- кандидат ентусиаст
-
А къде да караш, ако не по трамвайните релси? Всеки ден за работа минавам по "Витошка". Понеже местните мутри са наспирали не в един, а в ДВА реда на платното, движението е организирано така - трамвай, ред коли, отзад пак трамвай, по-прибраните водачи от време на време слаломират към частта на шосето извън трамвайната линия (където няма паркирали), през това време трамваят минава и идва време да се спира за спирка, щото куките дебнат да не би да не спреш. Бабите камиказдета въобще не ги броя, те са част от фън-а
Колкото до пътната поддръжка... Цариградско нали щяха да го правят през лятото?! Снощи в 8 рм част от НАЙ-ЛЯВА лента преди Плиска беше отцепена с некво скромно знакче (но не светлоотразително, о не!) Не изглеждаше като да е ПТП причината.... Поне докато аз и околните си скачахме по спирачките... после като нищо може и да е станало, не зная.

Колкото до пътната поддръжка... Цариградско нали щяха да го правят през лятото?! Снощи в 8 рм част от НАЙ-ЛЯВА лента преди Плиска беше отцепена с некво скромно знакче (но не светлоотразително, о не!) Не изглеждаше като да е ПТП причината.... Поне докато аз и околните си скачахме по спирачките... после като нищо може и да е станало, не зная.
You will find adventure
or the adventure will find you.
or the adventure will find you.
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
знам че темата е стара ама не е заключена, тъй че ще се възползвам
прибирам се днеска от университета по пътя зл. пясъци - Варна
по принцип минавам от тва място със 110-130.. тоя път бях с "нова" кола която не познавам и видях знак за ремонт на пътя... изневиделица в дясното платно се появи валяк
веднага минавам в лявата, обаче пред мене изкопан пътя и пътен знак
веднага вдясно и малко след това една огромна дупка (дълбока поне 20см и няма откъде да я заобиколя... заради тия тъпанари качих дясната предна гума на бордюр висок поне 10см...
бях с 3 колежки в колата, ми ако не карах с 40км/ч а с 80-90 (щото може да се мине с толкова оттам) кво щеше да стане? с трима пътници в колата.. не ми се мисли просто
не могли да се съберат само в едната лента - ми рязали и от двете ленти и наспряли ту в лявата ту в дясната
П.С. а сутринта като отивах нямаше никой и нищо по пътя !

прибирам се днеска от университета по пътя зл. пясъци - Варна
по принцип минавам от тва място със 110-130.. тоя път бях с "нова" кола която не познавам и видях знак за ремонт на пътя... изневиделица в дясното платно се появи валяк

бях с 3 колежки в колата, ми ако не карах с 40км/ч а с 80-90 (щото може да се мине с толкова оттам) кво щеше да стане? с трима пътници в колата.. не ми се мисли просто

не могли да се съберат само в едната лента - ми рязали и от двете ленти и наспряли ту в лявата ту в дясната

П.С. а сутринта като отивах нямаше никой и нищо по пътя !
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2