искрено и лично....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- DEFLEPPARD
- ентусиаст
-
- Кара: BMW F30 335I xDrive
- Мечтае да кара: M12 nasca, e31 850CSI, e30 M3
искрено и лично....
седнах да ям и пуснах тв-то за компания... на телевизора обаче даваха искрено и лично
някъф мъж на средна възраст (българин) седеше там и се оплакваше нещо... дочух няколко откъслечни изречения:
"аз му продадох апартамента на тоя с договор за покупко-продажба за 0 (нула) лева за да ме гледа докато умра... а той го продаде на брат ми за 6000 лева а в договора пишеше 16 700лв.... навсякъде има корупция казвам ви! писах жалба до съда но не ми отгориха... корупция !"
"сина ми в затвора, наркоман - всичко продаде разбирате ли ?..."
"... и като разбра се ядосал и изпотрошил алуминиевите дограми..но директора добър и нищо не му направил - аз после му пратих писмо.." и показва някво писмо в което пише "...благодаря ви че позволихте на сина ми да се изака на леглото"
"... ей богу ся брат ми е собственик на къщата и ме заставя да живея с една ромка... той я тачи тая ромка разбирате ли, повече от менеЧ"
"... и казва ако не живея с нея ще ме изгони от вкъщи"
и сегга идва интересното
ангелова:
- а вие толкова много жалби сте изписали до съда и затвора и навсякъде и никой не ви отговори така ли?
мъжа:
- да! всичко е корупция... навсякъде са корумпирани !
- аз платих на един руснак, наемен убиец да убие брат ми, каза ми "еи ся с газовия пистолет ще го гръмна - бум бум и готово!"
ама като му дадох парите и избяга,,, никъф не го няма сега!
ангелова:
- ама вие постоянно пишете жалби насам натам и търси наемни убийци ли?
мъжа:
- ами да ! ама и той избяга... всичко е корупция ви казвам - навсякъде са корумпирани!
ангелова:
-аааа ама недейте така моля ви се... не говорите такива работи може после неприятности да си имат с властта... как така ще убивате?!
мъжа:
- ми може ама аз съм искрен - ей на казвам си направо!... ама тоя руснак избяга !
П.С. Ати у вашта психиатрия има ли свобони места ?
П.С.2 жалко че нямам дар слово - някой друг ако го е гледам може да го разкаже по-смешно
направо се разпилях да се хиля

някъф мъж на средна възраст (българин) седеше там и се оплакваше нещо... дочух няколко откъслечни изречения:
"аз му продадох апартамента на тоя с договор за покупко-продажба за 0 (нула) лева за да ме гледа докато умра... а той го продаде на брат ми за 6000 лева а в договора пишеше 16 700лв.... навсякъде има корупция казвам ви! писах жалба до съда но не ми отгориха... корупция !"
"сина ми в затвора, наркоман - всичко продаде разбирате ли ?..."
"... и като разбра се ядосал и изпотрошил алуминиевите дограми..но директора добър и нищо не му направил - аз после му пратих писмо.." и показва някво писмо в което пише "...благодаря ви че позволихте на сина ми да се изака на леглото"

"... ей богу ся брат ми е собственик на къщата и ме заставя да живея с една ромка... той я тачи тая ромка разбирате ли, повече от менеЧ"
"... и казва ако не живея с нея ще ме изгони от вкъщи"
и сегга идва интересното
ангелова:
- а вие толкова много жалби сте изписали до съда и затвора и навсякъде и никой не ви отговори така ли?
мъжа:
- да! всичко е корупция... навсякъде са корумпирани !
- аз платих на един руснак, наемен убиец да убие брат ми, каза ми "еи ся с газовия пистолет ще го гръмна - бум бум и готово!"
ама като му дадох парите и избяга,,, никъф не го няма сега!
ангелова:
- ама вие постоянно пишете жалби насам натам и търси наемни убийци ли?
мъжа:
- ами да ! ама и той избяга... всичко е корупция ви казвам - навсякъде са корумпирани!
ангелова:
-аааа ама недейте така моля ви се... не говорите такива работи може после неприятности да си имат с властта... как така ще убивате?!
мъжа:
- ми може ама аз съм искрен - ей на казвам си направо!... ама тоя руснак избяга !

П.С. Ати у вашта психиатрия има ли свобони места ?

П.С.2 жалко че нямам дар слово - някой друг ако го е гледам може да го разкаже по-смешно

направо се разпилях да се хиля

- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
- Panzer_i
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: Peugeot 307 SW
- Nitro^
- кандидат ентусиаст
-
Не знам тоя пич от колко време не си е взимал лекарствата,ама определено сега му трябва един здрав бой и малко ходене на урози по история... или ефтаназия.
6 мнения
• Страница 1 от 1