Коланите!!!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
а аз тръгвам или изхвърчам и тогава слагам колана, ама задължително го слагам
навик предполагам

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- ТУРБО
- луд с палатка
-
- Кара: Хората да залягат
- Детайли за колата: кихащо кабрио
От 2-3 год. почнах да си давм сметка,че колана е доста важно нещо за безопасноста при удар!
Преди беше се гледаше на колана,както на нещо под нивото на на някои и като са с колан значи,че са некви мишки!
Много сериозен навик съм си изградил,даже един ден бях при баба ми на село и си сложих колана да отида до магазина и се учудих в следващия момент,че си го сложих и на място дет няма кой да те препсува!
Някои хора си мислят"Аз карам леко и не ми трябва",но ако някой друг ги прасне неочаквано...
Този който се вози до мен винаги му напомням за колана!
даже в последно време се замислям да не возя никой който не иска да си слага колана(даже и от заяд да седи),защото недай си боже да стане някой сакътлък,не искам да ми лежи на съвеста!
Надявам се и другите да мислят като мен,тогава ще има доста по-малко жертви по пътищата.
Респект към колана!!!
Преди беше се гледаше на колана,както на нещо под нивото на на някои и като са с колан значи,че са некви мишки!
Много сериозен навик съм си изградил,даже един ден бях при баба ми на село и си сложих колана да отида до магазина и се учудих в следващия момент,че си го сложих и на място дет няма кой да те препсува!
Някои хора си мислят"Аз карам леко и не ми трябва",но ако някой друг ги прасне неочаквано...
Този който се вози до мен винаги му напомням за колана!
даже в последно време се замислям да не возя никой който не иска да си слага колана(даже и от заяд да седи),защото недай си боже да стане някой сакътлък,не искам да ми лежи на съвеста!
Надявам се и другите да мислят като мен,тогава ще има доста по-малко жертви по пътищата.
Респект към колана!!!
Последна промяна ТУРБО на 09 Май 2009, 10:10, променена общо 1 път
- slowtraveler
- кандидат ентусиаст
-
ТУРБО написа:....
Някои хора си мислях"Аз карам леко и не ми трябва",но ако някой друг ги прасне неочаквано...
Един колега във Варна 'съвсем леко' го прасна почти челно една кола по малка уличка. Колегата се движи направо с около 30км/ч, а насрещната кола сигурно с около 20км/ч в последния момент завива наляво (удар от рода 'абе не те видях бе колега').
Спирачен път - 10см.
Резултата - жена му с счупен в стъклото нос, насинено око от огледалото (добре, че стъкълца не са попаднали в окото). И две седмици затворена в къщи докато се разнесат пораженията.
И това е удар точно от рода 'отидох до магазина'.
Ха познай от тогава дали не слага колана и докато отива до магазина

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
здравейте,
ако има нещо,което най-мразя в колата,това са коланите
не мога да понасям колана,винаги при първа възможност го махам! никой не може да се разпорежда с моя живот! убеден съм,че всичко е за пари! най- страдаме ние простосмъртните от този шибан закон.
да не съм на рали или във формула,че да се закопчавам
и защо в монако може да си караме БЕЗ колани? живеещите там са милионери и милиардери и животеца им е още по мил от нашия,но не слагат колани,защо ли?
две тежки катастрофи съм имал и при двете бях без колан и нищо ми няма! пасажерите ги съветвам да се закопчават,но аз съм зад волана,концентрирам съм достатъчно и не ми трябва колан. спрат ли ме,плащам и продължавам,виждате,че всичко е за пари
ако има нещо,което най-мразя в колата,това са коланите

не мога да понасям колана,винаги при първа възможност го махам! никой не може да се разпорежда с моя живот! убеден съм,че всичко е за пари! най- страдаме ние простосмъртните от този шибан закон.
да не съм на рали или във формула,че да се закопчавам

и защо в монако може да си караме БЕЗ колани? живеещите там са милионери и милиардери и животеца им е още по мил от нашия,но не слагат колани,защо ли?
две тежки катастрофи съм имал и при двете бях без колан и нищо ми няма! пасажерите ги съветвам да се закопчават,но аз съм зад волана,концентрирам съм достатъчно и не ми трябва колан. спрат ли ме,плащам и продължавам,виждате,че всичко е за пари
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Ми да, като станеш на пихтия в предното стъкло плащаш такса на дедо Боже и готово нищо ти няма. Най-тъпия начин на разсъждаване дано не се убедиш в това. С коланите се свиква точно за половин месец това че задушават е най-голямата тъпотия
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
стан написа:Ми да, като станеш на пихтия в предното стъкло плащаш такса на дедо Боже и готово нищо ти няма. Най-тъпия начин на разсъждаване дано не се убедиш в това. С коланите се свиква точно за половин месец това че задушават е най-голямата тъпотия
а ти щом си толкова умен,можеш ли тука да обесниш,защо жителите на монако,а и транзитиращите през там,карат без колан и без да бъдат санкционирани от органите на реда? сигурно и те са /тъпи/ според ,,умното,, ти изказване

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Много ясно е че всичко е за пари,сега нали измислиха и на задните седалки да се слага колан,на никой не му пука дали си жив или ще гушнеш босилека,то ако им пукаше нямаше да има толкова дупки по пътищата ,реисовете щяха да са най-модерните а полицаите щяха да са учтиви,в тоя ред на мисли пенсиите ха хората нямаше да са по 120 лева,на никой не му пука за хората,просто повече възможност да взимат пари на хората,утре ще измислят и да караш с каска в колата,ако ли не-глоба.
Аз естествено слагам колана...ама...
Аз естествено слагам колана...ама...
69 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5