КАТ меид ин БГ %^&$%*$%((
Модератори: mitaka7, Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
speed.dem0n написа:
BTW , nikoga ne kazvam che swam bulgarin.
А между другото това е Български форум и тук пишем на Български език. Не се чуди ако следващото ти мнение написано на шльокавица мистериозно изчезне

- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Колеги аз незнам сто го тарпите този селянин ебаси наглеца и идиота
Аз сам от близо 10 години в Италия (сас цялото ми семеиство) и нямам тарпение да си се прибера в Балгария само да си оправа тук нестата и такав шут сте се набия не е истина
А такива шутове като балгароамериканеца можем само да ги сажаляваме не са те виновни горките простотията не избира
П.С АЗ предлагам на модераторите да го оставят да почива тоя не балгарин

Аз сам от близо 10 години в Италия (сас цялото ми семеиство) и нямам тарпение да си се прибера в Балгария само да си оправа тук нестата и такав шут сте се набия не е истина

А такива шутове като балгароамериканеца можем само да ги сажаляваме не са те виновни горките простотията не избира

П.С АЗ предлагам на модераторите да го оставят да почива тоя не балгарин

- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
Archangel написа:Мога само да ти пожелая, да стигнеш "американската мечта". Само че това никога няма да се случи.
Me4tata e mit, ne realnost.
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
Mitaran написа:Оправи си Българския че си смешен бре доктореее...добре де, а в САЩ като ти искат няк'ф документ и не го носиш... кво става.
Има си правила навсякъде, интересно в Сащ така ли ги спазваш незнам. И това ПиЕичДи тука ще си по полезен отколкото там, и като не казваш, че си българче шо праиш по бъгарско бре те питам язе тебе а. Поради что се срамиш да се назовеш бугарин а???
po princip, problema e 4e ne priznavat 4erveniq pasport za nishto tuk. V USA s driver license-a varvish navsqkade. to e universal ID, no ne i tuk.
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
А дали няда да е на цялото ти семеиство вав задниците!!!! е тигар преминава6 всякакви граници сто не пусне6 една твоя снимка или даи да се видим някаде такмо сте може6 да ми го каже6 вав очите тапак 

- Archangel
- старши ентусиаст
-
- Кара: N42B20 с ръкавици
- Мечтае да кара: Spitfire
speed.dem0n написа:narcosan написа:Колеги аз незнам сто го тарпите този селянин ебаси наглеца и идиота![]()
Аз сам от близо 10 години в Италия (сас цялото ми семеиство) и нямам тарпение да си се прибера в Балгария само да си оправа тук нестата и такав шут сте се набия не е истина![]()
![]()
![]()
![]()
А такива шутове като балгароамериканеца можем само да ги сажаляваме не са те виновни горките простотията не избира![]()
П.С АЗ предлагам на модераторите да го оставят да почива тоя не балгарин![]()
na maika ti v putkata na tebe
Мисля, че с това си изречение ще си издействаш не само почивка от форума, ами доказа и че наистина си гастербайтер - липсват ти някой от първите години, когато човек се учи на култура.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
Явор написа:и каква е "Хамериканската мечта" цял живот лизинг,децата лизинг,децата на децата лизинг......и накрая мине някое торнадце и си ебе майката
ne navsqkde e tornado area.
- speed.dem0n
- кандидат ентусиаст
-
Archangel написа:speed.dem0n написа:narcosan написа:Колеги аз незнам сто го тарпите този селянин ебаси наглеца и идиота![]()
Аз сам от близо 10 години в Италия (сас цялото ми семеиство) и нямам тарпение да си се прибера в Балгария само да си оправа тук нестата и такав шут сте се набия не е истина![]()
![]()
![]()
![]()
А такива шутове като балгароамериканеца можем само да ги сажаляваме не са те виновни горките простотията не избира![]()
Мисля, че с това си изречение ще си издействаш не само почивка от форума, ами доказа и че наистина си гастербайтер - липсват ти някой от първите години, когато човек се учи на култура.
Look up the minimum requirements for employment at Goldman. Google it, and then we'll talk. It's not a PhD, but for a senior market analyist, it sure does help.
A "gasterbaiter" by definition is a person, generally lacking formal higher education, employed in the construction, hospitality or general labour sectors of the economy. A term also used to characterize low pay jobs and even jobs with lower working conditions.
- X-citer
- АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
-
- Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
- Кара: E53 Х5 3.0d
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
speed.dem0n написа:narcosan написа:Колеги аз незнам сто го тарпите този селянин ебаси наглеца и идиота![]()
![]()
![]()
![]()
Заради това изказване и пренебрегване на правилата за писане във форума ще си починеш един месец.

25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2