КАТ меид ин БГ %^&$%*$%((

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 19 Май 2009, 21:37

speed.dem0n написа:
BTW , nikoga ne kazvam che swam bulgarin.

А между другото това е Български форум и тук пишем на Български език. Не се чуди ако следващото ти мнение написано на шльокавица мистериозно изчезне ;)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 19 Май 2009, 22:09

Колеги аз незнам сто го тарпите този селянин ебаси наглеца и идиота :!:
Аз сам от близо 10 години в Италия (сас цялото ми семеиство) и нямам тарпение да си се прибера в Балгария само да си оправа тук нестата и такав шут сте се набия не е истина :!: :!: :!: :!:
А такива шутове като балгароамериканеца можем само да ги сажаляваме не са те виновни горките простотията не избира :!:
П.С АЗ предлагам на модераторите да го оставят да почива тоя не балгарин :roll: :!:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speed.dem0n » 19 Май 2009, 22:22

Archangel написа:Мога само да ти пожелая, да стигнеш "американската мечта". Само че това никога няма да се случи.

Me4tata e mit, ne realnost.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 19 Май 2009, 22:25

Ейййййййййййййй !
speed, леко !!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speed.dem0n » 19 Май 2009, 22:26

Mitaran написа:Оправи си Българския че си смешен бре доктореее...добре де, а в САЩ като ти искат няк'ф документ и не го носиш... кво става.
Има си правила навсякъде, интересно в Сащ така ли ги спазваш незнам. И това ПиЕичДи тука ще си по полезен отколкото там, и като не казваш, че си българче шо праиш по бъгарско бре те питам язе тебе а. Поради что се срамиш да се назовеш бугарин а???

po princip, problema e 4e ne priznavat 4erveniq pasport za nishto tuk. V USA s driver license-a varvish navsqkade. to e universal ID, no ne i tuk.

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: М6 G-POWER
Детайли за колата: BMW 330D M PAKET

Мнение от narcosan » 19 Май 2009, 22:27

А дали няда да е на цялото ти семеиство вав задниците!!!! е тигар преминава6 всякакви граници сто не пусне6 една твоя снимка или даи да се видим някаде такмо сте може6 да ми го каже6 вав очите тапак :!:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 19 Май 2009, 22:27

speed.dem0n написа:
narcosan написа:Колеги аз незнам сто го тарпите този селянин ебаси наглеца и идиота :!:
Аз сам от близо 10 години в Италия (сас цялото ми семеиство) и нямам тарпение да си се прибера в Балгария само да си оправа тук нестата и такав шут сте се набия не е истина :!: :!: :!: :!:
А такива шутове като балгароамериканеца можем само да ги сажаляваме не са те виновни горките простотията не избира :!:
П.С АЗ предлагам на модераторите да го оставят да почива тоя не балгарин :roll: :!:

na maika ti v putkata na tebe

Мисля, че с това си изречение ще си издействаш не само почивка от форума, ами доказа и че наистина си гастербайтер - липсват ти някой от първите години, когато човек се учи на култура.
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speed.dem0n » 19 Май 2009, 22:28

Явор написа:и каква е "Хамериканската мечта" цял живот лизинг,децата лизинг,децата на децата лизинг......и накрая мине някое торнадце и си ебе майката Изображение

ne navsqkde e tornado area.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speed.dem0n » 19 Май 2009, 22:33

Archangel написа:
speed.dem0n написа:
narcosan написа:Колеги аз незнам сто го тарпите този селянин ебаси наглеца и идиота :!:

Мисля, че с това си изречение ще си издействаш не само почивка от форума, ами доказа и че наистина си гастербайтер - липсват ти някой от първите години, когато човек се учи на култура.

Look up the minimum requirements for employment at Goldman. Google it, and then we'll talk. It's not a PhD, but for a senior market analyist, it sure does help.

A "gasterbaiter" by definition is a person, generally lacking formal higher education, employed in the construction, hospitality or general labour sectors of the economy. A term also used to characterize low pay jobs and even jobs with lower working conditions.

АЗ СЪМ ТОЛЕРИРАН :)
Аватар
Местоположение: БИАД. Снощи най-културно си излизах от там и някой ме настъпи по ръката
Кара: E53 Х5 3.0d
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от X-citer » 19 Май 2009, 22:38

speed.dem0n написа:

Заради това изказване и пренебрегване на правилата за писане във форума ще си починеш един месец.
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории