втори ден пълен кърък....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
13 мнения
• Страница 1 от 1
втори ден пълен кърък....
Моята история е следната: След целия гаден работе ден вчера накрая на деня ме спряха ченгета и то защото изпреварих една учебна кола, след което намалих, но те ме засекли и така с 20км отгоре над допустимата
... Та спират ме те и почват с акта, като си обменяме до болка познатите ни реплики (дай да измислим нещо; ти какво предлагаш и т.н) и тук идва моят куриоз! Държейки си телефона в ръката ми, понеже не го бях заключил, се е задействала камерата
и тоя ми вика: "Абе пич ти снимаш ли ни... и с извинение си е** майката) До последно отказаха, какъвто и да е откуп и така сега съм с акт за 100лв и 8т
заради някав учебен!!! На следващия ден, или по точно днес, както си карам с моята любима Е39-ка виждам пред мен как един идиот излиза от пресечка без да погледне и тъкмо го хулих, като през това време минавам покрай него, тоя глупак без да гледа набива десен и буквално се опитва да се вреже в мен, къде гледат тия хора незнам. Моята реакция беше пълен десен и в бурдюра... джантата се надра а гумата тотал щета за боклука!
Много се надявам това да е края на моя кърък...!!!

Последна промяна syntaxerr на 16 Май 2009, 14:21, променена общо 1 път
Щастието е като парфюм
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
без да има мъничко по теб!
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Затова следващия път го нанизваш и поне да ти платят щетите от каското БЕЗ да ти пишат акт за несъобразена скорост дъра-дъра и разправии. Въпреки че не е толкова лесно. И на мен ми се е случвало лумпели да ме засичат и инстинктивно и аз намалям и тръгвам към бордюра
Но засега без инциденти.

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Колега-кофти случки, обаче начина по който си ги разказал ми оправиха настроението 

Никой не мое ма връне на селу!
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Колега, кофти случки са ти се събрали, ай дано това да е края. От тук само нагоре може да вървиш.
П.С. Не ти е виновен учебния, нито който и да е друг, че караш с 20 над разрешеното и са те спрели.
П.С. Не ти е виновен учебния, нито който и да е друг, че караш с 20 над разрешеното и са те спрели.
От тогава русото не е на мода.
- Brat mu
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
- Мечтае да кара: WBS
Re: втори ден пълен кърък....
syntaxerr написа:Моята история е следната: След целия гаден работе ден вчера накрая на деня ме спряха ченгета и то защото изпреварих една учебна кола, след което намалих, но те ме засекли и така с 20км отгоре над допустимата... Та спират ме те и почват с акта, като си обменяме до болка познатите ни реплики (дай да измислим нещо; ти какво предлагаш и т.н) и тук идва моят куриоз! Държейки си телефона в ръката ми, понеже не го бях заключил, се е задействала камерата
![]()
![]()
и тоя ми вика: "Абе пич ти снимаш ли ни... и с извинение си е** майката) До последно отказаха, какъвто и да е откуп и така сега съм с акт за 100лв и 8т
заради някав учебен!!! На следващия ден, или по точно днес, както си карам с моята любима Е39-ка виждам пред мен как един идиот излиза от пресечка без да погледне и тъкмо го хулих, като през това време минавам покрай него, тоя глупак без да гледа набива десен и буквално се опитва да се вреже в мен, къде гледат тия хора незнам. Моята реакция беше пълен десен и в бурдюра... джантата се надра а гумата тотал щета за боклука!
Не,че искам да те изкарам по-голям карък,но акта ти е за отнемане на книжката(ако не се лъжа за 2 месеца) и 2 пъти по-голяма глоба!
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
syntaxerr написа:Моята история е следната: След целия гаден работе ден вчера накрая на деня ме спряха ченгета и то защото изпреварих една учебна кола, след което намалих, но те ме засекли и така с 20км отгоре над допустимата... Та спират ме те и почват с акта, като си обменяме до болка познатите ни реплики (дай да измислим нещо; ти какво предлагаш и т.н) и тук идва моят куриоз! Държейки си телефона в ръката ми, понеже не го бях заключил, се е задействала камерата
![]()
![]()
Ходи да запалиш свещичка. Понякога едно нещо като тръгне надолу повлича всичко със себе, но идва момент в който всичко се обръща. Насакоро всичко ми беше тръгнало надолу и нищо не ми вървеше като хората, но за един ден всичко се промени, всички неща за които се бях притеснил се наредиха...Всичко е на приливи и отливи.
Благодарско за окуражаващите думи
! А за това дали ми е виновен учебния аз не съм казал, че ми е виновен просто беше кофти късмет, че беше учебен, защото, който и да е няма да се движи зад учебен автомобил каращ с 30км в час, дори и ти колега 

Щастието е като парфюм
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

От тогава русото не е на мода.
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Brat mu написа:syntaxerr написа:Моята история е следната: След целия гаден работе ден вчера накрая на деня ме спряха ченгета и то защото изпреварих една учебна кола, след което намалих, но те ме засекли и така с 20км отгоре над допустимата... Та спират ме те и почват с акта, като си обменяме до болка познатите ни реплики (дай да измислим нещо; ти какво предлагаш и т.н) и тук идва моят куриоз! Държейки си телефона в ръката ми, понеже не го бях заключил, се е задействала камерата
![]()
![]()
Не,че искам да те изкарам по-голям карък,но акта ти е за отнемане на книжката(ако не се лъжа за 2 месеца) и 2 пъти по-голяма глоба!
Брат му,май някой не знаеме правилата...

скорост до 31 км/ч се наказват с отнемане на книжката за един месец и глоба 250 лева,под 31 км е само глоба,не лъжи човека така ,освен това скорост до 20 км се наказва само с акт (може и само карнетка),може да обжалваш акта и да се разминеш само с глоба до 50 лева
- Blond_G
- Потребител
-
- Кара: без долен лв педал
- Мечтае да кара: Х 6
t060 написа::yes: Това е ясно, но всеки път като правим нещо което нарушава каквито и да е правила, трябва да сме готови да си понесем последствията. Не е приятно когато от всички само теб те ковнат, но и да се косиш за всичко е по-зле.
О дааа бях си ги писала на паспорт едно лято и колкото пъти ме спрат толкова пъти съм виновна

не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет