втори ден пълен кърък....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

втори ден пълен кърък....

Мнение от syntaxerr » 16 Май 2009, 13:46

Моята история е следната: След целия гаден работе ден вчера накрая на деня ме спряха ченгета и то защото изпреварих една учебна кола, след което намалих, но те ме засекли и така с 20км отгоре над допустимата :( ... Та спират ме те и почват с акта, като си обменяме до болка познатите ни реплики (дай да измислим нещо; ти какво предлагаш и т.н) и тук идва моят куриоз! Държейки си телефона в ръката ми, понеже не го бях заключил, се е задействала камерата :mhihi: :mhihi: :mhihi: и тоя ми вика: "Абе пич ти снимаш ли ни... и с извинение си е** майката) До последно отказаха, какъвто и да е откуп и така сега съм с акт за 100лв и 8т :( заради някав учебен!!! На следващия ден, или по точно днес, както си карам с моята любима Е39-ка виждам пред мен как един идиот излиза от пресечка без да погледне и тъкмо го хулих, като през това време минавам покрай него, тоя глупак без да гледа набива десен и буквално се опитва да се вреже в мен, къде гледат тия хора незнам. Моята реакция беше пълен десен и в бурдюра... джантата се надра а гумата тотал щета за боклука! :( Много се надявам това да е края на моя кърък...!!!
Последна промяна syntaxerr на 16 Май 2009, 14:21, променена общо 1 път
Щастието е като парфюм
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
без да има мъничко по теб!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '02 BMW E46 330i

Мнение от ///M3 » 16 Май 2009, 13:59

Затова следващия път го нанизваш и поне да ти платят щетите от каското БЕЗ да ти пишат акт за несъобразена скорост дъра-дъра и разправии. Въпреки че не е толкова лесно. И на мен ми се е случвало лумпели да ме засичат и инстинктивно и аз намалям и тръгвам към бордюра :confused: Но засега без инциденти.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Май 2009, 14:17

Колега-кофти случки, обаче начина по който си ги разказал ми оправиха настроението :)
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 16 Май 2009, 17:07

Колега, кофти случки са ти се събрали, ай дано това да е края. От тук само нагоре може да вървиш.

П.С. Не ти е виновен учебния, нито който и да е друг, че караш с 20 над разрешеното и са те спрели.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2006 330xd, 2008 A8 4.2tdi
Мечтае да кара: WBS

Re: втори ден пълен кърък....

Мнение от Brat mu » 16 Май 2009, 17:14

syntaxerr написа:Моята история е следната: След целия гаден работе ден вчера накрая на деня ме спряха ченгета и то защото изпреварих една учебна кола, след което намалих, но те ме засекли и така с 20км отгоре над допустимата :( ... Та спират ме те и почват с акта, като си обменяме до болка познатите ни реплики (дай да измислим нещо; ти какво предлагаш и т.н) и тук идва моят куриоз! Държейки си телефона в ръката ми, понеже не го бях заключил, се е задействала камерата :mhihi: :mhihi: :mhihi: и тоя ми вика: "Абе пич ти снимаш ли ни... и с извинение си е** майката) До последно отказаха, какъвто и да е откуп и така сега съм с акт за 100лв и 8т :( заради някав учебен!!! На следващия ден, или по точно днес, както си карам с моята любима Е39-ка виждам пред мен как един идиот излиза от пресечка без да погледне и тъкмо го хулих, като през това време минавам покрай него, тоя глупак без да гледа набива десен и буквално се опитва да се вреже в мен, къде гледат тия хора незнам. Моята реакция беше пълен десен и в бурдюра... джантата се надра а гумата тотал щета за боклука! :( Много се надявам това да е края на моя кърък...!!!

Не,че искам да те изкарам по-голям карък,но акта ти е за отнемане на книжката(ако не се лъжа за 2 месеца) и 2 пъти по-голяма глоба!
Изображение

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 16 Май 2009, 18:17

syntaxerr написа:Моята история е следната: След целия гаден работе ден вчера накрая на деня ме спряха ченгета и то защото изпреварих една учебна кола, след което намалих, но те ме засекли и така с 20км отгоре над допустимата :( ... Та спират ме те и почват с акта, като си обменяме до болка познатите ни реплики (дай да измислим нещо; ти какво предлагаш и т.н) и тук идва моят куриоз! Държейки си телефона в ръката ми, понеже не го бях заключил, се е задействала камерата :mhihi: :mhihi: :mhihi: и тоя ми вика: "Абе пич ти снимаш ли ни... и с извинение си е** майката) До последно отказаха, какъвто и да е откуп и така сега съм с акт за 100лв и 8т :( заради някав учебен!!! На следващия ден, или по точно днес, както си карам с моята любима Е39-ка виждам пред мен как един идиот излиза от пресечка без да погледне и тъкмо го хулих, като през това време минавам покрай него, тоя глупак без да гледа набива десен и буквално се опитва да се вреже в мен, къде гледат тия хора незнам. Моята реакция беше пълен десен и в бурдюра... джантата се надра а гумата тотал щета за боклука! :( Много се надявам това да е края на моя кърък...!!!

Ходи да запалиш свещичка. Понякога едно нещо като тръгне надолу повлича всичко със себе, но идва момент в който всичко се обръща. Насакоро всичко ми беше тръгнало надолу и нищо не ми вървеше като хората, но за един ден всичко се промени, всички неща за които се бях притеснил се наредиха...Всичко е на приливи и отливи.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от syntaxerr » 16 Май 2009, 18:42

Благодарско за окуражаващите думи :)! А за това дали ми е виновен учебния аз не съм казал, че ми е виновен просто беше кофти късмет, че беше учебен, защото, който и да е няма да се движи зад учебен автомобил каращ с 30км в час, дори и ти колега ;)
Щастието е като парфюм
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
без да има мъничко по теб!

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 16 Май 2009, 19:15

:yes: Това е ясно, но всеки път като правим нещо което нарушава каквито и да е правила, трябва да сме готови да си понесем последствията. Не е приятно когато от всички само теб те ковнат, но и да се косиш за всичко е по-зле.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 17 Май 2009, 9:46

Brat mu написа:

Не,че искам да те изкарам по-голям карък,но акта ти е за отнемане на книжката(ако не се лъжа за 2 месеца) и 2 пъти по-голяма глоба!

Брат му,май някой не знаеме правилата... :D

скорост до 31 км/ч се наказват с отнемане на книжката за един месец и глоба 250 лева,под 31 км е само глоба,не лъжи човека така ,освен това скорост до 20 км се наказва само с акт (може и само карнетка),може да обжалваш акта и да се разминеш само с глоба до 50 лева

Потребител
Аватар
Кара: без долен лв педал
Мечтае да кара: Х 6

Мнение от Blond_G » 17 Май 2009, 20:53

t060 написа::yes: Това е ясно, но всеки път като правим нещо което нарушава каквито и да е правила, трябва да сме готови да си понесем последствията. Не е приятно когато от всички само теб те ковнат, но и да се косиш за всичко е по-зле.

О дааа бях си ги писала на паспорт едно лято и колкото пъти ме спрат толкова пъти съм виновна :roll: :P :roll:
не ми казвай
какво да правя
за да не ти казвам
къде да отидеш

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 18 Май 2009, 12:05

Ако 3 ти ден ставаш и не ти се ходи на работа-значи е сряда :D

Важното е да си оптимист :D

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CLM-Ivo » 18 Май 2009, 13:04

Еее има и по каръци.. Аз например преди 2 седмици хвърчах 1:15 мин с колата, за да се включа в едно мероприятие и накрая закъснях да се регистрирам с 3 секунди!
Казах си, че сигурно е било за добро и се почерпих :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 19 Май 2009, 14:48

преди 4 години 3 акта за 1 месец а спазвам правилата ужким.а кривна малко и честито :(

Назад към Страхотни истории