Как си взех изпита благодарение на BMW Club Bulgaria...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- Ivo_stz
- кандидат ентусиаст
-
Как си взех изпита благодарение на BMW Club Bulgaria...
Историята ми е такава - изпит важен в училище , аз не знам за какво да пиша в съчинението което дава най-много точки за резултата. Е решавам аз да разкажа за BMW като марка , и българските фенове в BMW Club Bulgaria.Писах няколко реда за историята на баварската фирма , след това разказах за клуба - за членовете, за срещите и т.н. Не знам дали беше най-подходящатата тема като знам проверяващите какви са
ииии отивам аз след няколко дни за резултатите - отличен 6. Такъв късмет съм имал , че този който ми проверявал съчинението излезе БМВ Фен, каза че преди имал E30 , продал я заради кризата и сега пеш ходи на работа. Попитах го дали влиза във форума , но ми отговори че е възрастен за компютри и още повече за форуми и такива.

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната
Еее, СУПЕР!
Черпи даскала един швепс от името на БМВ клуба!(ма сигурно и с"парцуцата"прекалява, щом е продал Е30-ката...)Луд!
Евала!

Черпи даскала един швепс от името на БМВ клуба!(ма сигурно и с"парцуцата"прекалява, щом е продал Е30-ката...)Луд!
Евала!

Последна промяна titto на 18 Апр 2009, 19:18, променена общо 1 път

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- Ivo_stz
- кандидат ентусиаст
-
Еми аз даскала даже и не го познавам , защото на изпит ( поне моя) проверяващия не трябва да преподава на този който ще взима изпита и даже не знаех че имал Е30 ка 

- M-TEAM
- ентусиаст
-
- Кара: Е83 3.0 D
- Мечтае да кара: Е30 М3 и Lancia Delta integrale evo 16v
брей ей тва е много положително
,тва тука в някво даскало в Стара Загора ли е , аз си спомняма моя даскал по практика имаше уникално запазено Е30 ама го продаде 

BMW E30 M3-one dream
skype-bmwpower5555
skype-bmwpower5555
- borislav
- младши ентусиаст
-
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- VT5602AK
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36S50B30,Mini Cooper S
- Мечтае да кара: S50B30 turbo
- Детайли за колата: модифицирани
- borislav
- младши ентусиаст
-
cucko написа:Браво, но поне що не постна разказа тук...
Да наистина,ще бъде интересно да го прочетем
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
- Ivo_stz
- кандидат ентусиаст
-
Ами защо не го постнах , 1во защото трябва да подавам заявление за да си видя разказа !! уж аз съм го писал а пък ми трябва заявление просто системата е тъпа, а пък разказа не го помня ,защото го писах на един дъх и така .Помня че заключението ми беше : БМВ- това е повече от кола!В аргументацията писах : по цял свят има фенове на марката , България не е по назад. Всички фенове или почти всички
членуват в BMW Club Bulgaria. Писах също така как се събират(е) по седмични срещи - главната тема на разговор са личните съкровища и тук там някой показва нови умения зад волана като от това страдат единствено гумите и такива писах.А този даскал повече не го видях , явно има някаква практика проверяващия да не преподава в училището на тези които искат да вземат изпита ли как е и аз не знам.

- h4ckED
- ентусиаст
-
- Кара: триста двайсе и пеш
Нашето даскало спечели от някакъв проект или нещо такова ... а може би го подариха на директора. 725/28 (акула). Видях го само 1 път когато го бяха изкарали и от тогава не съм го виждал ... вкараха го в някакъв гараж и не се изкарва от там. Но когато го видях пъшках цяло междучасие

M - The most powerful letter in the world
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
- Angel_Baby
- кандидат ентусиаст
-
Историята е интересна, забавна и най-хубавото е, че е с хубав край, защото това си е малко като нож с две остриета - имал си късмет, че човека, който ти проверява работата харесва БМВ, че ако е някой друг може и нещо да се заяде.
Въпреки че няма право да го прави, защото трябва да прегледа работата само откъде правописни, граматически и пункционни грешки. Поне според мен.
А аз мога да добавя по темата, че наскоро правихме патентно проучване по интелектуална собственост и разгледахме именно БМВ. След това самите ние имахме да правим такова проучване като си изберем някаква фирма, обаче никой не направи за БМВ - дали защото вече сме го разглеждали. Иначе ако бяхме направили - досега да съм го показала.

А аз мога да добавя по темата, че наскоро правихме патентно проучване по интелектуална собственост и разгледахме именно БМВ. След това самите ние имахме да правим такова проучване като си изберем някаква фирма, обаче никой не направи за БМВ - дали защото вече сме го разглеждали. Иначе ако бяхме направили - досега да съм го показала.

"...и виждаш: цялата земя не стига/едно сърце да погребеш."
14 мнения
• Страница 1 от 1