Внимание, внимание........

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Внимание, внимание........

Мнение от hard2kill » 16 Апр 2009, 13:22

.....извършва се техническа проверка...
Който вчера е бил в Плевен е чул тези думи, защото правиха проверка на уредбите, по които съобщават за наводнения, химически замърсявания и т.н.... трещеше целия град..
Та... минавам по центъра вчера на обяд и на паркинга на общината нещо ми грабва вниманието от далеч.. 3-ка купе, 4 ауспуха, М джанти... Няма съмнение Е92 М3 :P Забравям на къде бях тръгнал и краката ми ме насочват без да разбера към нея...Красавица.. агресивна, сърдита.....Минаха някакви момичета покрай мен, но аз вече си бях харесал една мръсница,на която бъбреците и бяха отпред :mrgreen: .........
Оглеждам я още малко и се запътвам да си взема нещо за ядене, след това обратно по същия път, за да я видя отново :D Връщам се, а тя си стой кротко на паркинга, послушна и привличаща вниманието ми... След няколко неуспешни опита на гравитацията да ме победи, докато се спъвах в неравностите по тротоара, гледайки към колата се отдалечавам и решавам, да се прибирам.... (Тук някъде ми спря тока, докато пиша това, отпсувах си.. но се оказа, че се е запазило... продължавам :mhihi: )
След час пак излизам, този път с един приятел, оказа се, че той също я е видял, по-рано сутринта... и отиваме да я видим, пак :D Стигаме до същия паркинг, а жената, която отговаря за паркинга се оказа, позната на моя човек...Сега идва отговорът на въпроса, какво общо имат проверката на уредбите в града с това на паркинга...Жената минава покрай нас и аверчето я пита (с нескрито любопитство ) :D нещо от рода на - " да не би да знаеш на кого е тази колица?" А тя, усмихната, отговаря..." хубава е,да...от София дойдоха, тези от гражданска защита.. някакви проверки....." :shock:
Набързо направих връзката между озвучението на града, от сутринта, с "хората от гражданска защита". Ние с моя човек така - :shock:
Искам и аз... в гражданска защита :twisted:
Ако се следва това, пътна полиция трябва да са с нещо не по-слабо от Ламбо ЛП-560 :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 320i/E46 320d

Мнение от vlado_78 » 16 Апр 2009, 14:17

Спестявания от закуски

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 16 Апр 2009, 14:22

E, с такава кола ще се отзовавт доста бързо при кризисни ситуации. Изключено е това, да е служебен автомобил, според мен :roll:
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Мнение от Kregec » 16 Апр 2009, 14:44

saleen написа:E, с такава кола ще се отзовавт доста бързо при кризисни ситуации. Изключено е това, да е служебен автомобил, според мен :roll:

Е ако не е служебен тея в граданска защита какви пари взимат за да могат да си позволят такава мръсница. Ако взимат такива заплати за да си позвалят тая палавница, да зема и аз да се пробвам да ме земат на работа там. Ще работя с много голямо удовоствие за да мога да си купя и да мога да подържам тая мръсница. Ще бъда най- примерния и работлив служител направо няма да повярват, ще бъда като една малка светкавичка ще се отзовавам на всички места където трябва. Просто няма проблем... :twisted:
Изображение

Аватар

Мнение от TUZara` » 16 Апр 2009, 15:22

Да еи е*а проверките,не ходих на училище и си спа аз (живея поне на 4 километра от строителния техникум в който уча,и от който е пуснато съобщението) и по едно време се чува ВНИМАНИЕ,ВНИМАНИЕ с някво ехо,ма все едно се чува от под терасата,подскочих от леглото щях да пабна на земята,викам ба кво стаа бедствено положение ли е,цирк ли има(той мина няма па сека седмица циркове да има) стоя кат луд и гледам кат прасе в теменужки,после почна нещо др да обяснява а аз вече туш.излизам на терасата то млъкна...поогледах се,поошмугах се па гледам всеки си върви по улиците нормлано никой не се е втурнал на никъде и продължих да си спа...ма така подскочих,че......НЕДЕЙТЕ така има бременни майки не ги шашкайте,ще абортират :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 16 Апр 2009, 15:49

Управление на Гражданска Защита

слушам си аз радиото ония ден и нещо говореха за въпросното управление...в един момент говоритела каза
-уважаеми слушатели...я съкратете "Управление на Гражданска Защита

:D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 19 Апр 2009, 10:02

Бачкат хората, земат пари, ко да прайш... :winky:

Назад към Страхотни истории