Вазможно ли е
Модератори: mitaka7, Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- narcosan
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М6 G-POWER
- Детайли за колата: BMW 330D M PAKET
Вазможно ли е
Колеги от доста време имам един спор сас мои приатели за една моя слу4ка а тя е следната
Преди около 2 години взех у4астака Софиа Младост4 до Созопол Центар за 2 часа и 35 минути при положение 4е не сам си заси4ал времето аз
Бях сас двама мои приатели те го засекоха или по то4но мом4ето което взех от младост
И никои не вярва на това:!: До там моята Баварка ми глатна почти 2 резервуара
Тогава карах 320 купе 170к
И до тогава не бях чувал така да гармат гарнетата в спряло положение
П.П. чакам васте мнения

Преди около 2 години взех у4астака Софиа Младост4 до Созопол Центар за 2 часа и 35 минути при положение 4е не сам си заси4ал времето аз

И никои не вярва на това:!: До там моята Баварка ми глатна почти 2 резервуара

П.П. чакам васте мнения

- mitak_88
- младши ентусиаст
-
Колега,направи си простата аритметика за средна скорост-виж колко километра са точно от Младост до Созопол...раздели ги на времето и ще получиш своята средна скорост,която трябва да си поддържал...и сам прецени реално ли е или не.И ако може напиши си средната скорост в темата и нека колегите (и аз) да обсъдим тая така или иначе безсмислена тема.
не съм сигурен кое се учи първо- аритметиката или правописа...
по темата- остави аритметиката - вземи си един гпс дето засича средна скорост и се опитай да караш със 200 средна в продължение на 400 км.. и ще разбереш колко е трудно.. и каква кола и пътища трябва да имаш... за да наваксаш със 300 всичкото време през което ще караш със 100... особено като спираш да напълниш.. това са ти 5 минути със скорост "0"... знаеш ли колко трудно се "избива" такова забавяне?
по темата- остави аритметиката - вземи си един гпс дето засича средна скорост и се опитай да караш със 200 средна в продължение на 400 км.. и ще разбереш колко е трудно.. и каква кола и пътища трябва да имаш... за да наваксаш със 300 всичкото време през което ще караш със 100... особено като спираш да напълниш.. това са ти 5 минути със скорост "0"... знаеш ли колко трудно се "избива" такова забавяне?

алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
средна скорост 180-190 км/ч с 20ска... никакъв шанс според мен
Един познат с М5 Е60 твърди, че през Ноември месец е взел София - Слънчев Бряг за 2ч. и 15мин... и също незнам дали да вярвам

Един познат с М5 Е60 твърди, че през Ноември месец е взел София - Слънчев Бряг за 2ч. и 15мин... и също незнам дали да вярвам
Зависи в колко тръгнеш, ако тръгнеш в 4:30 - 5:00, сутринта и магистралата е чиста, може ид а стигнеш. Обособявам се.
До пловдив Средна скорост 163, мисля че беше, времето беше 47мин, от табела до табала. Само че това в 2 часа на обяд.
При средна скорост от 192км/ч, до Пловдив си за 35мин. От там малко стар участък и до Стара Загора чистак бърсак магистрала.
При средна скорост от 140-145 това лято, мисля че времето до Ст. Загора (табелата разбира се) беше около 1час и 30мин. От там идва трудната част, но ако няма много движениепо двулентовия участък Сливен - Карнобат и поддържаш 120.. може и да си там. Само че не сме включили 2те зареждания за около по 10 мин всяко и мотането из София и Бургас.
До пловдив Средна скорост 163, мисля че беше, времето беше 47мин, от табела до табала. Само че това в 2 часа на обяд.
При средна скорост от 192км/ч, до Пловдив си за 35мин. От там малко стар участък и до Стара Загора чистак бърсак магистрала.
При средна скорост от 140-145 това лято, мисля че времето до Ст. Загора (табелата разбира се) беше около 1час и 30мин. От там идва трудната част, но ако няма много движениепо двулентовия участък Сливен - Карнобат и поддържаш 120.. може и да си там. Само че не сме включили 2те зареждания за около по 10 мин всяко и мотането из София и Бургас.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
колеги
мен един от форума ме закара софия бургас 2 4аса и 40 мин и аз не вервах ама си беше баси преживяването деа
мен един от форума ме закара софия бургас 2 4аса и 40 мин и аз не вервах ама си беше баси преживяването деа

- narcosan
- младши ентусиаст
-
..................
Парво както сам написал по горе аз не сам си засичал сам времето колеги ,даже и на сам обарнал внимание в колко сам тргнал от младост чак като сприях в созопол моя приател ми каза Абе братле какво направи ти бе и аз се зачудих в парвия момент за какво ми говори
И ми каза ебаси вав 17:00 бяхме пред нас сега е 19:35 и сме на созопол
дори да има разлика да е наи много 10на минути
и не сам зареждал 2пати от софиа трагнах сас пален на магистралата пак заредих и това е
П.П Ако има желаести може да се пробваме аз сам навит и сам сигурен че сте баде кажи речи састия резултат

П.П Ако има желаести може да се пробваме аз сам навит и сам сигурен че сте баде кажи речи састия резултат

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
с каква кола?dizelboy написа:колеги

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- narcosan
- младши ентусиаст
-
..................
е46 320 купе 170 коня или сас моята 330Д
ЕТО И СНИМКИ НА ВАПРОСНАТА КОЛА
http://www.snimka.bg/album.php?album_id ... d=11377424

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Нещо сте объркали колега.Аз съм се возил в 500SEL със специален режим на движение и от църна маца до Бургас ~ 2:40,като се движехме през ноща и навсякъде се караше с възможно най-висока скорост.
А от Бургас до Созопол имаш още път
А от Бургас до Созопол имаш още път

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
- madpetio
-
Новият ПИКАСО
-
- Кара: The Dark Side of the Force
- Мечтае да кара: S
- Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio
Тая тема я катанча щот не мъ кефи
п.с. Но имам свидетел от форума! Който го закарах от БУРГАС до СОФИЯ 2005г. за 2ч и 40мин с БУС ПЕЖО БОКСЕР!!!!

п.с. Но имам свидетел от форума! Който го закарах от БУРГАС до СОФИЯ 2005г. за 2ч и 40мин с БУС ПЕЖО БОКСЕР!!!!
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей
14 мнения
• Страница 1 от 1