Е това беше...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Apassionata написа:Мнооого отдавна ти казах, че това е загубена кауза.....
Вдигай глава, вземи се в ръце и продължавай напред! Живота тепърва ще те изненадва с приятни емоции... И да, с жени е пълно наоколо... Не толкова далечни и ... ти си знаеш

П.С. Прекомерната консумация на мляко, не ти решава проблемите, така че просто продължи живота си. С алкохола е същата работата.
От тогава русото не е на мода.
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
Хората са го казали:"Времето лекува".Сигурен съм че след време ще кажеш:
Защо съм хвърлил толкова нерви тогава.
По спокойно сега не е първата няма да е и последната но винаги ще я помниш това е сигурно.
Защо съм хвърлил толкова нерви тогава.
По спокойно сега не е първата няма да е и последната но винаги ще я помниш това е сигурно.

"5. Форумът на BMW Клуб България не е място, където да се разискват персонални проблеми или дискусии, които не са свързани с автомобилите. За тази цел има десетки други Интернет форуми! Теми с друга насоченост са допустими само в секцията „Извън темата”, но това не ви дава правото да я пълните с безумни теми."
"And now what? Let`s go do some hard work!"

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
CLM-Ivo написа:"5. Форумът на BMW Клуб България не е място, където да се разискват персонални проблеми или дискусии, които не са свързани с автомобилите. За тази цел има десетки други Интернет форуми! Теми с друга насоченост са допустими само в секцията „Извън темата”, но това не ви дава правото да я пълните с безумни теми."![]()
>>>>
madpetio написа:1. МНОГО МОЛЯ темите пускани във този подфорум да са наистина страхотни и да са реални!
2.Теми копирани от интернет ЩЕ БЪДАТ изтривани,заключвани!
3.Идеята на този подфорум мисля е да четем историй свързани с нас,с нашите автомобили и т.н.
п.с. Колеги модератори ,ако имате предложения за правила на този подфорум моя вземете отношение!!!
Do you have to say something else?

Vuoi dire qualcos'altro?

Voulez-vous dire autre chose?

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
CLM-Ivo написа:Добре бе! Ей сега загубих $1200 на покер. Да пусна ли и аз една тема със страхотната ми история?! Нищо против любовните shits, но нямат общо с БМВ и не мисля, че им е тук мястото..
Поздрави,
Иво
Ама ти и на Български си можел да пишеш

А колкото до "лов шитс" мое мило англоговорящо комплексирано другарче, като не те кефат, ходи си изчукай жената, може после и да я понабиеш така за цвят да й придадеш, после може да идеш да наебеш и някоя е така за разнообразие, а накрая като мислиш че мястото йм не е тук вземи пусни една офицялна жалба в предпоследния подфорум

Пийс БРО

- Azrail
- UFO Pilot
-
Или прекалявате с алкохола, или с търпението ни
Въздържайте се от цинизми и обидни коментари, преди да сме инквизирали половината форум... Все пак всяко нещо си има граници.

Въздържайте се от цинизми и обидни коментари, преди да сме инквизирали половината форум... Все пак всяко нещо си има граници.
MORE BEER!
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2