Е това беше...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 11 Мар 2009, 20:56

Apassionata написа:Мнооого отдавна ти казах, че това е загубена кауза.....

Вдигай глава, вземи се в ръце и продължавай напред! Живота тепърва ще те изненадва с приятни емоции... И да, с жени е пълно наоколо... Не толкова далечни и ... ти си знаеш ;)

:yes: Много правилно казано!

П.С. Прекомерната консумация на мляко, не ти решава проблемите, така че просто продължи живота си. С алкохола е същата работата.
Изображение
От тогава русото не е на мода.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CuMo » 12 Мар 2009, 13:06

На мен след 5 години заедно ми поомръзна и сега предпочитам сам до известна степен. Въпреки че се усеща липсата на близък човек от другия пол до мен, нямам време да го мисля и предпочитам да се чувствам свободен. ;)
:smoke:

ентусиаст
Аватар
Кара: Touring

Мнение от nakoone » 12 Мар 2009, 21:06

Хората са го казали:"Времето лекува".Сигурен съм че след време ще кажеш:
Защо съм хвърлил толкова нерви тогава.
По спокойно сега не е първата няма да е и последната но винаги ще я помниш това е сигурно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CLM-Ivo » 13 Мар 2009, 0:14

"5. Форумът на BMW Клуб България не е място, където да се разискват персонални проблеми или дискусии, които не са свързани с автомобилите. За тази цел има десетки други Интернет форуми! Теми с друга насоченост са допустими само в секцията „Извън темата”, но това не ви дава правото да я пълните с безумни теми." :roll:

"And now what? Let`s go do some hard work!"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 13 Мар 2009, 0:54

CLM-Ivo написа:"5. Форумът на BMW Клуб България не е място, където да се разискват персонални проблеми или дискусии, които не са свързани с автомобилите. За тази цел има десетки други Интернет форуми! Теми с друга насоченост са допустими само в секцията „Извън темата”, но това не ви дава правото да я пълните с безумни теми." :roll:

"And now what? Let`s go do some hard work!"

>>>>

madpetio написа:1. МНОГО МОЛЯ темите пускани във този подфорум да са наистина страхотни и да са реални!
2.Теми копирани от интернет ЩЕ БЪДАТ изтривани,заключвани!
3.Идеята на този подфорум мисля е да четем историй свързани с нас,с нашите автомобили и т.н.

п.с. Колеги модератори ,ако имате предложения за правила на този подфорум моя вземете отношение!!!

Do you have to say something else? :?:
Vuoi dire qualcos'altro? :?: :?:
Voulez-vous dire autre chose? :?: :?: :?:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от CLM-Ivo » 13 Мар 2009, 1:22

Добре бе! Ей сега загубих $1200 на покер. Да пусна ли и аз една тема със страхотната ми история?! Нищо против любовните shits, но нямат общо с БМВ и не мисля, че им е тук мястото..

Поздрави,
Иво

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 13 Мар 2009, 1:29

CLM-Ivo написа:Добре бе! Ей сега загубих $1200 на покер. Да пусна ли и аз една тема със страхотната ми история?! Нищо против любовните shits, но нямат общо с БМВ и не мисля, че им е тук мястото..

Поздрави,
Иво

Ама ти и на Български си можел да пишеш :mhihi:
А колкото до "лов шитс" мое мило англоговорящо комплексирано другарче, като не те кефат, ходи си изчукай жената, може после и да я понабиеш така за цвят да й придадеш, после може да идеш да наебеш и някоя е така за разнообразие, а накрая като мислиш че мястото йм не е тук вземи пусни една офицялна жалба в предпоследния подфорум :winky:

Пийс БРО :ok:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 13 Мар 2009, 1:35

Или прекалявате с алкохола, или с търпението ни :mhihi:

Въздържайте се от цинизми и обидни коментари, преди да сме инквизирали половината форум... Все пак всяко нещо си има граници.
MORE BEER!

Предишна

Назад към Страхотни истории