И рев на шестаци......

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_325i » 02 Яну 2005, 22:56

:bowdown: ето това ми се четеше :bowdown: :yes:
Евала на тунинга! Тунинговайте при нас!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Яну 2005, 11:48

Асене, сякаш си прочел мислите ми... И в този първи пост за новата година, отново ще отбележа една моя истина. А тя е,че истината винаги има две лица. Изпадането в крайности винаги се отразява зле на и без това краткия ни живот. Нека се посои един, който не прави нещо вредящо нему и околните? По дяволите, дори като си издухвате цигарения дим в лицето на някой непушач вие го убивате! Някой да се е замислил за това? Разкайва ли се някой дилър като пъха дрогата в ръката на 14-15 год. момчета (да, мой приятел умря точно на толкова преди доста години), замислят ли се хората, които произвеждат оръжие за какво ще бъде използвано? По тази логика истинските убийци са тези, които правят колите, няли така излиза...? Моля ви... Все пак всичко е до човека. Дори да не си с БМВ пак можеш да направиш голяма бела, и то карайки с 40 км/ч в най-дясната лента. Не искам да кажа,че трябва да се кара без да се мисли, пък каквоито стане, напротив. Всички ние, слагам и себе си с големи букви, имаме някаква самоунищожителна искра в себе си, която ни кара да правим "глупости", така сме се и събрали заедно. Но замисля ли се някой,че заедно с глупостите, правим и добри неща? Надявам се... И какво всъщност е "глупост"? За мен глупост е да надцениш себе си и да подцениш останалите. Глупост е да оставиш на адреналина да те убеди,че си безсмъртен. Глупост е... вие си го измислете... Хората, с които общувам и карам и всичко останало (мръсници, не е това,което си помислихте) не са беразсъдни. Пътувал съм с повечето от тях неведнъж в и извън София. Никога не съм се чувствал по-сигурен! И то не защото ще смачкаме някой човечец с Ауди или рацер с Голф, напротив. Защото знам,че всеки от тези хора уважава останалите на пъта (макар и задминавайки ги с "размахване на опашка"), че мисли преценява адекватно преди направи наглед 'опасна" маневра, че поглежда в огледалото преди да изпревари (за разлика от хиляди други, изпитвали сте го), защото винаги може да има друг, който се движи с повече от 200 км/ч и приближава неотменимо... Тези хора съдите без да ги познавате... А за тези, които загиват по пътищата - лека им пръст, но не съдете нас! Истината винаги е по средата, а онзи отгоре ни е дал разум, за да го ползваме, не само да говорим, пишем и се храним по-различно от животните. Кой как го използва е въпрос на избор и съвест. Мир, здраве, любов и адреналин желая на всички през 2005 г.!
Never mistake motion for action...

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 03 Яну 2005, 13:43

:bowdown: :yes: :ok:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 03 Яну 2005, 17:32

Това е една УНИКАЛНА тема, може би тук и в този момент всекикойто я чете и дръзне да напише нещо се разделя на две вътре в себе си.
Андро защ искаш да продадеш това заради което живееш? Това заради което си създал тази общност? Това заради което 2хиляди човека са ти признателни и се прекланят пред труда безсънните нощи които си прекарал и всичко това което си дал от себеси? Аз например карам БМВ-та от 4години, и когато се разделя с някое умира част от мен въпреки, че на негово място идва друго, уж по-добро и се утешавам с думите: Мани го тва бе то беше кенеф, то се разпадаше. Да ама Не, може да е било кенеф или да се разпада, но в този момент съм имал възможност само за него. Сменил съм 14 и всяко едно го помня и няма да го забравя. А ти как ще забравиш всичко това което е създанено на базата на една мечта? НЯМА НИЩО ПО-ХУБАВО ОТ ТОВА ДА ОСЪЩЕСТВИШ ЕДНА МЕЧТА.

Ати ти защо се обвиняваш за това, че заради колата не си си купил дрехи? Ами твойте дрехи са колата, ти колко си писал и колко си дал от себе си заради колата? Отговорът е всичко и много. Защо ще се обвиняваш за това, че някой се е убил само защото е бил с БМВ? Представи си, че това е някое дупе на което всичко му идва на тепсия и си мисли, че щом има кинти и кара БМВ може да кара на кило и канче+бурканче уиски, тогава кой е виновен, ти или той? Неказвам, че случая е бил такъв, но има много които са. Сам знаеш какво карам в момента и какво карах когато се запознахме. А именно с онази Е21ца прекарах страхотни моменти от живота си, имало е случаи когато излизам на Цариградското и настъпвам до180 в отсечката Орлов Мост - Младост, обръщам и пок надолу, не ме е интересувало нито колко харчи, нито колко радара са ме снимали, просто го искам, за това работя по 18часа, за това ръцете ми са нарязани и са в белези, не за да си купя нов панталон или ново ДВД, а заради едно изгнило БМВ. А сега карам Трабант с който като вдигна 80 и незнам дали ще мога да спра, а разликата в моето поведение е от тук до небесата, сега съм мрачен, раздразнителен, мързелив. Неискам нищо друго освен едно 20годишно изгнило БМВ.
Не си мислете, че щом си продадете колите или щом спрете да пишете великите истории, които (поне на мен) липсват страшно много всичко ще се оправи, напротив тогава ще започнете да трупате повече агресия и в един слънчев ден ще махнете с ръка ще кажете майната му на всичко и на всички, ще си купите едно БМВ и тогава може да е краят, този край който непредвещавам на никого. Просто си дайте сметка дали си струва.
Направете списък и вижте колко от хората тук спокойно си карат колите и си купуват дрешки безпроблемно и колко грубо казано гладуват заради лубимите си БМВта. Аз сапочвам втория списък лично със себеси със Бесния, Сами, Ати, Ванката и тн.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 03 Яну 2005, 20:35

Забравяш ме и мен в този списък :idea: Това че изкупих доста скраб не значи че всичко ми е ОК.Аз си продадох ДВДто за да купя СКРАБ БОЖЕ КАКВА ХРАНА :twisted:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

...и то хидравличен :)
Аватар
Кара: джата
Мечтае да кара: на Ринга
Детайли за колата: Двете 2и2ки

Мнение от krika » 04 Яну 2005, 3:50

Соннито е прав за всичко-Няма нищо по-хубаво от това да осъществиш една мечта :!: Атимирееееее продължавай да проповядваш...... някой ден и слепите ще прогледнат приятелю :!:

Аватар

Мнение от sonny » 07 Яну 2005, 22:40

madpetio написа:Забравяш ме и мен в този списък :idea: Това че изкупих доста скраб не значи че всичко ми е ОК.Аз си продадох ДВДто за да купя СКРАБ БОЖЕ КАКВА ХРАНА :twisted:

Ти си частен случай, ИЗКУПУВАШ ВСИЧКО ДЕ ЩО Е С ЩЕМПЕЛ БМВ.

смирен поклонник
смирен поклонник
Аватар
Кара: w212 E500 4matic, E30 325ic
Мечтае да кара: Specialized S-Works Epic и Dacia Logan 0.9tce

Мнение от LandShark » 09 Яну 2005, 18:16

Благодаря ви приятели за споделените мисли...

Аз все повече си мисля, че смисъла на съществуването не е толкова да си доставяме на себе си лично щастие, а да мислим в по-общ, по-глобален аспект. И личното щастие - трябва да е следствие, а не самоцел. Така си ги представям аз нещата.

Моята гледна точка е, че от БМВтата има смисъл, доколкото ни носят щастие, зареждат ни с положителна енергия. Това, което винаги ме е смущавало е, че при мен БМВто се превръща в самоцел, в егоистична наслада, в опиат, който ме отклонява от основното. Освен това прекалено много съм се превързал към този бездушен предмет... Точно против това се боря... И усещам как БМВто започва да заема все по-малка и по-малка част от мен. За мен - така и трябва. Това вещ, отказвам да бъда роб на вещи, колкото и да са съвършени.

Накрая искам да споделя още едно наблюдение - множество приятели, включая не-БМВ-ентусиасти, прочели тази тема, разбира се, се съгласиха че това, което сме правили е било крайно безрасъдно и че не е добре да се прави така. Но.... мнозина от тях накрая завършваха с - "и все пак, следващия път, когато решите да правите така, обади се, да дойда поне да се повозя..." :mhihi: :mhihi: :mhihi:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 09 Яну 2005, 21:49

Бездушевен предмет, казваш, Андро... Не съм съгласен с теб :) Ако тези пусти коли нямаха душа, щяхме ли да сме (съм) толкова влюбени в тях, като в момиче, което е едно в света... Пак ти казвам, не си прав, а и от какво толкова ти отлклонява вниманието този "предмет"? От целта в живота ти ли? :mhihi: А каква е целта в живота ти? - Такава, каквато си я направиш и такава, каквато искаш да бъде... За мен това е БМВ - изкарвам пари, за да си купя БМВ, живея, за да карам БМВ. Не очаквам повечето да ме разберат, но това е моето радикално мнение и засега няма тенденции да се промени...
Живейте сякаш всеки ден ви е последен, защото някой ден той наистина ще бъде :idea:
MORE BEER!

Аватар

Мнение от sonny » 10 Яну 2005, 18:56

За мен това е БМВ - изкарвам пари, за да си купя БМВ, живея, за да карам БМВ.
Живейте сякаш всеки ден ви е последен, защото някой ден той наистина ще бъде :idea:[/quote]

Ето за това става дума, не само живея и работя заради БМВ ами не си пълня главата със всевъзможни глупости за да мога да я пълня с каноните на БМВ-РЕЛИГИЯТА

The White Power
Аватар

Мнение от sid » 10 Яну 2005, 22:42

Много усложнявате не6тата маи,а те са дале4 по прости. Трябва да прави6 това което те кара да се 4увства6 6тастлив и колкото пове4е такива не6та прави6 толкова по 6тастлив 6е си.Не може да се съобрази6 със си4ки и си4ко,така 4е караите си колите носете си новите дрехи,ебете си готините пи4ки и това е и без това на тая планета сме за толкова малко. :D

Предишна

Назад към Страхотни истории