skusah mu guza; )

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Toyota Celica

Мнение от Ich0 » 25 Яну 2003, 11:54

Разлика между "моно" и "пълна" инжекции има, ама друг е въпроса дали някои хора от "разбирачите" я усещат или просто се кефят като някой ги пита каква ти е колата и те кажат ........ пълна инжекция. А и тези понятия най-често се срещат при по-масовите коли. Аз лично не съм чувал някой да пита или да си говори "Т`ва БМВ моноинжекция ли е ?" :lol: :lol: :lol: Ама пък при някои марки като има един двигател с 2 вида впръскване и като се говори за един от двата все пак трябва да се уточни :)

младши завивач
Аватар

Мнение от ivo » 25 Яну 2003, 12:34

Така си е. Абе "разбирач" от коли е нещо като "компютърен специалист" - название на полу-нищо-не-разбиращ от компютри братчед, използвано когато някой ти каже кой му е правил компютъра :lol: .
А иначе, "разбирач", който кара моноинжекция, казва, че кара "инжекция", но когато ти кажеш, че караш "инжекция", уместно те поправя, че това било "моноинжекция" (което било различно и т.н.). По принцип много се кефя някой разбирач от тип "бакшиш" като почне да се прави на теоритик и заобяснява за "инжекции" и други такива high-end неща... :mha::mha::mha:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Viktor » 26 Яну 2003, 14:33

4astno kazano az neznam kakva e razlikata ....Ma pone si priznavam...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bip » 26 Яну 2003, 14:46

Viktor написа:nedei molq ti se ...ne mi goovori ....mene me bega nekfo baraka absolutna....406 HDi......Napravo izbesmeh....Stava na sfetofara predi tonela na OMV lulin.....Zna4i pi4a qvno e pomislil moita 4e e 200 ili 230... to nali 4o4oneto e s po4ti sastoto kupe. Ta toq pi4 mi prai nekfi znaci...Natiska gazta , cepi spira4kata , natiska, cepi i posle forcira na nuleva....i az vikam aide sega , da vidim dali ste ospee dori da pro4ete nedpisa E 500 otzad. Nastupvam pedala , i razbirash li - Gajeto mnogo go bilo strah da karam burzo...Stana nekuf skandal i razbira se kakto avtomata be6e vkaral vtora , prosto se naloji da pusna pedala.... Ei na drugiq svetofar kolko gordo me gledashe tozi sustiq s Peugeot- to , napravi mi ide6e da se otvori zemta 4e da propadna vutre....
Mamka mu , i sa nema da i se izvina na moita 4e q ustavih sama da se pribira...Nema da stane...Tolkoz sram brah.....

E pravilno si post~pil ... shte se s~stezavash kogato si iskash : ne e zad~ljitelno vinagi ...
p~k blizkite hora sa po-vajni ot tova dali shte natriesh nosa na niakoi ~ pa bil toi i sersemin

btw sled s~stezania nai mi e gotino kato ste v dobri otnoshenia s drugia ~~~
snoshti se pogonih po novia bulevard za liulin s edno audi coupe : bialo :
niamashe nikakvi nadpisi :
na p~rvia svetofar go iziadoh : oba4e na vtoria i na tretia pak tr~gvame zaedno i moiata napravo na edno miasto ; a mi e izgoriala lampata na oborotite : i osven tova muzikata beshe RAMSTEIN do dupka : na otvorien liuk : i kolata samo se su4eshe do 80 km/h dokat stigna ...
taka 4e napravih mnogo neefektivni startove --- anyway de : nastigam go i si karam zadnego prez tunela : tiho krotko : i se hilia shtoto mi e gotino : do omv toi dava miga4 i otbiva v diasnata lenta : az se izravniavam s nego : svaliam st~kloto diuasnoto i mu se hilia i mu pravia
:yes: B]]] pi4a mnogo se izkefi i toi mi maha B] simpati4no : mojeh s kef da si se parkiram B] i da izka4a 13 etaja shtoto ne ba4ka asansiora B]]]
~karmapa chenno~

Акулчо Костенурков Нинджов
Аватар

готино

Мнение от ati » 26 Яну 2003, 16:40

бип,да не би с теб да сме "съседи",аз съм в Люлин-8 :D
за готината реакция:никога няма да забравя как за майтап(то иначе може ли на сериозно с тази кола) се дърпах в Люлин с едно пежо 307 с тико-то на майка ми.до 80 бях пред него(тикото е леко) и когато вече ми свършваше дъха тоя кат чели включи на втора и дръпна с 4 коли напред и започна да намаля.когато бях до задната част на пежото обаче застигнахме една кола,която се движеше пред мен и тоя пежото демонстартивно натисна силно спирачката и ме пусна пред себе си да мина колата,трябва да ви кажа,че това ме накара да се ухиля и ми оправи настроението за дни напред.след това аз му пуснах аварийките за две мигания(мерси пич) наредих си се за завой и при преминаването си свирнахме и си махнахме.така дърпането е толкова приятно,не се гледате на кръв,а тоя дето е загубил не се чуства,все дно се е свършил света,ами след ластика можете да седнете да пийнете едно кафе,дет се вика.де повечето racer- и да бяха такива.

'2002' fanatic
'2002' fanatic
Аватар
Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii

Мнение от alpina-ma6inata » 05 Фев 2003, 18:33

ti verno si mu skusal guza evalata.e tva me izkefi"pri ofisa na m-tel ve4e se naslajdava6e na nadpisa na 318" . :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: e da de da sigurnomnoo qko e bilo i toq qko se e n***al 8)
'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории