Обратите в живота част1
Модератори: mitaka7, Общи модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- BMWPetio
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Съветски зърнокомбайн
- Мечтае да кара: ///М3 E36
- Детайли за колата: От уния с детските болести по разпределителния вал и повдигачите....
От всички тук само на мен не ми се е случвало подобно нещо и не искам никога да ми се случва.Смятам че съм намерил жената за мен и ако господ е решил един ден ще ми стане съпруга. А на колегата искам само да му кажа да бъде силен.Когато най-малко очакваш ще се появи жената която ще бъде достойна за теб и ще те обича!
- LizarD
- ентусиаст
-
- Кара: **** ми янко
- Мечтае да кара: CL65 AMG
Re: ....
shengi написа:и аз така като теб преди време с бимата .... сега само тя ми остана![]()
Колко е хубаво да оставиш сърцето си в купчина желязо. Дано и аз един ден се сдобия с една такава като вашите. Поне няма да ме остави. Ако се повреди някъде на дълъг път в средата на нищото, все пак ще имам покрив над главата. И все пак, под скъпата кожа, сложете евтина тапицерия на навигаторското място. Колата не заслужава да заприлича на автобусите от градския транспорт. Мисирки ще идват и ще си отиват, но баварката винаги в сърцето!

- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
А добре дошъл и на мен в клуба тогава. Ситуацията не е същата, но е доста сходна. Много преливащи се чуства, както каза колегата от предишният пост. Но е много неприятно спор няма. Докато не го изпиташ няма как да разбереш за какво става въпрос, но не го пожелавам на никой! Това е живота харесва ни или не той ни е даденост. Май наистина само колата няма да ни изневери 

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Гадно но факт. То някой беше казал веднъж "абе е*и и не питай" ама не става номера и на мен ми се е случвало. Няма как. Такъв стана живота вече. Не остана никой моногамен. Сега всеки и жена и мъж гледа да е с повече от един/една наведнъж, в повечето случаи не толкова че нещо не им достига, а поскоро щото е "модерно". Туй което мога да кажа е което не те убие те прави по силен. Всички сте го чували, но да го кажа за тези които не се сещат и за тези дето не са го чували.Специално към RSxRacer. Разбирам та мой как са чувстваш, ама не го взимай много навътре. Живота продължава. Карай. "Следващата моля" и така. Ти нали си си жив и здрав, това според мен е най-важното. Гледай си жовотеца карай си каквото имаш под краката и много много не обръщай внимание на такива неще. Не си заслужава просто. 

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2