Жалка история или колко,и за кого и пука на Пътната Полиция
Модератори: mitaka7, Общи модератори
18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
acer написа:И как си с мен? Морално? А, аз? Аз съм 20 годишен младеж и не съм Васил Левски, на който не му е пукало дали ще има кола примерно, имам си мечти и аз, нямам топките да рискувам да изгубя младините си.
Не приканвам и някой да заема тази позиция, тва е място за човек с възможности или някой индивид, който иска да влезне в учебниците...
Е, с удоволствие ще се включа, ако се съберем хора, но не и организатор. Мисълта ми беше, че много хора говорят в стил "Водата е мокра..." и се чудя как не им намръзва да тъпчат на едно място.
Задържали пияницата за 72часа и вие се учудвате?! Сериозно? Нещо ново за великото българско правосъдие?!?!?!??!?!?!
Защо го пишете това? Аз и във вестника ще го видя! А, дали ми пука за пияндето? Ако, ще да се е напил и с камелия - кво ме интересува това??!?!?! Интересува ме, че може някой да загине, да не споменавам, че майка ми минава всеки ден в сходно време по същият път. Ама тя, аз, вие, жените ви, децата ви, всички могат да умрат след 72-те часа като му изтечат на тоя и на всички други, които нямат часове дори... Всички знаем за наща система, не е нужно да тъпчите на едно място, дайте идея предложете.
Ето, аз давам идея. 72-те часа да бъдат променени на 5години затвор без възможност за обжалване при такива алкохолици!
Някой, който учи право да ни светне как може да се промени закона? И най-вече да важи за всички!
Млади приятелю, проблема не в законите а в тяхното НЕспазване и неимоверно високия праг на търпимост в обществото!
Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
тодоре,чукай на дърво ,че не са те вкарали и тебе в пестила...!!! евала за постъпката-преебал си си деня ,ма си спасил много други чужди денове!!! ченгетата-кучета ги яли.....
- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
чета случаката ти, чета за 4-те лева, чета и днес по новини и сайтове за полицаи, пожарникари и лекари които мародерстват след катастрофи и............. 

18 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2