ЕДНА ПОУКА КОИТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Само компоти:)

ЕДНА ПОУКА КОИТО ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ЗНАЕ

Мнение от santo_bansko » 13 Окт 2008, 20:10

Здравеите колего!реших да ви пиша за една до някаде хубава историа но с много много тъп краи.
Тази историа ше отвори на вси4ки вас о4ите за НЯКОИ ОТ НАШИТЕ СЪФОРУМЦИ
ИСТОРИЯТА ЩЕ БАДЕ СТИЛ "СТРАХОНА ИСТОРИЯ"същевремено НЕКОРЕКТНИ ТЪРГОВЦИ

Главниа вниновник за тая история е така наре4ениа 4овек котио продава колите си в нашия форум а името му е SHEFOVETE.
Ако сте флизали скоро в подфорума продава автомото на4и сте наясно нашия 4овек какво продава:)
Та директно кам историата в която ас не сам участвал.Днес един приател от форума ми писа лично съобщение с което ми се оплака как са го минали:)
ЕТО Я И НЕЯ

здр. братле,предварително се извинявам за дъкгия ми пост ..... та първо да ти разкажа за 320 на шефовете
Звънкам му аз че излизам вече от враца и нашия "ам ъм той човека дет колата негова на пикник,ама ей сега му звъня и ще дойде" викам си "ок".Стигнахме (бях със приятел който бъкел си няма напредстава от коли още повече бмв - само където се е возил,нищо друго) Монтана нашия еди накъде карай еди къде съм с черно яке ще ме видиш .... намерих ме се ..... питам кво стана с твоя човек,до час щял да бъде тук;викам що си без кола,ами на моята и сменя ремъка;а да видим другото бмв компакта,ам тя на един друг ама и той го няма пък и за кво ти е компакта сега ще видиш 320 истинско бмв,не ти треба 316;
И седнахме да пием по нещо,изговори толкова измишльотини че сам взема да се обърква - имал 1000 бмв-а,е39 535,е36 318,е не знам кво си,американски изпълнения а ве викам си както и да е,лъже-маже така и така съм дошъл трябва да се види 320-ката.Основното което ме прихвана
за тази кола е '96г. 320 газов инжекцион 6500 с коментар,звучи добре.Мина не мина час звъни им ... дъра-бъра,таман били тръгнали със колата щот те били нависоко пеш,което означавало до половин час са тук.
По едно време се заприказва със некви негови познати,и моя френд вика "а ве тоя е голям льохман,ако колата ти хареса трябва да пазарим яко,въпреки че тази история взе да ме съмнява - 1000коли а ходи пеш,продава 2-е ама не са негови и 2-е дори ги няма.Да вземем да се махаме,а?",ама нали зарибен съм за ГИ+320 трябва да го видя 15-20 мин. и съм наясно със избора ..... значи да не изпадам във подробности,колко въртела и въпроси си задавахме,защото срещата отиде на 3-часа докато видя колата - те всъщност не били с колата на пикник,а със някъв бус,а пък немало смисъл да го чакаме пред сервиза щото било извън града по черен път (собственика имал автосервиз),но стигнаме до БМВ-то в разказа ми
Гледам идва едно бяло БМВ,ама такова бяло като на. ...... жигули ...... или по скоро на трабант,нали се сещаш,без да си разбирач си личи че това не е производствения цвят на БМВ.От него излиза един нисък дебел със син анцунг,чехли(по точно жапанки)червена блуза омазана със дълъг ръкав,ама му е къса и е със косичка до над раменете къдрава със мнооооооогооооо гел,а ве изобщо гледка .....две-три думи хвалба от Краси(така се казва този със БМВ-то,а "шефовете" се казва Васко ... или Влади не помня точно),колко много бягало чак той се изненадал че дори на газ на 3-та правел 170км/ч,немало тропане чукане и т.н.
Викам скачай да видим за какво става дума .... качихме се и оня ми ти Краси като взема да го настъпва,ама ръчка ти казвам колко може,газ до дъно и пак така спирачка,излязохме на една права където взема да го цеди ама ти казвам много газ ей човек оборотомера не падна под 3000,то едни превключвания едни маневри,и през цялото време си викам "бах мааа му това бмв-е кога ще тръгне УА" ...... като видя права 1 и 2-а предавака до дупка,ръга трета и предполагам че щото се сети отдеве какво ми каза за на 3-та колко вдигал,взема да ги дига ....... и газ,газ,газ оборотомера отиде на над 6500 гледам километража едвам стига 140 Shocked Shocked Shocked и онз ми вика да знаеш на газ когато си треба да внимаваш със педала,щото нема ограничител Confused ...............
Сега нека кажа +-вете на колата:наистина ходовата беше без забележки и двигателя буквално мъркаше и до тук
Салона скъсани седалки,прогорено от цигари(дори по тавана),онова лилавото измислено барче се движи свободно из купето,отзад няма ел.стъкла,а ве изобщо салона един такъв потрит и износен.
Вървенето:никога не съм се качвал във 320,но ако това е 320 значи определено не искам този двигател,баси изобщо не вървеше според мен тази кола,возил съм се във е21 323, е30 325,е36 325 тдс,е 36 318 няколко,е36 316 пак няколко и всички тези коли малко или много те залепяха за седалката .... всяка една от тях имаше онази типична за бмв нервност която все иска да си превърти гумите,а в тази при всичката тази мръсна газ и ...... а ве мудно,ама много мудно егати.
И си викам баси това може да е от газта,ама ако със пазърлък свали на 5500 може и да си помисля сериозно.Обаче спираме колата вдигаме капака на ДВГ-то и какво ...... гледам и невярвам на ушите си ...... питам краси тази ГИ на коя марка и той "а това е АГУ и е на брц,това е по добре от инжекциона" Shocked Shocked Shocked Confused Confused Confused повдига ми се повдига ми се повдига ми се
Тея са толкова смотани че дори не могат да се разберат взаимно какво да лъжат .......... егати,направо ....... а ве не ми се приказва....... запалих и си тръгнах без изобщо да разберат че са хванати във издънка отвсякъде.Това бмв ако искат и за 3000лв. да го продават мене изобщо не ме забавлява,язък че убих толкова време и пари за нищо,100 пъти го питах тоя колата със какъв ГИ е,къде е поставяна,от кога е със него и т.н.а накрая се оказва че е със АГУ ...... и после като се замислих това не е препрявано купе,това си точно старото е36 но със м52 ..... но ме хвана чд че изгубих много време,а аз минах преди това през враца за да разгледам какво има по автокъщите,и можеше да обиколя почти всички ....... и ето тук вече започвам разговора със теб,защото се получи една ОГРОМНА изненада за мен ...... еби ги в гъзя онея лайньовци от монтана,аз сега ще се полигавя малко със тях на лични,те си останаха със впечатлението че аз съм тамън загубения селянин който търсят.....та

Назад към Страхотни истории