Жена шофьор има ли такова животно ?

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 06 Сеп 2008, 10:14

vasilmm написа:http://www.vbox7.com/play:d57ea30d нема такъф смях :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Майчице...... :++ И как заряза колата..... :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 06 Сеп 2008, 18:37

Абе има и шофьорки, примерно на едно мое аверче, майка му е някаква рали-шампионка при жените от незнам-си-коя година. Караше на празника на Практикер в Бургас, като организираха състезание на паркинга :)
Иначе повечето жени, тоест 99.5% са мама миа! Да не кажа си евало майката... Наскоро дори имах видях един екземпляр, който караше в насрещното платно по банкета, за да се добере до пресечката :banghead:

Аватар

Мнение от saarak » 06 Сеп 2008, 19:36

Аз не се притеснявам да се возя само при 2 от познатите ми жени шофьорки ... не знам колко прави като процент, но не е много. Иначе предполагам на всички се е случвало дорде се возят така да се хванат за вратата и нервно да подритват въображаема спирачка с краче :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 06 Сеп 2008, 20:02

saarak написа:Аз не се притеснявам да се возя само при 2 от познатите ми жени шофьорки ... не знам колко прави като процент, но не е много. Иначе предполагам на всички се е случвало дорде се возят така да се хванат за вратата и нервно да подритват въображаема спирачка с краче :mhihi:

Ама ставате вече смешни....незнам не се ли усещате? Значи не могат да карат жените, ама всеки от вас познава една или максимум две които могат, и това са майка му или сестра му /евентуално гаджето.
Е кажете ми ако на всеки мъж се пада по една позната или роднина, която може да кара, значи съотноението е 50:50, ако познавате по две, значи жените можещи шофьори са два пъти повече от мъжете такива. Което само по себе си е нереално да се твърди... :mhihi:
Мисълта ми е да спрете вече с тези тъпизми, че темата освен че е изтъркана, ами и нищо умно не е казано до тук....:roll:
Няма ли за какво друго да си говорим?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 06 Сеп 2008, 20:17

Има, ама те са мъжкарани по правило :mhihi: :kuku:
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 07 Сеп 2008, 2:19

Преди време една пикла щеше да ме убие и стана причина за катастрофа. Караше успоредно с реис на двулентов път тя в насрещното тоест моето платно. Караше така от хоризонта до момента в които щеше да ме блъсне челно успях да намаля тогава и да вляза в канавката леко и храстите за нещастие обаче този зад мен и той за да не блъсне в нея влезе в храстите и спря в мен.
Въпросната пикла караше мазда 121 и след като я догонихме се оправдаваше че ние сме си били виновни тя си била изпреварвала просто. И аз така ако изпреварвах по 5-6 километра изпреварване на автобус дето се движи с 40.

Няма лошо да се мъчат да карат женичките ама да не са сами в колата че са потенциални убиици доста от тях.
Изображение

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 07 Сеп 2008, 10:32

Да и аз съм имал преживявания с некадърни шофьорки. Бяхме с баща ми, карах аз. След ляв завой на път с две платна следва минаване покрай автобусна спирка, в крайната и част-спрян фиат пунто. 2-3 метра преди да съм подминал фиата, той тръгва-без мигач, без нищо. Пълен ляв волан и на косъм заобиколих това зомби и евалла на шофьора на автобуса, който пък беше срещу мен и много бързо сви макс. в дясно за да ми даде повечко място да се провра.Иначе си ставаше мазало, тая така ми пресече пътя, че никакви спирачки не спасяваха полойението, ами не всичко отгоре щях да се натреса в рейса и щеше да е ни лук яла, ни лук мирисала :ranting:
Никой не мое ма връне на селу!

Потребител
Аватар

Мнение от ushco » 10 Сеп 2008, 13:50

Пичове, не искам да защитавам жените шофьори, защото и аз се пазя от тях, но за всяка история, която споделяте за глупоста на мацетата имам същата с мъж зад волана :lol: За жалост, като е мъж не очакваш, че ще е зле, а голяма част от тях са МНОООГООО зле...
Calm like a bomb

Аватар

Мнение от saarak » 10 Сеп 2008, 21:52

Мишел написа:
saarak написа:Аз не се притеснявам да се возя само при 2 от познатите ми жени шофьорки ... не знам колко прави като процент, но не е много. Иначе предполагам на всички се е случвало дорде се возят така да се хванат за вратата и нервно да подритват въображаема спирачка с краче :mhihi:

Ама ставате вече смешни....незнам не се ли усещате? Значи не могат да карат жените, ама всеки от вас познава една или максимум две които могат, и това са майка му или сестра му /евентуално гаджето.
Е кажете ми ако на всеки мъж се пада по една позната или роднина, която може да кара, значи съотноението е 50:50, ако познавате по две, значи жените можещи шофьори са два пъти повече от мъжете такива. Което само по себе си е нереално да се твърди... :mhihi:
Мисълта ми е да спрете вече с тези тъпизми, че темата освен че е изтъркана, ами и нищо умно не е казано до тук....:roll:
Няма ли за какво друго да си говорим?

Здрасти Мишел, като за начало, да ти коригирам малко статистиката - познавам доста повече от 4 жени с книжки. 2те при които казах, че се чувствам спокоен да се возя нямат роднински връзки с мен. Тъй де - майка ми има книжка от ХХ години (много) и не кара освен ако не се налага - страх я е. Това не го казвам защото така мисля, а защото тя ми го е казвала - просто не се чувства на място зад волана. Приятелката ми също не кара добре, но за нея има шанс - има книжка само от 3-4 месеца а вече има навъртяни над 1000км без произшествие което направо ме кара да се чувствам горд, въпреки, че точно при нея ми се случва да подритвам въздушната спирачка, чат-пат и газчица да подавам. В интерес на истината трябва също да кажа, че съм имал пътни премеждия и само в два от случаите беше виновна жена ... момата просто си беше спряла колата близо до моята без да включи на скорост или да дръпне ръчната и така се случи, че ми поогъна вратата. Другата беше за освидетелстване, ако искате подробности - ще опиша. В другите - не малко случаи са били виновни все мъже, в два от тях аз (леле колко тенекии съм изкривил през не големия си стаж :mhihi: ). По мои наблюдения жените карат по-безопасно, може би, защото са по-внимателни, а и все още са доста по-малък процент на пътя(лично мое наблюдение), може би е пък защото тази тема за жените шофьори е твърде много спрягана. Ако трябва да бъдем сериозни - според мен истината е, че всичко опира до това - що за човек е хванал геврека и какво има между ушите, не толкова до това дали вътрешно или външно са му разположени половите органи ... и все пак ... някой виждал ли е негър скиор а?а ? :mhihi:
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 11 Сеп 2008, 8:20

saarak написа:Здрасти Мишел, като за начало, да ти коригирам малко статистиката - познавам доста повече от 4 жени с книжки. 2те при които казах, че се чувствам спокоен да се возя нямат роднински връзки с мен. Тъй де - майка ми има книжка от ХХ години (много) и не кара освен ако не се налага - страх я е. Това не го казвам защото така мисля, а защото тя ми го е казвала - просто не се чувства на място зад волана. Приятелката ми също не кара добре, но за нея има шанс - има книжка само от 3-4 месеца а вече има навъртяни над 1000км без произшествие което направо ме кара да се чувствам горд, въпреки, че точно при нея ми се случва да подритвам въздушната спирачка, чат-пат и газчица да подавам. В интерес на истината трябва също да кажа, че съм имал пътни премеждия и само в два от случаите беше виновна жена ... момата просто си беше спряла колата близо до моята без да включи на скорост или да дръпне ръчната и така се случи, че ми поогъна вратата. Другата беше за освидетелстване, ако искате подробности - ще опиша. В другите - не малко случаи са били виновни все мъже, в два от тях аз (леле колко тенекии съм изкривил през не големия си стаж :mhihi: ). По мои наблюдения жените карат по-безопасно, може би, защото са по-внимателни, а и все още са доста по-малък процент на пътя(лично мое наблюдение), може би е пък защото тази тема за жените шофьори е твърде много спрягана. Ако трябва да бъдем сериозни - според мен истината е, че всичко опира до това - що за човек е хванал геврека и какво има между ушите, не толкова до това дали вътрешно или външно са му разположени половите органи ... и все пак ... някой виждал ли е негър скиор а?а ? :mhihi:

Здрасти saarak,
:mhihi: :mhihi: :mhihi: Не водя никакви статистики, просто ми става малко смешна тази тема, затова.... защото горе долу така се изказват мъжете като стане дума за каквото и да било свързано с жените, нали " Всички, освен..... " Не веднъж съм казвала, че аз НЕ защитавам жените "шофьори", за негрите наблюдения нямам :mhihi: , просто това непрестанно нападане някак си губи смисъл....
Те че не стават, не стават, ама пък нещо може да се промени ако всеки мъж търпеливо хване жена си и й покаже това онова, заведе я на някой полигон, научи а на елементарни неща като тръгване без да изпуска колата и паркиране на органичено пространство и така...ако го носи чувството в себе си, ще се научи, ако не го носи ще си проличи и просто няма да кара...ама това постоянно нападане...и мъже има почти толкова неадекватни, колкото и жени на пътя...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '98 E39 M52B20

Мнение от Gemar » 11 Сеп 2008, 9:07

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Vikito_24 » 11 Окт 2008, 14:31

Има такова "животно" и още как! ;)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
Мечтае да кара: ///M6

Мнение от vanioboy » 11 Окт 2008, 14:56

според мен проблема е в на4ина по който се вземат книжките и все пак в опита,досега несе сещам да съм виждал моми4е на десетина години да седи зад волана,а всеки знае как се у4и син4ето,нали?Вси4ко е въпрос на практика и аз съм бил самоубиец в първите месеци след подплатения изпит,тъй си мисля и само навика изграден като дете ми е помогнал можеби да неубия някой невинен. :D

Предишна

Назад към Страхотни истории