Такъв е животът

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW Е46 320D '02г. Автоматик

Мнение от uko » 28 Сеп 2008, 21:39

///MapTo написа:щотууу познавам 2ма човеци,дето със ~200км/ч се въртяха по таван няколко пъти със една Е34-ка преди години и излезнаха и се изтупаха от колата,пък бяха без колани...

Аз незнам къде по нашите пътища е разрешено да се кара с 200км/ч? А коланите са направени да действат ефективно около 60-80км/ч дефатко с нормалните скорости с който трябва да се кара. Въобще не рекламирай карането без колан, камикадзе!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 28 Сеп 2008, 21:46

uko написа:Аз незнам къде по нашите пътища е разрешено да се кара с 200км/ч?

И аз незнам къде е позволено по нашите пътища да се кара пиян,ма доста хора го практикуват... :winky:
И ако обичаш не ми удряй диагнозата къф съм и какъв не,без да ме познаваш ;)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар
Кара: BMW Е46 320D '02г. Автоматик

Мнение от uko » 28 Сеп 2008, 21:58

Не щото от цялото нещо разбрах ,че да карам с 200 без колан е супер нормално и нищо няма да ми стане :) А ако карам с колан сигурно ще ми падне главата...Исках да кажа ,че правилата трябва да се спазват и да караш с 200 без колан хич не е нормално :)

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 28 Сеп 2008, 23:30

Кое ви очудва в постъпката на момчето?Всичко е нормално за нашата държава.Момчето от село,момичето от дръгото,таксита няма.Всеки яде и пие,тои да гледа ли?Всеки е минал по тези пътища,акъл не се налива или продава.Да е жив и здрав тенекии се правят,а дано за напред го има в предвид че не е правилно.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: хората да го гледат тъпо

Мнение от bmw318_94 » 29 Сеп 2008, 19:43

Хубавото е,че е жив и здрав ламарините се правят,но това трябва да му е обица на ухото и да си помисли дали следващият път ще кара така

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 30 Сеп 2008, 11:16

Добре е че момчето е живо и здраво! :)
Но аиде превъзбудени фенове на БМВ и то най вече Е36 да отпуснат малко десния крак защото само мизерий правят а е лошо и за тях! Оня ден един мангал на светофара на красна поляна със червена 4-врата Е36-ца така ме засече че още в колата смърди на гуми и феродо.. Мина на светофара на червено иначе щях да му разпилея главата!!! :evil:
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 30 Сеп 2008, 15:41

///Mpower6967 написа:Но аиде превъзбудени фенове на БМВ и то най вече Е36 да отпуснат малко десния крак

Не слагай всички "Е36 фенове" под общ знаменател,само тва щи кажа :winky: :winky:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 30 Сеп 2008, 16:10

pistata9889 написа:Кое ви очудва в постъпката на момчето?Всичко е нормално за нашата държава.Момчето от село,момичето от дръгото,таксита няма.Всеки яде и пие,тои да гледа ли?Всеки е минал по тези пътища,акъл не се налива или продава.Да е жив и здрав тенекии се правят,а дано за напред го има в предвид че не е правилно.

бе човече не си прав,всички сме от голямото село.....това значи ли че другите като пият и той трябва да се налива,ми ако от другата страна бяха семейство с малко дете :confused: ебал съм ги в камикадзетата да се трепът ама отнасят и невинни покрай тях

п.с. МАРТО тва за тия 200км и за потупването по скоро ми звучи нещо като сцена от бързи и яростни :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ///Mpower6967 » 30 Сеп 2008, 22:39

///MapTo написа:
///Mpower6967 написа:Но аиде превъзбудени фенове на БМВ и то най вече Е36 да отпуснат малко десния крак

Не слагай всички "Е36 фенове" под общ знаменател,само тва щи кажа :winky: :winky:

Каде видя че са "под общ знаменател" айде айде...
Слабите се стремят към порядъка,силните владеят хаоса.

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 30 Сеп 2008, 23:48

Абе вие вземете четете малко кво пишат хората. Коланите...ама като си у такъв кош и те нацепи 2 тона кола е все едно да настъпиш кутия от спрайт. И не видях къде е написано, че да караш с 200 без колан е нормално. Просто така се е случило, ей даже имаше тема във форума преди време за тая случка.

Предишна

Назад към Страхотни истории