Случка с мотора
Модератори: mitaka7, Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
S 70/3 написа:ам аз по4ти никои не ка4вам в бимера си ..тои затова е с 2 врати все пак не сам реис...тои си е само за мен няма нито жена нито приятелка и не искам да имам щото няма смисьл..а сьдбата не я знам може да ме бласне влак на прелез може камион..но не ме е страх да умра даже си предизвиквам садбата ама до сега виждате резултата....пиша зна4и сам тук...а $$ за дрога не давам имам си една такава с 3 букви4ки
бате искам да се запозная с теб,на дали има по голям ИДИОТ във форума от тебе(е на 2 ро място е автора на темата

до автора:Бате ако бях на мястото на куките щях да ти завра палката в гъза.........щеше да има бой,ебане,бой,ебане и накрая щеше вместо мотор да караш колело без седалка

охххх хубаво е че има от време на време такива яки теми,та да ми оправят настроението

Последна промяна vladuicho на 19 Сеп 2008, 14:13, променена общо 1 път
- 4efito8898
- Потребител
-
няма справедливост, човек, караи си мотора и не спирай на куките, бъди газе, аз който съм най-примерен шофер, в града си карам 50 - 60, извун града 90 - 100, изчаквам хората да минат, давам предимство, не се нервя на бързащите и ги пускам, какво стана - писаха ми акт, че спрях пред едно училище да изчакам един прятел, слязох от колата, ама пред училище не се спирало, и опаа актче 30 лева, не ми е за парите, ама има всякви - карат с 140 в града, червено мервено няма за тях, пък пишат актове на такива като мене
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
S 70/3 написа:а аз не вярвам в бог и не ме е старх да умра докато сам в бимера..хванал сам се на това хоро и го играя до краи.манията ми е до краен предел и както казвам не ме е страх да умра в колата си..като цяло сам разли4на порода спрямо останалите..а това за драгстера не бих го карал по софииските улици защото целта не ми е показност ако беше до сега да сьм натирил носовете на вси4ки в божурище и другите места кьдето се сбират творенията на безсмьртните...а не разбирам защо куките се мешат в живота ми...леле щял сьм да утрепам някои като гледам статистиката те правят пове4е убииства от нормалните хора...този форум заприли4а на пенсионерски клуб..не караи бьрзо...кат видиш куки сам тьр4и при тях и си показваи глупавите картон4ета не караи пове4е от 2500 рпм...сменяи гуми на сека седмица щото да не утрепеш някои...искам последно да кажа и спирам...не колата се ка4ва на тротоарите пешеходците слизат на улицата и те да му мислят имат си зона за движение..се едно да брькна в контакта и да сьдя НЕК след това..

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
Да*ба сещам се за мойте изпълнения.. бягане от полицай със 6 човека в Фиат Панда ТУНИНГ с лепенка Г55АМГ цялата затъмнена черна с черни джанти егати филма беше вътре общото тегло на хората беше 1 тон сигурно като аз да съм бил 65 кила.. цяла седмица ми беше нужна докато дигна 120 км..

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
MobbDeep написа:Да*ба сещам се за мойте изпълнения.. бягане от полицай със 6 човека в Фиат Панда ТУНИНГ с лепенка Г55АМГ цялата затъмнена черна с черни джанти егати филма беше вътре общото тегло на хората беше 1 тон сигурно като аз да съм бил 65 кила.. цяла седмица ми беше нужна докато дигна 120 км..![]()
![]()
Сега кажи,че е била 750сс и те хванах в лъжа-10 дни са нужни до 120

Абе хора не бягайте от полицаите бре!!!!Все някой трябва да следи да има ЕЛЕМЕНТАРЕН ред в тая вържава и ако не са те (колкото и да ги плюваме) ,няма кой друг!!!!

- Evelin Cotsev
- старши ентусиаст
-
4efito8898 написа:няма справедливост, човек, караи си мотора и не спирай на куките, бъди газе, аз който съм най-примерен шофер, в града си карам 50 - 60, извун града 90 - 100, изчаквам хората да минат, давам предимство, не се нервя на бързащите и ги пускам, какво стана - писаха ми акт, че спрях пред едно училище да изчакам един прятел, слязох от колата, ама пред училище не се спирало, и опаа актче 30 лева, не ми е за парите, ама има всякви - карат с 140 в града, червено мервено няма за тях, пък пишат актове на такива като мене
нали си бакшиш и пестиш метан как няма да си примерен

It`s party time !
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
plradev написа:MobbDeep написа:Да*ба сещам се за мойте изпълнения.. бягане от полицай със 6 човека в Фиат Панда ТУНИНГ с лепенка Г55АМГ цялата затъмнена черна с черни джанти егати филма беше вътре общото тегло на хората беше 1 тон сигурно като аз да съм бил 65 кила.. цяла седмица ми беше нужна докато дигна 120 км..![]()
![]()
Сега кажи,че е била 750сс и те хванах в лъжа-10 дни са нужни до 120![]()
![]()
.1 година карах такъв кибрит
,еех колко весело беше с нея
![]()
.Май се отплеснах от темата
![]()
Абе хора не бягайте от полицаите бре!!!!Все някой трябва да следи да има ЕЛЕМЕНТАРЕН ред в тая вържава и ако не са те (колкото и да ги плюваме) ,няма кой друг!!!!
Да, аз днес бях изумен - решили да регулират дцижението! Едва повярвах, докато не минах успешно кръстовището...

- MobbDeep
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61
1000c.c. Fire моторяяя бегачка ама беше ебати фъна..///M3-E36 написа:plradev написа:MobbDeep написа:Да*ба сещам се за мойте изпълнения.. бягане от полицай със 6 човека в Фиат Панда ТУНИНГ с лепенка Г55АМГ цялата затъмнена черна с черни джанти егати филма беше вътре общото тегло на хората беше 1 тон сигурно като аз да съм бил 65 кила.. цяла седмица ми беше нужна докато дигна 120 км..![]()
![]()
Сега кажи,че е била 750сс и те хванах в лъжа-10 дни са нужни до 120![]()
![]()
.1 година карах такъв кибрит
,еех колко весело беше с нея
![]()
.Май се отплеснах от темата
![]()
Да, аз днес бях изумен - решили да регулират дцижението! Едва повярвах, докато не минах успешно кръстовището...

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Fear написа:S 70/3 написа:а аз не вярвам в бог и не ме е старх да умра докато сам в бимера..хванал сам се на това хоро и го играя до краи.манията ми е до краен предел и както казвам не ме е страх да умра в колата си..като цяло сам разли4на порода спрямо останалите..а това за драгстера не бих го карал по софииските улици защото целта не ми е показност ако беше до сега да сьм натирил носовете на вси4ки в божурище и другите места кьдето се сбират творенията на безсмьртните...а не разбирам защо куките се мешат в живота ми...леле щял сьм да утрепам някои като гледам статистиката те правят пове4е убииства от нормалните хора...този форум заприли4а на пенсионерски клуб..не караи бьрзо...кат видиш куки сам тьр4и при тях и си показваи глупавите картон4ета не караи пове4е от 2500 рпм...сменяи гуми на сека седмица щото да не утрепеш някои...искам последно да кажа и спирам...не колата се ка4ва на тротоарите пешеходците слизат на улицата и те да му мислят имат си зона за движение..се едно да брькна в контакта и да сьдя НЕК след това..
Май не са ти подновили жълтата книжка, а?![]()
Или по-скоро си успял да избягаш от някое специализирано заведение за психопати...
Думи нямам просто, за хора като теб.![]()
Извинявам се на колегите за офтопика, ама такива индивиди не трябва да са сред хората според мен. Важи също и за автора на тази тема.
Ами те и по телевизията даваха за един избягал от лудницата, гонили го, ама успял да се скрие в някакъв интернет клуб и там му изгубили следите... какво ли може да е свършил...
- Turbonetics
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e30 '88 & e34'95
markoff_sl написа:НЯМАААААМ ДУМИ, ТО БИВА БИВА СЕЛЕНИЯ АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА
ЗАВЪРШИ ОСМИ КЛАС И ТОГАВА СЕ КАЧИ НА КОЛЕЛО ДА ПОКАРАШ КАТО ТИ СЕ КАРА ТОЛКОВА...
А чесно ли ве бат мусорат! осми клас го заварших одавна!аз ви казвам ко се е слу4ило и сички си мислят че се правя на газар ми нее така ве не сам от тея дето се праят на каквито не са и ко превода4а я обясни батка как да се прибера 6 км как се бута тоя мотор 170 кг я обясни 4е друг пат да знам.
B.M.W. Motorsport
Пеша младеж пеша.
Ах та не съм един виден шапкопритежател във вашият окръг.
Такава спартанска среща бих ви направил,че да забравите и за мотори и за селски моми и за всичко.А това с 8 клас,че си го завършил отдавна е похвално.
Показва колко си се развил от тогава,а както всички тук забелязваме явно си имаме нов Айнщайн.
Малеее колко мъка има по тоя форум,малеее...!
Това прост човек и гол охлюв само с лопата се оправят.
Ама карай си мотора и си свиркай.Ти си селско момче така или иначе няма да разбереш какво ти говориме.То за 4 страници спам неразбра та сега ли!

Ах та не съм един виден шапкопритежател във вашият окръг.
Такава спартанска среща бих ви направил,че да забравите и за мотори и за селски моми и за всичко.А това с 8 клас,че си го завършил отдавна е похвално.

Показва колко си се развил от тогава,а както всички тук забелязваме явно си имаме нов Айнщайн.

Малеее колко мъка има по тоя форум,малеее...!

Това прост човек и гол охлюв само с лопата се оправят.
Ама карай си мотора и си свиркай.Ти си селско момче така или иначе няма да разбереш какво ти говориме.То за 4 страници спам неразбра та сега ли!

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Turbonetics написа:А чесно ли ве бат мусорат! осми клас го заварших одавна!аз ви казвам ко се е слу4ило и сички си мислят че се правя на газар ми нее така ве не сам от тея дето се праят на каквито не са и ко превода4а я обясни батка как да се прибера 6 км как се бута тоя мотор 170 кг я обясни 4е друг пат да знам.
Малко трудно разбирам какво си написал, но ще се опитам да ти отговоря: Първо - не бих си и помислил, че се правиш на гъзар, защото и децата не биха те помислили за такъв; второ - ако не беше изминал тези 6 км. с мотора, намаше да ти се наложи да го буташ - елементарно е...; и трето - не знам колко отдавна си завършил осми клас (сигурно преди цели три години), но явно не си ходил често на училище - все пак и осем години са достатъчни да се научи човек да пише грамотно.
Turbonetics написа:А чес(Т)но ли в(Б)е бат мусорат(?!?!)! осми клас го зава(Ъ)рших о(Т)давна!аз ви казвам ко(КАКВО) се е слу4(Ч)ило и (В)сички си мислят(,) че се правя на га(Ъ)зар (А)ми нее така (Б)ве не сам от тея дето се пра(В)ят на каквито не са и ко превода4а я обясни батка (?!?!?!) как да се прибера 6 км как се бута тоя мотор 170 кг я обясни 4е друг па(Ъ)т да знам.
П.С. И все пак - ЧЕСТИТО! Имаш думи (не са много) без нито една правописна грешка!
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4