Случка с мотора

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: bmw е46

Мнение от vladuicho » 19 Сеп 2008, 14:12

S 70/3 написа:ам аз по4ти никои не ка4вам в бимера си ..тои затова е с 2 врати все пак не сам реис...тои си е само за мен няма нито жена нито приятелка и не искам да имам щото няма смисьл..а сьдбата не я знам може да ме бласне влак на прелез може камион..но не ме е страх да умра даже си предизвиквам садбата ама до сега виждате резултата....пиша зна4и сам тук...а $$ за дрога не давам имам си една такава с 3 букви4ки :mhihi:

бате искам да се запозная с теб,на дали има по голям ИДИОТ във форума от тебе(е на 2 ро място е автора на темата :mhihi: )споко бате скоро ще те гледаме по БТВ новините ,ако продължаваш така.....

до автора:Бате ако бях на мястото на куките щях да ти завра палката в гъза.........щеше да има бой,ебане,бой,ебане и накрая щеше вместо мотор да караш колело без седалка :lol:

охххх хубаво е че има от време на време такива яки теми,та да ми оправят настроението :D
Последна промяна vladuicho на 19 Сеп 2008, 14:13, променена общо 1 път

Потребител
Аватар

Мнение от 4efito8898 » 19 Сеп 2008, 14:13

няма справедливост, човек, караи си мотора и не спирай на куките, бъди газе, аз който съм най-примерен шофер, в града си карам 50 - 60, извун града 90 - 100, изчаквам хората да минат, давам предимство, не се нервя на бързащите и ги пускам, какво стана - писаха ми акт, че спрях пред едно училище да изчакам един прятел, слязох от колата, ама пред училище не се спирало, и опаа актче 30 лева, не ми е за парите, ама има всякви - карат с 140 в града, червено мервено няма за тях, пък пишат актове на такива като мене

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36
Мечтае да кара: BMW E65
Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com

Мнение от Kaloyan78 » 19 Сеп 2008, 16:28

S 70/3 написа:а аз не вярвам в бог и не ме е старх да умра докато сам в бимера..хванал сам се на това хоро и го играя до краи.манията ми е до краен предел и както казвам не ме е страх да умра в колата си..като цяло сам разли4на порода спрямо останалите..а това за драгстера не бих го карал по софииските улици защото целта не ми е показност ако беше до сега да сьм натирил носовете на вси4ки в божурище и другите места кьдето се сбират творенията на безсмьртните...а не разбирам защо куките се мешат в живота ми...леле щял сьм да утрепам някои като гледам статистиката те правят пове4е убииства от нормалните хора...този форум заприли4а на пенсионерски клуб..не караи бьрзо...кат видиш куки сам тьр4и при тях и си показваи глупавите картон4ета не караи пове4е от 2500 рпм...сменяи гуми на сека седмица щото да не утрепеш някои...искам последно да кажа и спирам...не колата се ка4ва на тротоарите пешеходците слизат на улицата и те да му мислят имат си зона за движение..се едно да брькна в контакта и да сьдя НЕК след това.. :mhihi:

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 19 Сеп 2008, 17:50

Да*ба сещам се за мойте изпълнения.. бягане от полицай със 6 човека в Фиат Панда ТУНИНГ с лепенка Г55АМГ цялата затъмнена черна с черни джанти егати филма беше вътре общото тегло на хората беше 1 тон сигурно като аз да съм бил 65 кила.. цяла седмица ми беше нужна докато дигна 120 км.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: м си...

Мнение от plradev » 19 Сеп 2008, 18:30

MobbDeep написа:Да*ба сещам се за мойте изпълнения.. бягане от полицай със 6 човека в Фиат Панда ТУНИНГ с лепенка Г55АМГ цялата затъмнена черна с черни джанти егати филма беше вътре общото тегло на хората беше 1 тон сигурно като аз да съм бил 65 кила.. цяла седмица ми беше нужна докато дигна 120 км.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега кажи,че е била 750сс и те хванах в лъжа-10 дни са нужни до 120 :mhihi: :mhihi: :mhihi: .1 година карах такъв кибрит :mhihi: ,еех колко весело беше с нея :roll: :P .Май се отплеснах от темата :mhihi:
Абе хора не бягайте от полицаите бре!!!!Все някой трябва да следи да има ЕЛЕМЕНТАРЕН ред в тая вържава и ако не са те (колкото и да ги плюваме) ,няма кой друг!!!!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Evelin Cotsev » 19 Сеп 2008, 20:39

4efito8898 написа:няма справедливост, човек, караи си мотора и не спирай на куките, бъди газе, аз който съм най-примерен шофер, в града си карам 50 - 60, извун града 90 - 100, изчаквам хората да минат, давам предимство, не се нервя на бързащите и ги пускам, какво стана - писаха ми акт, че спрях пред едно училище да изчакам един прятел, слязох от колата, ама пред училище не се спирало, и опаа актче 30 лева, не ми е за парите, ама има всякви - карат с 140 в града, червено мервено няма за тях, пък пишат актове на такива като мене

нали си бакшиш и пестиш метан как няма да си примерен :mhihi: каи малко да драгстера
It`s party time !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Мнение от ///M3-E36 » 19 Сеп 2008, 21:18

plradev написа:
MobbDeep написа:Да*ба сещам се за мойте изпълнения.. бягане от полицай със 6 човека в Фиат Панда ТУНИНГ с лепенка Г55АМГ цялата затъмнена черна с черни джанти егати филма беше вътре общото тегло на хората беше 1 тон сигурно като аз да съм бил 65 кила.. цяла седмица ми беше нужна докато дигна 120 км.. :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Сега кажи,че е била 750сс и те хванах в лъжа-10 дни са нужни до 120 :mhihi: :mhihi: :mhihi: .1 година карах такъв кибрит :mhihi: ,еех колко весело беше с нея :roll: :P .Май се отплеснах от темата :mhihi:
Абе хора не бягайте от полицаите бре!!!!Все някой трябва да следи да има ЕЛЕМЕНТАРЕН ред в тая вържава и ако не са те (колкото и да ги плюваме) ,няма кой друг!!!!

Да, аз днес бях изумен - решили да регулират дцижението! Едва повярвах, докато не минах успешно кръстовището... :roll:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E61

Мнение от MobbDeep » 19 Сеп 2008, 21:41

///M3-E36 написа:
plradev написа:

Да, аз днес бях изумен - решили да регулират дцижението! Едва повярвах, докато не минах успешно кръстовището... :roll:
1000c.c. Fire моторяяя бегачка ама беше ебати фъна.. :mhihi: :mhihi: :mhihi: бтв-гото беше на реални 55000км. ама имаше един много сериозен удър от мен преди 6-7 год в дедските години когато се мислех за Шумахер и бях с един код за безмъртност.. докато не ометох 4-5 колчета и накрая влязох в един гараж.. но след 6-7 год. пак почнаха да се повтарят глупостите с тази кола.. пък и беше станало време да се ходи на море и реших ,че е време за продажба..

ентусиаст
Аватар

Мнение от veso VTK » 19 Сеп 2008, 21:51

---Малко късно отварям темата ама..... Еваларка на автора.Посмях се от сърце. :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: БАСИ ДЕБИЛААААААААА ДЕТ СИ МЛАДЕЖ.

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Сеп 2008, 22:13

Fear написа:
S 70/3 написа:а аз не вярвам в бог и не ме е старх да умра докато сам в бимера..хванал сам се на това хоро и го играя до краи.манията ми е до краен предел и както казвам не ме е страх да умра в колата си..като цяло сам разли4на порода спрямо останалите..а това за драгстера не бих го карал по софииските улици защото целта не ми е показност ако беше до сега да сьм натирил носовете на вси4ки в божурище и другите места кьдето се сбират творенията на безсмьртните...а не разбирам защо куките се мешат в живота ми...леле щял сьм да утрепам някои като гледам статистиката те правят пове4е убииства от нормалните хора...този форум заприли4а на пенсионерски клуб..не караи бьрзо...кат видиш куки сам тьр4и при тях и си показваи глупавите картон4ета не караи пове4е от 2500 рпм...сменяи гуми на сека седмица щото да не утрепеш някои...искам последно да кажа и спирам...не колата се ка4ва на тротоарите пешеходците слизат на улицата и те да му мислят имат си зона за движение..се едно да брькна в контакта и да сьдя НЕК след това.. :mhihi:

Май не са ти подновили жълтата книжка, а? :roll:
Или по-скоро си успял да избягаш от някое специализирано заведение за психопати...
Думи нямам просто, за хора като теб. :help:

Извинявам се на колегите за офтопика, ама такива индивиди не трябва да са сред хората според мен. Важи също и за автора на тази тема.

Ами те и по телевизията даваха за един избягал от лудницата, гонили го, ама успял да се скрие в някакъв интернет клуб и там му изгубили следите... какво ли може да е свършил...
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e30 '88 & e34'95

Мнение от Turbonetics » 19 Сеп 2008, 22:15

markoff_sl написа:НЯМАААААМ ДУМИ, ТО БИВА БИВА СЕЛЕНИЯ АМА ЧАК ПЪК ТОЛКОВА

ЗАВЪРШИ ОСМИ КЛАС И ТОГАВА СЕ КАЧИ НА КОЛЕЛО ДА ПОКАРАШ КАТО ТИ СЕ КАРА ТОЛКОВА... :no:

А чесно ли ве бат мусорат! осми клас го заварших одавна!аз ви казвам ко се е слу4ило и сички си мислят че се правя на газар ми нее така ве не сам от тея дето се праят на каквито не са и ко превода4а я обясни батка как да се прибера 6 км как се бута тоя мотор 170 кг я обясни 4е друг пат да знам.
B.M.W. Motorsport

ентусиаст
Аватар

Мнение от slatanic » 19 Сеп 2008, 22:28

Пеша младеж пеша. :mhihi:
Ах та не съм един виден шапкопритежател във вашият окръг.
Такава спартанска среща бих ви направил,че да забравите и за мотори и за селски моми и за всичко.А това с 8 клас,че си го завършил отдавна е похвално. :mhihi:
Показва колко си се развил от тогава,а както всички тук забелязваме явно си имаме нов Айнщайн. :mhihi:
Малеее колко мъка има по тоя форум,малеее...! :mhihi:
Това прост човек и гол охлюв само с лопата се оправят.
Ама карай си мотора и си свиркай.Ти си селско момче така или иначе няма да разбереш какво ти говориме.То за 4 страници спам неразбра та сега ли! :mhihi:

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 19 Сеп 2008, 22:39

Turbonetics написа:А чесно ли ве бат мусорат! осми клас го заварших одавна!аз ви казвам ко се е слу4ило и сички си мислят че се правя на газар ми нее така ве не сам от тея дето се праят на каквито не са и ко превода4а я обясни батка как да се прибера 6 км как се бута тоя мотор 170 кг я обясни 4е друг пат да знам.

Малко трудно разбирам какво си написал, но ще се опитам да ти отговоря: Първо - не бих си и помислил, че се правиш на гъзар, защото и децата не биха те помислили за такъв; второ - ако не беше изминал тези 6 км. с мотора, намаше да ти се наложи да го буташ - елементарно е...; и трето - не знам колко отдавна си завършил осми клас (сигурно преди цели три години), но явно не си ходил често на училище - все пак и осем години са достатъчни да се научи човек да пише грамотно.
Turbonetics написа:А чес(Т)но ли в(Б)е бат мусорат(?!?!)! осми клас го зава(Ъ)рших о(Т)давна!аз ви казвам ко(КАКВО) се е слу4(Ч)ило и (В)сички си мислят(,) че се правя на га(Ъ)зар (А)ми нее така (Б)ве не сам от тея дето се пра(В)ят на каквито не са и ко превода4а я обясни батка (?!?!?!) как да се прибера 6 км как се бута тоя мотор 170 кг я обясни 4е друг па(Ъ)т да знам.

П.С. И все пак - ЧЕСТИТО! Имаш думи (не са много) без нито една правописна грешка!
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Сеп 2008, 22:55

ае стига...

за такива като писателя на случката съм пуснал темата дето модераторите са направили "важна" във този подфорум.
алекс
трабант 601с
разни други возила

Предишна

Назад към Страхотни истории