Селянията у нази

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от nikavashnika » 28 Авг 2008, 8:27

Pitbull_Germany написа:
hemicharger написа:
Pitbull_Germany написа:
Agande написа:Евала. Прави сте. И за съжаление това си е действителността в нашата прекрасна държава. Може да имаме за целия месец 100лв за гъза, обаче ще идем да си ги изхарчим още тая вечер да се направим на по големи баровци от истинските баровци. И до следваща заплата ше питаме къде серат гладните. Обаче няма нищо нали на съседната маса до мен е седнал г-н Х който наистина има пари да ме бие от тук до Бургас и обратно. И аз съм в тва заведение, и аз ще платя 100лв с-ка, и аз ще се правя на пич с кинта.... и после ше згрибам. Ама чак на следващия ден... Кво ми пука нали вечерта ще съм цар....
Ще си купя Седмак и после ше го вадя само събота и неделя, щото няма кинта за бенз. Обаче събота и неделя аз ще съм най-големия, щото киселея не в друго ми в Седмак. Ще гледам лошо, щото съм зад прозореца на Седмак. Ше седна на Авеню или Вижън, ще ми се пие фреш, обаче ще си поръчам с кафенце ( въпреки че не искам кафе ) щото с кафето е в промоция и ше спеста някоя с`тинка.
Ситуация от снощи:
Отивам с мой приятел със шестица в едно кафенце, сядаме на бара и си поръчваме. Аз малък Бушмилс със сода, моя човек Малък Бушмилс с минерална вода. Ама водата е от тая от 6-те лева Перие-Мерие. Върви мохабета и се чува от паркинга на заведението яко музика. Слизат 2 дупенца от една Е36-ца и сядат на бара. Гледат ни и нещо и те си лафят. Отива при тях барманката и те поръчват по една биричка. След доста заглеждане по нашите чаши решават че ще пият Уиски. Носи им барманката уискито и една вода Перие ала бала. ИДва барманката ( наш човек ) при нас и почва да разказва как тези двамцата питали какво пие моя авер с уискито. И тя им казала мин. вода Перие. Питали те колко струва и тя като им казала поръчали си едничка бутилчица. Пият те уискита с 1 минерална вода с две чаши. И си мислят че са турбо гъзарите на заведението. Само че като платиха по 10лв с-ка на човек и им призля. Ама нищо. Нали са гъзари за 1 час....
Разликата е че след като те станат от заведението и ще се приберат, щото са си дали последните кинти да се изгазарят, моя човек може да иде в следващото заведение и пак да си поръча Перие.
Та повечето хора са от този тип. Щом онзи може да пие минерална вода за 6лв. и аз мога. Щом онзи може да кара Х5 и аз мога. Само че онзи си пие секи ден вода за 6лв и си кара секи ден Х5-цата колкото иска. А аз пия един път месечно скъпа вода и си карам колата само събора и неделя.... с 20км/ч , щото с повече гори повече....

С такива хора се чудя да се смея ли, да плача ли :)

Аз пък не разбрах за що пиеш вода за 6лв. веднъж месечно? Да не би да чисти черния дроб?

Мода, колега :) Аз също пия вода за 6 лв...ма толкова ми излиза за цялата седмица :)

А на мене без пари щото ходя и си наливам минерална от горна баня :mhihi: :mhihi: И карам до там с 20 че много харчи бавареца :uups:

ентусиаст
Аватар
Кара: само черни класики!!!

Мнение от Pitbull_Germany » 28 Авг 2008, 9:33

nikavashnika написа:
Pitbull_Germany написа:
hemicharger написа:
Pitbull_Germany написа:
Agande написа:Евала. Прави сте. И за съжаление това си е действителността в нашата прекрасна държава. Може да имаме за целия месец 100лв за гъза, обаче ще идем да си ги изхарчим още тая вечер да се направим на по големи баровци от истинските баровци. И до следваща заплата ше питаме къде серат гладните. Обаче няма нищо нали на съседната маса до мен е седнал г-н Х който наистина има пари да ме бие от тук до Бургас и обратно. И аз съм в тва заведение, и аз ще платя 100лв с-ка, и аз ще се правя на пич с кинта.... и после ше згрибам. Ама чак на следващия ден... Кво ми пука нали вечерта ще съм цар....
Ще си купя Седмак и после ше го вадя само събота и неделя, щото няма кинта за бенз. Обаче събота и неделя аз ще съм най-големия, щото киселея не в друго ми в Седмак. Ще гледам лошо, щото съм зад прозореца на Седмак. Ше седна на Авеню или Вижън, ще ми се пие фреш, обаче ще си поръчам с кафенце ( въпреки че не искам кафе ) щото с кафето е в промоция и ше спеста някоя с`тинка.
Ситуация от снощи:
Отивам с мой приятел със шестица в едно кафенце, сядаме на бара и си поръчваме. Аз малък Бушмилс със сода, моя човек Малък Бушмилс с минерална вода. Ама водата е от тая от 6-те лева Перие-Мерие. Върви мохабета и се чува от паркинга на заведението яко музика. Слизат 2 дупенца от една Е36-ца и сядат на бара. Гледат ни и нещо и те си лафят. Отива при тях барманката и те поръчват по една биричка. След доста заглеждане по нашите чаши решават че ще пият Уиски. Носи им барманката уискито и една вода Перие ала бала. ИДва барманката ( наш човек ) при нас и почва да разказва как тези двамцата питали какво пие моя авер с уискито. И тя им казала мин. вода Перие. Питали те колко струва и тя като им казала поръчали си едничка бутилчица. Пият те уискита с 1 минерална вода с две чаши. И си мислят че са турбо гъзарите на заведението. Само че като платиха по 10лв с-ка на човек и им призля. Ама нищо. Нали са гъзари за 1 час....
Разликата е че след като те станат от заведението и ще се приберат, щото са си дали последните кинти да се изгазарят, моя човек може да иде в следващото заведение и пак да си поръча Перие.
Та повечето хора са от този тип. Щом онзи може да пие минерална вода за 6лв. и аз мога. Щом онзи може да кара Х5 и аз мога. Само че онзи си пие секи ден вода за 6лв и си кара секи ден Х5-цата колкото иска. А аз пия един път месечно скъпа вода и си карам колата само събора и неделя.... с 20км/ч , щото с повече гори повече....

С такива хора се чудя да се смея ли, да плача ли :)

Аз пък не разбрах за що пиеш вода за 6лв. веднъж месечно? Да не би да чисти черния дроб?

Мода, колега :) Аз също пия вода за 6 лв...ма толкова ми излиза за цялата седмица :)

А на мене без пари щото ходя и си наливам минерална от горна баня :mhihi: :mhihi: И карам до там с 20 че много харчи бавареца :uups:

Аз пък си попийвам и от чушмата...за чий я плащам тая сметка за вода, а!? :mhihi:
--------------------------------------------------------
Fuck the Cola, fuck the pizza...all you need is 6 v redica!!!
Хубава кола, която не върви, е като хубава жена, която не прави секс!!!
http://www.metacafe.com/watch/181257/bmw_from_hell_2/

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 29 Авг 2008, 0:14

Радвам се че хората разбират за какво става въпрос и какъв е смисъла на поста ми ! Вярно е че моята постъпка не е най умната , но на всеки му пада пердето ... просто всичко като ти се струпа няма значение дали са 5 или 10 мен това не ме интересува престанете да си мислите че броиката или килата имат значение , както и да е няма нито да се хваля нито да казвам за какво става въпрос . Просто исках да кажа че 1 в седмица (мен) ще ми се случи да мога да ида да си направя кефа някаде и да нямам грижи за деня ... и някои простат ще доиде баш тогава да ми се исере на главата . Е няма да стане ! който разбрал разбрал който не разбрал да е ... това е от мен :!:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от emdless4 » 09 Сеп 2008, 16:45

Pitbull_Germany написа:
А има и друго - взимаме си 645 и сме големи дупета...а след това си взимаме менте Верту за 400 лв. и менте часовник Филип Патек (а може и Брайтлинг да беше) за 100 долара от Кушадасъ

даааа, и аз знам за един такъв - същия "гъзар" :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 09 Сеп 2008, 16:55

SnaiPeRisT0 написа:Радвам се че хората разбират за какво става въпрос и какъв е смисъла на поста ми ! Вярно е че моята постъпка не е най умната , но на всеки му пада пердето ... просто всичко като ти се струпа няма значение дали са 5 или 10 мен това не ме интересува престанете да си мислите че броиката или килата имат значение , както и да е няма нито да се хваля нито да казвам за какво става въпрос . Просто исках да кажа че 1 в седмица (мен) ще ми се случи да мога да ида да си направя кефа някаде и да нямам грижи за деня ... и някои простат ще доиде баш тогава да ми се исере на главата . Е няма да стане ! който разбрал разбрал който не разбрал да е ... това е от мен :!:
Е тва е къде-къде по-умен пост :) Браво, знаех си, че можеш и повече :yes:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 09 Сеп 2008, 19:04

нещо не ме радва тая история :winky: засичал си ги ала бала, ядосъл си се че са предприели 3но изпреварване или затова че някои е посмял да ти светне :-) а недаи си боже да ти свирне тогава какво правим ? после си искъл да спреш да се "разбирате' повярваи ми добре че тез клошари не са спряли :mhihi: малко не ви разбирам от 5 на 4 газззз 160 с 18 годишна кола която съм 100% сигурен че не е подаржана както трябва и накрая какъв е ефекта ??? както каза колегата мигач пусни ги да минат и си свиркаи и никои няма да ти сере на главата ! иначе какво можеше да стане и голф и бмв тоталки :confused:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SprayMaster » 09 Сеп 2008, 23:35

TongPo написа: ама няма ли да ти е малко трудничко с 5ма освен ако не си рода на Брус Лий :mhihi:
Достатъчно е да спукаш гърнето на единия, останалите ще се оплашат :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от isa » 10 Сеп 2008, 13:57

BMWfenomen написа:нещо не ме радва тая история :winky: засичал си ги ала бала, ядосъл си се че са предприели 3но изпреварване или затова че някои е посмял да ти светне :-) а недаи си боже да ти свирне тогава какво правим ? после си искъл да спреш да се "разбирате' повярваи ми добре че тез клошари не са спряли :mhihi: малко не ви разбирам от 5 на 4 газззз 160 с 18 годишна кола която съм 100% сигурен че не е подаржана както трябва и накрая какъв е ефекта ??? както каза колегата мигач пусни ги да минат и си свиркаи и никои няма да ти сере на главата ! иначе какво можеше да стане и голф и бмв тоталки :confused:

Съгласна съм! Не разбирам тоя стремеж да изпреварваш, да се доказваш... Изпреварвам, ама ако някой пред мен кара бавно и ми пречи. Къси, дълги, иска да бърза, пускам го да заминава. Даже с кеф му давам да ме изпревари, че да е по-далеч от мен. Аман от бързаци!

Аватар
Кара: бавно
Мечтае да кара: e30 m3

Мнение от snaiperist0 » 11 Сеп 2008, 10:11

ами написал съм още в началото тайче четете ... праим сборка тва праим ... моля да се заключи тая тема вече остаря за момента когато бях ядосан беше адекватна :mhihi: :winky:
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!

Предишна

Назад към Страхотни истории