колегата от бургас

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
Детайли за колата: E60 530D 218коня

колегата от бургас

Мнение от spens_82 » 07 Сеп 2008, 21:23

здравеите колеги.искам да споделя една моя срешта със един колега-съфоромец :lol: .значи аз съм от грат варна и се пребирам сутринтата от работа(работя като военен и излизах от наряд-дежурство) ;) ,та прибирам се от работа и минавам със моята бима посока от жп-гарата-покраи е-он(енергото) посока кв.аспарухово-там живея.колегите които са от варна го занят пътя-на луната има по малко кратери :mhihi: ,и карам си аз посока кв.аспарухово и точно преди десния завои за аспаруховия мост от лявата страна на платното застигам едно СРЕБАРНО-КОМПОТччЕ :) ,гледам отзаде на стаклото стикери на клуба :twisted: голяма радост.нещо сърцето ми почна да бие по-силно,като го доближих свирнах на колегата тои беше със бургаска регистрация, показах му ПАЛЕЦ-както нали футболистите се поздрават нали за добърпас. :lol: тои също ме позрави и се раминахме.искам да кажа че като стана тая случка в душата ми стана много благо и радостно-все едно през 1993 гд гола на костадинов във вратата на французите.искам да кажа оедна благодаря :bowdown: на колегата от бургас и ако тои е тука даго паздрава. :yes: ами това е колеги,БМВ-това за мен е наи великата марка автомобили и тука всички хора са наи пеканите 8) .
Изображение

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 07 Сеп 2008, 21:33

Сега ако се хванеш и да си оправиш правописа цена няма да имаш :lol:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

ентусиаст
Аватар

Мнение от spens_82 » 07 Сеп 2008, 21:42

извинявам се за правописа но емоцията е много голяма колеги и исках да споделя тази незабравима история със вас колкото се може бо бъззо :lol:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SprayMaster » 08 Сеп 2008, 1:02

И на мен ми става адски приятно като видя че всички на пътя се потдържаме. Аз по принцип съм малък и още не съм шофьор, та когато се возя на дълго , ми става много благо, когато шофьорите започнат да си пресвяткат, като предупреждават за ушеви или опасност. Тва показва че са един голям TEAM :)

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 08 Сеп 2008, 3:37

SprayMaster написа:И на мен ми става адски приятно като видя че всички на пътя се потдържаме. Аз по принцип съм малък и още не съм шофьор, та когато се возя на дълго , ми става много благо, когато шофьорите започнат да си пресвяткат, като предупреждават за ушеви или опасност. Тва показва че са един голям TEAM :)

ха, да ама много friendly fire си пускат :>

Чичо Митко
Аватар
Кара: Х5 и W209
Мечтае да кара: DDT на море :)

Мнение от Митко Стоянов » 08 Сеп 2008, 9:21

Видял си на Ванката компота,но той се подвизава по Варна

ентусиаст
Аватар

Мнение от spens_82 » 08 Сеп 2008, 10:04

ами колата беше със бургаска регистрация,момчето маи беше със къса коса караше сребарен компот :lol: 8)
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: 318ti
Мечтае да кара: 344ti

hiihi

Мнение от BaHko1 » 09 Сеп 2008, 0:01

здрасти spens! аз бях с компотчето онази сутрин :mhihi: надявам се да се виждаме и за напред по варненсите калдъръми :D
аз винаги поздравявам като видя някоя бавария със стикери, нали сме едно community ;)
…събуждам се сутринта след страшен запой, и гледам - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 09 Сеп 2008, 0:05

Сега остава и да се цунете! :)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Сеп 2008, 1:29

И напрау ша ви женим :)
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ги да пият мента
Мечтае да кара: за 6лв/100км
Детайли за колата: не върви и не гори

Мнение от павката » 09 Сеп 2008, 20:11

:winky:
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче

младши ентусиаст
Аватар
Кара: й, и утре е ден.
Мечтае да кара: Active Autowerke.

Мнение от arr0gance » 09 Сеп 2008, 20:44

Здрасти на всички искам да ви кажа че в България има много фенове на БМВ (включително и моята мечта е едииин ден да си зема такава уникална машина) та през 2-3 дни виждам хора със стикера на форума и макар да не съм толкова голям член (даже това ми е 1вия пост но няма значение ) на форума се кефа адски много че толкова много се поодържате и сте като едно голямо семейство.Тук(в слънчев бряг) доста често засичам някой от вас даже неска пред магазин младост в слънчев бряг пак видях една бавария със стикера на сайта- бургаска бавария(която стои пред един блок в несебър доста често я засичам да не кажа всеки ден даже) беше, но аз карам едно рено клио и .... тва е достатъчно :lol: Просто искам да ви кажа евалата като вида такъв стикер макар и да не съм член (все още) ви се кефа супер много че се разширявате и ви има насякъде в БГ

Продължавайте да радвате хората из България и да знаете че и макар да видите някой с мохер или с лада, той може да е като мене и да ви се радва като дете на захарен памук :roll: :)

Назад към Страхотни истории