колегата от бургас
Модератори: mitaka7, Общи модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- spens_82
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: бмв М3,M5,X6
- Детайли за колата: E60 530D 218коня
колегата от бургас
здравеите колеги.искам да споделя една моя срешта със един колега-съфоромец
.значи аз съм от грат варна и се пребирам сутринтата от работа(работя като военен и излизах от наряд-дежурство)
,та прибирам се от работа и минавам със моята бима посока от жп-гарата-покраи е-он(енергото) посока кв.аспарухово-там живея.колегите които са от варна го занят пътя-на луната има по малко кратери
,и карам си аз посока кв.аспарухово и точно преди десния завои за аспаруховия мост от лявата страна на платното застигам едно СРЕБАРНО-КОМПОТччЕ
,гледам отзаде на стаклото стикери на клуба
голяма радост.нещо сърцето ми почна да бие по-силно,като го доближих свирнах на колегата тои беше със бургаска регистрация, показах му ПАЛЕЦ-както нали футболистите се поздрават нали за добърпас.
тои също ме позрави и се раминахме.искам да кажа че като стана тая случка в душата ми стана много благо и радостно-все едно през 1993 гд гола на костадинов във вратата на французите.искам да кажа оедна благодаря
на колегата от бургас и ако тои е тука даго паздрава.
ами това е колеги,БМВ-това за мен е наи великата марка автомобили и тука всички хора са наи пеканите
.

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- spens_82
- ентусиаст
-
извинявам се за правописа но емоцията е много голяма колеги и исках да споделя тази незабравима история със вас колкото се може бо бъззо 

- SprayMaster
- кандидат ентусиаст
-
И на мен ми става адски приятно като видя че всички на пътя се потдържаме. Аз по принцип съм малък и още не съм шофьор, та когато се возя на дълго , ми става много благо, когато шофьорите започнат да си пресвяткат, като предупреждават за ушеви или опасност. Тва показва че са един голям TEAM 

SprayMaster написа:И на мен ми става адски приятно като видя че всички на пътя се потдържаме. Аз по принцип съм малък и още не съм шофьор, та когато се возя на дълго , ми става много благо, когато шофьорите започнат да си пресвяткат, като предупреждават за ушеви или опасност. Тва показва че са един голям TEAM
ха, да ама много friendly fire си пускат :>
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
- spens_82
- ентусиаст
-
- BaHko1
- Потребител
-
- Кара: 318ti
- Мечтае да кара: 344ti
hiihi
здрасти spens! аз бях с компотчето онази сутрин
надявам се да се виждаме и за напред по варненсите калдъръми
аз винаги поздравявам като видя някоя бавария със стикери, нали сме едно community

аз винаги поздравявам като видя някоя бавария със стикери, нали сме едно community

…събуждам се сутринта след страшен запой, и гледам - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
Лежа си кротко в канавката, якето ми го няма, дънките ми ги няма, портмонето ми го няма, часовника ми го няма… Абе изобщо - нищо ми няма!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Здрасти на всички искам да ви кажа че в България има много фенове на БМВ (включително и моята мечта е едииин ден да си зема такава уникална машина) та през 2-3 дни виждам хора със стикера на форума и макар да не съм толкова голям член (даже това ми е 1вия пост но няма значение ) на форума се кефа адски много че толкова много се поодържате и сте като едно голямо семейство.Тук(в слънчев бряг) доста често засичам някой от вас даже неска пред магазин младост в слънчев бряг пак видях една бавария със стикера на сайта- бургаска бавария(която стои пред един блок в несебър доста често я засичам да не кажа всеки ден даже) беше, но аз карам едно рено клио и .... тва е достатъчно
Просто искам да ви кажа евалата като вида такъв стикер макар и да не съм член (все още) ви се кефа супер много че се разширявате и ви има насякъде в БГ
Продължавайте да радвате хората из България и да знаете че и макар да видите някой с мохер или с лада, той може да е като мене и да ви се радва като дете на захарен памук

Продължавайте да радвате хората из България и да знаете че и макар да видите някой с мохер или с лада, той може да е като мене и да ви се радва като дете на захарен памук

12 мнения
• Страница 1 от 1