Ненормални хора !!!!!!!!!!!!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 01 Сеп 2008, 16:47

Много чсно че е трябвало да спре, за къде си бързал толкова че не спря бе, поне да свидетелстваш пред кат за да не изкарат виновен невинния. Пък поне и на бърза помощ да беше звъннал а.Много кофти случка наистина.Аз лично съм спирал така 2 пъти да помагам ама при мене нямаше пострадали, само ламарини смачкани и уплаха, но малко или много дори и така да е поне морална подкрепа към пострадалите да окаже човек.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 01 Сеп 2008, 18:53

Абе шокът си е голяма работа, напълно те разбирам, аз съм бил свидетел как едно такси отнесе пешеходец :shock: пълно вцепенение-все едно кошмар, а не можеш да се събудиш.
Никой не мое ма връне на селу!

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 01 Сеп 2008, 19:28

Не знам какво да кажа, постоянно се избиваме и изобщо живеем в няква лудница...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Fking » 01 Сеп 2008, 21:32

VesoPesa написа:айде са пак моралистите заговориха, много ми е интересно в подобна ситуация колко от вас ще спрат :roll:

според мен, всеки нормален ЧОВЕК би спрял....

VesoPesa написа:а и в случея и да спре какво да направи най-много да види няколко трупа обезглавени, разчленени или нещо друго :idea:

това дори незнам как да го коментирам.....

само се надявам тия дето мислят като тебе да са малко, защото иначе ще ни изтича кръвта в канавките и само ще се разнася от преминаващите коли....

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530dA touring,Е30 320i
Мечтае да кара: E30 кабрио с V8

Мнение от liort » 01 Сеп 2008, 22:35

За първоначалните мнениа за това защо не е спрял колегата и т.н. Колко от вас са виждали как човек отнема живот на друг човек бре жребци , дали било нарочно или неволно ,дали от мъничка грешка или там от още какво било. Колко от вас са виждали изхвръкнали кости, скъсали мускулни влакна, артерий и суховилиа? Съмнявам се , че са много и дано и не са защото е по добре да не са , но неща се случват всякъкви. В такива ситуации ако човек го обземе паника и страх , защитната реакция на нервната система и мозъка от там и на целият организъм е да се съхрани , както физически така и психически.
Така , че не му дрънкаите защо не е спрял , защото ако не сте минали праз това не може да даватв коректни и компетентни мнения .Лесно е да си седиш зад компа и да плямпаш разни неща , друго е да си бил там и да го видиш. Така е преценил в момента така е и постъпил .
Кофти случка коледа , дано да не е имало жертви .
Аиде със здраве .. ...
-Тате, татеее, от къде идват облаците?
-От гумите на БМВ-тата, моето момче!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от HA_PEMOHT » 01 Сеп 2008, 23:29

Аз също съм се разминавал по същия начин с катастрофа, една жена както си караше в нейното платно така нави наляво и все още не знам по какъв начин успях да си извъртя колата да мине през канавката на сантиметри от едно дърво и да застана напряко на пътя.Как 1.8ТДС успя да го направи тоя номер не ми стана ясно

Ама колегата зад мен нямаше тоя късмет директно си направиха челен сблъсък...за късмет скоростите бяха доста ниски че целия тоя сакатлък стана на бистришко шосе и да сме се движили с не повече от 50 там...

В момента в който видях как се треснаха, дадох назад, аварийки и спрях веднага, изтърчах към колите и ккакво да видя- жената седи на шоф място ( караше някъв избушен сеат ако не се лъжа ) ама ни мърда ни каквото и да е, цялата и физиономия в кръв а зад нея на задната седалка някаква немска овчарка ръмжи та се къса и ме лае...

Първото което направих беше да видя дали не я притиска някаква ламарина, след това на 3 крачки от колата че немската овчарка не я знам какво ще вземе да направи и оттам 1 телефон на бърза помощ...след това видях как човека от другата кола излиза (аЛдитата се оказаха по здрави от сеатите) и видях че си е съвсем адекватен като изключим че нещо не можеше да си дигне едната ръка

Веднага след това сложих моя триъгълник на 40 метра зад аудито ( аз бях спрял на аварийки пред катастрофата ) и това докато уточнявам с тия от бърза помощ какво да правя в такава ситуация.Моя приятел с който бях през това време обикаляше наоколо с пожарогасителя ми и го играеше пожарникар да не пламне нещо.За акумолатора не знам как се сетих че трябва да е изключи, сега ако ме питате надали ще се сетя, но тогава се сетих...само където нямаше как да ги разкача защото предниците и на двете коли бяха станали на мармалад

Затова си мисля че всеки си реагира по различен начин в една и съща ситуация...не го винете момчето, не всеки ден се размазват хора пред него, нормално е да не реагира както се очаква, все пак не работи като съдебен лекар нали ?

Само да добавя че жената се оказа че е добре след удара
Един крайно ограничен и отчайващо глупав бездарник с отрицателен коефицент на интелигентност, както си джитка из интернет, започва да чете това.....

Синтаксис от ергативен тип, в който пециенсът е в субектна позиция, а агенсът - в ергативна

Какво е П.У.Т.К.А ?
Това е Пункт за Управление и Тактическа Координация на Авиацията

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 02 Сеп 2008, 0:01

Евала на последния пост, дано повече хора имат твоята смелост в такива ситуации.А не като следната ситуация(няма да кажа от къде знам за нея, че ме е срам че съм присъствал на мястото където са я разказали та съм я чул и аз):Значи кола на 2-3 години новичка за времето си мощтна от около 90-93г. ауди 80 излита от завой на междуселски път и се забива в дърво хората в нея са живи но потрошени..... спира една жигула с две лица в нея, които са видели инцидента, слизат обират всичко ценно от аудито и си заминават.......
Бил съм тогава на 10-12 години най-много, но знам че и двамата от жигулито вече са в затвора за по тежки престъпления които са извършили, явно има справедливост се пак, колкото до хората от аудито те са добре и сега карат доста по внимателно по звоите.

Шами
Аватар
Кара: с 240 бавно из града
Мечтае да кара: Е36 с V10....
Детайли за колата: Много бързо V10

Мнение от _BmW_™ » 02 Сеп 2008, 0:29

Незнам аз кото го видях срещо мен и сърцето ми влезна в гащите а тва в гащите незнам каде отиде !!!!!!!!
///M
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории