Не подминаха и мен..

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Third E36 :)
Мечтае да кара: E30 M3
Детайли за колата: За тез пари...

Не подминаха и мен..

Мнение от ///M3-E36 » 23 Авг 2008, 8:54

Жалко, че това ще ми е първото писане в този раздел на форума, защото не се чувствам ни най-малко страхотно.. Преди 5мин докато си правех кафето гледам през терасата и се любувам на черната си красавица, докато не засичам с поглед лявото огледало накривено напред (не назад, както е проектирано да се сгъва, а напред!). Какви са тия хора.. хора ли са или какво.. Като сляза след малко ще видя.. дано да няма щети.
Ама ще отрепя някой мангал вече :evil: :!:
Последна промяна ///M3-E36 на 23 Авг 2008, 12:10, променена общо 1 път
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от mangini » 23 Авг 2008, 9:01

Огледалото не е ли проектирано да се сгъва и напред, не само назад? Моето също го бях сгънал един път напред и просто го върнах, нямаше проблеми...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 23 Авг 2008, 9:54

Мда, добре, че немеца го е измислил.. извинете ме за безпокойството :uups:
Изображение

Vlados написа:Ебати гадните коли, тея и да ми ги подаряват... пак ще ги купя :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишел » 23 Авг 2008, 10:24

///M3-E36 написа:Мда, добре, че немеца го е измислил.. извинете ме за безпокойството :uups:

Аааааааааааааа, няма да ни шашкаш така!!! :mhihi:
Тъкмо си викам че за да видиш от терасата сигурно цялото ти огледало виси напред, а то какво се оказало..... Нищо де, по-добре :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Iago » 23 Авг 2008, 12:02

Не искам да бъда черна станция.. ама моля те прочети си пак първия пост и ми кажи нормален ли ти се струва? Първо че историята е свръх интересна и второ.. вместо да слезнехш да видиш кво става, ти седна на компа да напишеш тема. Тоя интернет еба майката на човешката психика :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///M3-E36 » 23 Авг 2008, 12:08

Авее бях шокиран от случващото се и още не си бях изпил кафето. трийте темата ако решите, ама няма да се учудя някоя сутрин успешно да са ми отстранили огледалото за да ми осигурят по-добра видимост през страничното стъкло :mhihi:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от TongPo » 23 Авг 2008, 12:30

за мен вече обърнато огледало и издрана броня си е нещо нормално и не може да ме впечатли, оня ден гледах един дето не можа да вкара ситроен берлинго на място 3 коли и успя да удари предната кола :shock:

Назад към Страхотни истории