Стиска ли им на тузарите?
Модератори: mitaka7, Общи модератори
Разрешени са и двете даже по няма да ти кажат нещо полицаите ако те фанат с такова от колкото с нож.Водят се за самозащита и двете, но от сега да ти кажа по добре спрей си земи, че онова чудо си еба...ло майката ако сам се изтрещиш ще го подариш на първия срешнат.Пробвали сме с познати подобна джаджа уж пише безопасно, зашеметяване
забрави така пере че не можеш да говориш цял ден, се едно ти прави RESET на мозака
Пък за мъжете на пътя, то е ясно че като се набучиш с гаджето в морската вечерта, да и покажеш къв мъж си, примерно, ще бъдете отвлечени от извънземни най-малко.

Пък за мъжете на пътя, то е ясно че като се набучиш с гаджето в морската вечерта, да и покажеш къв мъж си, примерно, ще бъдете отвлечени от извънземни най-малко.
- SKISA
-
-
- Кара: комби...нация и Вайълет!
продаваха се преди палки с електрошок ,но сега казват ,че били забранени вече за продажба...!! аз ,обаче си намерих преди седмица и върши добра работа! преди около 10г тъста ми го вадили некви мангали на дондуков да се обясняват и беше треснал единия с палката и оня беше напраил стенд бай за повече от половин час!! другите го зарезали и си били камшика! та електрошока върши железна работа-стига да не ти го извадат от ръцете преди да си ковнал некой...!!
спрейовете са два вида и ако искате да ги ползвате и срещу улични псета трябва да е червен с пипер..!!зеленият е само за хора!!
спрейовете са два вида и ако искате да ги ползвате и срещу улични псета трябва да е червен с пипер..!!зеленият е само за хора!!
Е как няма да вършат работа. 20КВолта :d. Няма нищо по-красиво от една тънка бяла волтова дъга, вечер в тъмното
Ето една историика и от мен, даже 2 :d
Като малък, тоест преди 5-6-7години, в квартала имаше някакъв с едно ауди маи бепе а6. И всеки път.. бррррррммммм.. фуууу, ама всеки ден това. И един ден брррррр...иииии туууппп.... идва един малчоган и вика, баткото с аудито взе кофите!
Мутри с БМВ, засичат се с някаква жигула на НДК където е канала горе долу. Изкачат ония мутри 4 човека, а вътре в жигулата някакви момчета с анцунзи. Скачат тия мутри на бой, и какво се оказва момчетата от жигулата били барети!
2 седмици нямало кой да кара БМВ-то 

Ето една историика и от мен, даже 2 :d
Като малък, тоест преди 5-6-7години, в квартала имаше някакъв с едно ауди маи бепе а6. И всеки път.. бррррррммммм.. фуууу, ама всеки ден това. И един ден брррррр...иииии туууппп.... идва един малчоган и вика, баткото с аудито взе кофите!

Мутри с БМВ, засичат се с някаква жигула на НДК където е канала горе долу. Изкачат ония мутри 4 човека, а вътре в жигулата някакви момчета с анцунзи. Скачат тия мутри на бой, и какво се оказва момчетата от жигулата били барети!

На живо преди около месец на ОМВ на Ал.Малинов - София.
Зареждам си, пред мен селски тарикат с анцуг и джапанки (ама кораво копеле) с доста дебилска физиономия. Пред него чичко около 50год. с малко дете и хлапето си избира шоколади пред касата. И постоянно аха да плати и хлапето още нещо. Тариката се изнервя, почва да храни чичото. Пък той, като мен явно за никъде не бърза след работа...
Чичото седи културен, намества очилата и се прави, че не обръща внимание. Оня продължава да го храни. Чичото каза на хлапето да се качва в колата, (Колата се оказва голям хубав Range Rover с ролбари). Чичото вече платил казва на селтака да си трае, че ще му навре главата в гъза (или нещо доста сходно), оня само това му трябва, почна нещо да бута чичото.
Излиза навън човека, ама анцуга реши, че е много силен и смел. Хукна след него, в този момент момичето на касата вика СОТ, че не си е платил. И гледам в тоя момент как чичото от прозореца на джипката нацели пича с един красив тупаник в нослето, оня седна на земята директно и човека си продължи.
Анцуга тръгва да го гони с някакъв боядисан с баданарка Мерц 190. Едва ли го е догонил, но половин час по-късно пича го бяха заобиколили няколко СОТ-аджийски и полицейски коли на спирката до новия надлез преди Цариградско.
То много яко да гледаш хорската простотия наживо
Зареждам си, пред мен селски тарикат с анцуг и джапанки (ама кораво копеле) с доста дебилска физиономия. Пред него чичко около 50год. с малко дете и хлапето си избира шоколади пред касата. И постоянно аха да плати и хлапето още нещо. Тариката се изнервя, почва да храни чичото. Пък той, като мен явно за никъде не бърза след работа...
Чичото седи културен, намества очилата и се прави, че не обръща внимание. Оня продължава да го храни. Чичото каза на хлапето да се качва в колата, (Колата се оказва голям хубав Range Rover с ролбари). Чичото вече платил казва на селтака да си трае, че ще му навре главата в гъза (или нещо доста сходно), оня само това му трябва, почна нещо да бута чичото.
Излиза навън човека, ама анцуга реши, че е много силен и смел. Хукна след него, в този момент момичето на касата вика СОТ, че не си е платил. И гледам в тоя момент как чичото от прозореца на джипката нацели пича с един красив тупаник в нослето, оня седна на земята директно и човека си продължи.
Анцуга тръгва да го гони с някакъв боядисан с баданарка Мерц 190. Едва ли го е догонил, но половин час по-късно пича го бяха заобиколили няколко СОТ-аджийски и полицейски коли на спирката до новия надлез преди Цариградско.
То много яко да гледаш хорската простотия наживо

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
весели истории 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- *BMWocb
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каквото набара
- Мечтае да кара: БМВтурбо
- Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!

- Новини
-
И аз да се включа....
Преди време в центъра висиме в едно задръстване с един авер. Пред нас някакво черно Ауди А4, а до него една Лада Нива с някакъв пич и две мацки и си кротуват и те в задръстването. Колоните се пораздвижиха и този с Аудито реши да мине в лентата на Нивата ама пред него, понеже мислеше, че Нивата ще се замотае преди да тръгне и ще има време да се мушне без мигач. Добре ама Нивата не се замота и прааас в калника на Аудито. Удари го съвсем леко но му позакриви ламарината. Излиза някакъв чичка киселяк от Аудито и тръгва към шоф. вратата на нивата въоражен с цветист речник и куп закани. Пича с Нивата си я мръдна леко вдясно за да може да си отвори вратата и слезе. Почнаха нещо да се обясняват.. чичката зяе, пича кротко му обяснява, че просто е нямало как да предвиди, че този иска да мине пред него (найстина така си беше). На чичката му свършиха аргументите и му отпра един шамар. Почнаха да се шамаросват и блъскат ама чичката нещо взе да взима надмощие.
В тоя момент едната от мацките от Нивата излезе отиде до чичката и му стовари дамската си чанта върху главата. Чичката си покри лицето с ръцете, а тази точно това и чакаше. Шут в ташаците, тоя падна, тая като го почна ... риташе го де намери.
В тоя момент шофера на Нивата се освести и хвана мацката и почна да я дърпа и да й крещи "Стига бе, ще го убиеш"
Както сами се досещате, задръстването стана още по-голямо но не заради спрелите коли, а заради перфектно изпълненото ново женско бойно изкуство

Преди време в центъра висиме в едно задръстване с един авер. Пред нас някакво черно Ауди А4, а до него една Лада Нива с някакъв пич и две мацки и си кротуват и те в задръстването. Колоните се пораздвижиха и този с Аудито реши да мине в лентата на Нивата ама пред него, понеже мислеше, че Нивата ще се замотае преди да тръгне и ще има време да се мушне без мигач. Добре ама Нивата не се замота и прааас в калника на Аудито. Удари го съвсем леко но му позакриви ламарината. Излиза някакъв чичка киселяк от Аудито и тръгва към шоф. вратата на нивата въоражен с цветист речник и куп закани. Пича с Нивата си я мръдна леко вдясно за да може да си отвори вратата и слезе. Почнаха нещо да се обясняват.. чичката зяе, пича кротко му обяснява, че просто е нямало как да предвиди, че този иска да мине пред него (найстина така си беше). На чичката му свършиха аргументите и му отпра един шамар. Почнаха да се шамаросват и блъскат ама чичката нещо взе да взима надмощие.

Както сами се досещате, задръстването стана още по-голямо но не заради спрелите коли, а заради перфектно изпълненото ново женско бойно изкуство

Asen, мисля че познавам чичката. Той последно беше опрял пистолет в челото на един кисел гъзар до Камор в Младост... и много обича да блъска хубави коли като го изнервят.
Ако е един нисичък и пълен, историята е 1000% достоверна. Бивш колега ми е и е много готин пич, не се трогва от нищо (и има защо, нищо че кара Нива)
Ако е един нисичък и пълен, историята е 1000% достоверна. Бивш колега ми е и е много готин пич, не се трогва от нищо (и има защо, нищо че кара Нива)

- Новини
-
liloff написа:Asen, мисля че познавам чичката. Той последно беше опрял пистолет в челото на един кисел гъзар до Камор в Младост... и много обича да блъска хубави коли като го изнервят.
Чичката от историята беше натупан от .... момиче с вид на манекенка и определено си заслужи и пердаха и унижението.

Ти май говориш за пича с Нивата. Доколкото помня беше младо момче, ама със сигурност не беше пълен но знам ли, то това отдавна беше.
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...тоя дето опира пищови по челата на хората няма да живее още дълго! как чакам така някой да почне да ми размахва пищов насреща....правя го на цедка без да ми мигне окото! а пък ако и преди това умишлено ми е ударил и колата избивайки комплекси- просто не ми се мисли къде ще му вкарам първия куршум!
- *BMWocb
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Каквото набара
- Мечтае да кара: БМВтурбо
- Детайли за колата: Да, неми вярваш но е така BMW–то е наи бързата кола !!!