Без колан = Акт
Модератори: mitaka7, Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Без колан = Акт
абе историята не е чак супер, но все пак да си споделя.
та, карам си аз из града със служебната кола, трябваше да разнасям разни работи и след един по-объл завой... палката, добър ден ала бала документи. давам всичко и човека ми вика да ама беше без колан. ей и от там почна пазаренето. викам ай да не пишем той а не ша пишим аз аиди де, той не. вика само за колан ше пишем, ама ако бяхме сложили и радара и щеше да го изкъртиш а пък аз и бая се бях позасилил, и все пак писаха де. най-интересното ми е че не си поискаха нищо. и най ме е яд че в моя си град и със служебната ме ебнаха ама няма нищо и без тва почти 2 години карам безплатно
та, карам си аз из града със служебната кола, трябваше да разнасям разни работи и след един по-объл завой... палката, добър ден ала бала документи. давам всичко и човека ми вика да ама беше без колан. ей и от там почна пазаренето. викам ай да не пишем той а не ша пишим аз аиди де, той не. вика само за колан ше пишем, ама ако бяхме сложили и радара и щеше да го изкъртиш а пък аз и бая се бях позасилил, и все пак писаха де. най-интересното ми е че не си поискаха нищо. и най ме е яд че в моя си град и със служебната ме ебнаха ама няма нищо и без тва почти 2 години карам безплатно

- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
Колега не се сърди ама всеки ако почне да пише в форума всеки път когато му напишат акт......
Да не би да ти е първия акт?

Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- Rebel
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW
Мале, писали са ти акт за без колан ?!
Как не сме го прочели във вестниците
П.П: Един приятел обича да казва "Предпочитам да умра при катастрофа, отколкото да понеса срама от колана"
... но това разбира се в кръга на шегата

Как не сме го прочели във вестниците

П.П: Един приятел обича да казва "Предпочитам да умра при катастрофа, отколкото да понеса срама от колана"

... но това разбира се в кръга на шегата

- Transportera
- старши ентусиаст
-
- Кара: E30 Е38
- Детайли за колата: Не бие много на очи
чкакво се кефиш че имаш вече акт?
ела да видиш в жабката ми колко акта отнесох за последната седмица! 

7 мнения
• Страница 1 от 1