Поне да бехме били американците ....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Поне да бехме били американците ....

Мнение от SKISA » 14 Авг 2008, 19:51

мама му стара-поне да бехме били!!! имам чуството ,че не само играта ,а самият лидерски пост на пламен няма кой да замени...!! адски неприятна загуба-не е въпроса ,че нема да се класираме,но е кофти ,че можеше да ги бием,а нямат просто настървението да скочат срещу американците...!! просто ме е яд-здраво!! на всичко отгоре от бързане чукнах едно А8 отзад ,та и пари ми струва тая глупост!! форда няма абс и си спира как си иска,ударих го с под 10км/ч ,ма то тва бронята му мноо мека и се белна...! човека излезе свестен и след като решихме ,че нема сми да чакаме КАТ 2часа му дадох една не много голяма сума за ядовете и нервите,дет ше има и си заминахме! на тъпият форд му нема нищо!
общо взето аудите си спре за един метър от тая скорост ,а форда се лъзна ,на сух асфалт спирачките блокираха и си се занесох и прас...!!
имах подобен удар с Е39ката ма на нея нищо и немаше-само капачката за теглича падна...!! отчитам и моята грешка ,че исках да се прибера бързо а трябваше да спазя по-голяма дистанция ,а и да отчета факта ,че карам служебният форд ,а не петицата,която със сигурност щеше да спре за тва разстояние...!!! както и да е тоя мач ми излезе дебело плюс нерви преди и по време на.....!!! добре ,че колежките не си изкараха акъла-само се стреснали да не слезе некоя мечка от аудито да ни яде.... :uups:
Последна промяна SKISA на 15 Авг 2008, 8:28, променена общо 1 път

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E60 530d
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от CheFs » 14 Авг 2008, 20:22

Даа има си разбика... едно има ABS , друго нема , трето нема друго нещо и така . Всичко е навързано . Но добре , че сте се разбрали без ругатни и побойща . Малко останаха такива шофьори , който да си ги чукнал леко да не излезат с псувни и ритници .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 14 Авг 2008, 20:47

CheFs написа:Даа има си разбика... едно има ABS , друго нема , трето нема друго нещо и така . Всичко е навързано . Но добре , че сте се разбрали без ругатни и побойща . Малко останаха такива шофьори , който да си ги чукнал леко да не излезат с псувни и ритници .

еми да ти кажа на сухо е34-та спира еднакво добре и със и без абс вече на мокро не искам да разбирам :mhihi:
колкото до шаферите, в мене вече незнам колко пъти спират какви ли не индивиди, слава богу все лекинко и нищо ми няма на мене. Последния път горкия човечец излезе от колата побелял пребледнял нито си погледна колата нито нищо търчи да ми се извинява не мога да го успокоя :)
Ама пък тоя дето спрях аз във него щото реши че трябва да спре на 2 метра пред мене, реши че ще ми се прави на интересен :twisted: са чакам да видя дали ще ме съди както се заканваше :mhihi:

Аватар
Кара: комби...нация и Вайълет!

Мнение от SKISA » 14 Авг 2008, 21:07

за съжаление форда не спира еднакво с или без абс...!!! отделно тия гуми просто не захапват,а са новички...!! асфалта беше адски хлъзгав-не знам защо-нямаше нищо разлято,нямаше пясък,но като слязох и тръкнах с подметката на обувката и си се хлъзна като по масло!!
другото неприятно обдстоятелство е ,че сменям често колите и така губя ориентация във възможностите им..!!! карам петицата,карам форд-баница,карам джипка...!!! явно тва ми изигра лоша шега...!!! единственият проблем беше ако колегата беше слезнал да се прави на мъж,но за щастие се оказа просто нормален...!! ак обяхме викнали кат ,щехме да висим маса време,да изпусна мача,да ми изджаскат акт з анеспазване на дистанция и пак щеха да му оправат колата застрахователите....!така си се оправихме по-лесно...!предполагам,че сега ще иде и ще каже ,че са го подпряли на паркинг и пак ше му лъснат аудито...!парите,които дадох са си заради разправиите ,докато си я направи...!!! така преди време закачих леко един комшия-на мойта кола и нямаше нищо.оставих му бележка на стъклото и казва ,че още си я пазят в офиса и колегите му не повярвали ,че има и такива да оставят бележки като са виновни...!!просто е глупаво да се правя на тъпанар и да драсна или да се ежа като съм виновен...!!има си ред,има застраховки-всичко се оправя...!!!
не бих се разбрал при удар на пътя ако другият шофьор е направил ситуацията от гъзария или нарочно или от простотия и наглост...!тогава не признавам застраховки....!може и да се поступаме...! в останалите случаи ,квото и да е може да се разберем,защото при толкова каране всеки може да сбърка....!

Назад към Страхотни истории