Ебаси хлапето!!!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320i
Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Мнение от titto » 14 Авг 2008, 16:04

Marrshal написа:Ние сме обирали магазин с помоща на такиша пистолети с капси дето само гърмат :mhihi: ;) :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Опаа,почна да става сериозно... :mhihi: Аз се глася за една банка,ма още съм шофьор,разузнавам! :mhihi:Повечето простотии и аз съм ги правил-целихме трамваите зимата със заледени топки в Седмочисленици.Един път дядо ми (Бог да го прости)се оказал вътре и слезнал на спирката и по едно време усещам камшичен удар зад врата и двупръст хват за ухото и към вкъщи... :mhihi: ,заря от прозорците с картофи,домати,яйца по булеварда,издърпвахме вързано портмоне с корда под носа на някой чичка,избутвахме жигата на комшията по средата на улицата(Ген.Паренсов :mhihi: )крадяхме дини от плод-зеленчука на Графа,череши,фунийки по мрежата на комшийката,пушихме шума увита във вестници.На вилата в Банкя на жп прелеза с братовчедка ми миехме стъкла на коли да съберем пари за цигари.....абе 2 и 200...Еех,одъртехме....сега децата нямат такова детство...!
Изображение
--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"

Предишна

Назад към Страхотни истории