Колите, жените, интернета.....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Feanor
- ентусиаст
-
- Кара: E39 535i '01
- Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)
alx написа:по темата мисля че жените гледат на нас далеч по практично от колкото ние на тях така че не виждам нищо вредно във това да ги закачаме понякога
А доволен ли си от тези "практични" отношения?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"
Re: Колите, жените, интернета.....
[quote="Lensky"]Колите, жените, интернета.....
защото нито колите, нито жените вървят ръка за ръка с пиенето. Наздраве и късмет !
Курвите са до време,пиенето е до гроб !
защото нито колите, нито жените вървят ръка за ръка с пиенето. Наздраве и късмет !
Курвите са до време,пиенето е до гроб !
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Колите, жените, интернета.....
а интернета и той ли?gigaset написа:,пиенето е до гроб !

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
Feanor написа:alx написа:по темата мисля че жените гледат на нас далеч по практично от колкото ние на тях така че не виждам нищо вредно във това да ги закачаме понякога
А доволен ли си от тези "практични" отношения?
ми.. аз проблеми нямам. опростява нещата. особено като имам какво да предложа аз самия..
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Bogat-Beden
-
-
Много рядко,почти никога не защитавам жените,аз самият често ги слагам под общ знаменател..за много неща..Но никога не спират да ме изненадват...Имам две познати,противно на външния им вид и впечатлението което оставят...едната е руса,нагримосана,тип фолкзвезда.Глезено дете от техните,свикнала на хубаво,но...Най странното е че никога не е ходила с мъж за пари,даже напротив..предимно тя е плащала сметки и купувала подаръци...
омъжи се за едно много работливо момче от най-скромно семейство от провинцията,който и отива на възраст и външен вид, и я носи на ръце и печели достатъчно вече ..(тя е софиянка,от сериозно семейство така да се каже) А другата е тиха,облича се като пенсионерка,няма гримове,бои за коса,кротка,усмихната възпитана...Образец за скромно и читаво момиче...Омъжи се за заможния си по-голям,леко обезкосен и не много атлетичен шеф...Е,айде обяснете ми вие.... 

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
Bogat-Beden написа:Много рядко,почти никога не защитавам жените,аз самият често ги слагам под общ знаменател..за много неща..Но никога не спират да ме изненадват...Имам две познати,противно на външния им вид и впечатлението което оставят...едната е руса,нагримосана,тип фолкзвезда.Глезено дете от техните,свикнала на хубаво,но...Най странното е че никога не е ходила с мъж за пари,даже напротив..предимно тя е плащала сметки и купувала подаръци...омъжи се за едно много работливо момче от най-скромно семейство от провинцията,който и отива на възраст и външен вид, и я носи на ръце и печели достатъчно вече ..(тя е софиянка,от сериозно семейство така да се каже) А другата е тиха,облича се като пенсионерка,няма гримове,бои за коса,кротка,усмихната възпитана...Образец за скромно и читаво момиче...Омъжи се за заможния си по-голям,леко обезкосен и не много атлетичен шеф...Е,айде обяснете ми вие....
Доказваш практичноста им просто и едната и другата са намерили най практичните решения според положението им в живота едната има сичко и иска готин мъж земала го е със или без пари, другата нямала толкоз много и е искала повече , жертвала е готиния мъж без парите за да си земе шефче с прички за да може да се поглези малко.... е това ако не е практичност... не знам какво е.
- Bogat-Beden
-
-
Докато го пишех, и аз си помислих че има такава ноткаdrmirchev написа:Доказваш практичноста им просто и едната и другата са намерили най практичните решения според положението им в живота едната има сичко и иска готин мъж земала го е със или без пари, другата нямала толкоз много и е искала повече , жертвала е готиния мъж без парите за да си земе шефче с прички за да може да се поглези малко.... е това ако не е практичност... не знам какво е.

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3