Колите, жените, интернета.....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E39 535i '01
Мечтае да кара: Mки, Ферарита и други глупости :)

Мнение от Feanor » 26 Юни 2008, 9:39

alx написа:по темата мисля че жените гледат на нас далеч по практично от колкото ние на тях така че не виждам нищо вредно във това да ги закачаме понякога ;)

А доволен ли си от тези "практични" отношения?
"Nothing gives one person so much advantage over another as to remain always cool and unruffled under all circumstances"

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Колите, жените, интернета.....

Мнение от gigaset » 26 Юни 2008, 9:55

[quote="Lensky"]Колите, жените, интернета.....

защото нито колите, нито жените вървят ръка за ръка с пиенето. Наздраве и късмет !

Курвите са до време,пиенето е до гроб !

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Колите, жените, интернета.....

Мнение от Bogat-Beden » 26 Юни 2008, 10:08

gigaset написа:,пиенето е до гроб !
а интернета и той ли? :confused: :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 26 Юни 2008, 16:04

Feanor написа:
alx написа:по темата мисля че жените гледат на нас далеч по практично от колкото ние на тях така че не виждам нищо вредно във това да ги закачаме понякога ;)

А доволен ли си от тези "практични" отношения?

ми.. аз проблеми нямам. опростява нещата. особено като имам какво да предложа аз самия..
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 26 Юни 2008, 16:54

Жените са доста практични , да :mhihi: аз самия гарантирам поне за мойта(и всички останали с които съм имал земане даване)

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 26 Юни 2008, 21:00

Много рядко,почти никога не защитавам жените,аз самият често ги слагам под общ знаменател..за много неща..Но никога не спират да ме изненадват...Имам две познати,противно на външния им вид и впечатлението което оставят...едната е руса,нагримосана,тип фолкзвезда.Глезено дете от техните,свикнала на хубаво,но...Най странното е че никога не е ходила с мъж за пари,даже напротив..предимно тя е плащала сметки и купувала подаръци... :!:омъжи се за едно много работливо момче от най-скромно семейство от провинцията,който и отива на възраст и външен вид, и я носи на ръце и печели достатъчно вече ..(тя е софиянка,от сериозно семейство така да се каже) А другата е тиха,облича се като пенсионерка,няма гримове,бои за коса,кротка,усмихната възпитана...Образец за скромно и читаво момиче...Омъжи се за заможния си по-голям,леко обезкосен и не много атлетичен шеф...Е,айде обяснете ми вие.... :roll:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: рожден ден
Мечтае да кара: Apassionata
Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿

све е паре

Мнение от EBEEMVACIA » 26 Юни 2008, 21:09

Изображение
̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от drmirchev » 26 Юни 2008, 23:38

Bogat-Beden написа:Много рядко,почти никога не защитавам жените,аз самият често ги слагам под общ знаменател..за много неща..Но никога не спират да ме изненадват...Имам две познати,противно на външния им вид и впечатлението което оставят...едната е руса,нагримосана,тип фолкзвезда.Глезено дете от техните,свикнала на хубаво,но...Най странното е че никога не е ходила с мъж за пари,даже напротив..предимно тя е плащала сметки и купувала подаръци... :!:омъжи се за едно много работливо момче от най-скромно семейство от провинцията,който и отива на възраст и външен вид, и я носи на ръце и печели достатъчно вече ..(тя е софиянка,от сериозно семейство така да се каже) А другата е тиха,облича се като пенсионерка,няма гримове,бои за коса,кротка,усмихната възпитана...Образец за скромно и читаво момиче...Омъжи се за заможния си по-голям,леко обезкосен и не много атлетичен шеф...Е,айде обяснете ми вие.... :roll:

Доказваш практичноста им просто и едната и другата са намерили най практичните решения според положението им в живота едната има сичко и иска готин мъж земала го е със или без пари, другата нямала толкоз много и е искала повече , жертвала е готиния мъж без парите за да си земе шефче с прички за да може да се поглези малко.... е това ако не е практичност... не знам какво е.

Аватар

Мнение от Bogat-Beden » 27 Юни 2008, 5:05

drmirchev написа:Доказваш практичноста им просто и едната и другата са намерили най практичните решения според положението им в живота едната има сичко и иска готин мъж земала го е със или без пари, другата нямала толкоз много и е искала повече , жертвала е готиния мъж без парите за да си земе шефче с прички за да може да се поглези малко.... е това ако не е практичност... не знам какво е.
Докато го пишех, и аз си помислих че има такава нотка :lol: ,имаш право в голяма степен :D Но,все пак първата(блондито)ако беше чисто материалистка и ламтеше само за пари,определено никакъв проблем не и е да си хване доста по-заможен мъж от нея...Кандидати никога не са и липсвали,даже сега,когато има дете! :shock: И сега малко или много трябва да се борят за материалното,и тя също си работи ,освен мъжа и,макар че борбата не е просто за преживяване ,а за да поддържат прилично качество на живот.Та иначе казано и е така... и не е точно така..май не успявам да кажа каквото искам,но за сметка на това не знам какво точно е то :lol: :lol:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от stef-- » 13 Авг 2008, 23:48

Akyosev написа:Бляскава "кариера" вещае този 1ви пост :bowdown:
Цаката не е да умреш за родината си, а да накараш копелето отсреща да умре за неговата!

Предишна

Назад към Страхотни истории