BMW X5 4.6 is
Модератори: mitaka7, Общи модератори
66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
....като се заговори за служебни коли- по същата логика- идеалът за жена е к**ва- защо? всеки се качва и ползва, после хвърля, а ти прибираш в гаража!
- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
DieselPower написа:2advanced написа:Agande написа:http://youtube.com/watch?v=5c7Q1vIRSAc
![]()
![]()
Brabus Killer?![]()
![]()
http://youtube.com/watch?v=HcvSC6nVass
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Brabus killer" ли каза ?Я го изгледай внимателно и ми кажи пак кой е убиеца, че нещо май не те разбрах добре...
![]()
![]()
Ти сериозно ли изгуби 2:13 минути от моя живот да ти гледам смотаното клипче със снимки в което нищо не се случва ?

- Acceleration
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW M5
Гледам че нещо спорите за БМВ и Мерцедес...ще кажа само че имам един съсед купи си Алфа Ромео 159..хубаво след това дойде редъд да си вземе БМВ М5 чисто нова но 1 година след това го продаде и си взе Мерцедес Ес класа 500 Дизел ..като го попитах защо го е напраил каза че като цъкне газта на БМВ-то и настръхвал и го е страх да я кара....но пък също каза че като се качи в Ес класата се чувства 10 години по-стар а при БМВ-то обратното
- Marrshal
- Потребител
-
Абе гледам нещо се карате за мерцедес и бмв коя била по-бърза и коя по-хубава ?!
Значи всеки си има собствено мнение. Например аз никога няма да си взема мерцедес защото СПОРЕД МЕН това е кола за некви турбо газари а повечето да не кажа че приличат на женска кола. Тва си е мое мнение и неискам с никого да се заяждам или да обидя някой. 

66 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5