Кой си има акт....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- dare__devil
- кандидат ентусиаст
-
Вчера станах свидетел на катастрофа в надежда, без мое участие, обаждам се на 166 и казвам така и така, еди си какви коли, на еди си коя улица....Прекъсват ме: Вие участник ли сте в ПТП-то? Аз: Не , Има ли жертви? Аз:Мисля, че Не.........
Благодаря Ви, ако някой от тях се обади ще пратим кола, лека вечер...
Благодаря Ви, ако някой от тях се обади ще пратим кола, лека вечер...
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...обжалвай до дупка!
колкото до колегата, звънял на 166, там в дежурната работят ДЕБИЛИ. Аз лично съм звънял защото гледах, как един камион кара в локалното в насрещното на цариградско и дере коли- обадих се и нищо! кларуха пълна! заяждал съм се с паяк, който нарушава правилата- пак нищо....абе преебана работа!
колкото до колегата, звънял на 166, там в дежурната работят ДЕБИЛИ. Аз лично съм звънял защото гледах, как един камион кара в локалното в насрещното на цариградско и дере коли- обадих се и нищо! кларуха пълна! заяждал съм се с паяк, който нарушава правилата- пак нищо....абе преебана работа!
- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
аз пък ще се похваля, че минавам без пари и без акт вече 2 пъти поред
Иначе не праве обратен при пазара Иван Вазов, винаги стоят мама им мръсна.

Иначе не праве обратен при пазара Иван Вазов, винаги стоят мама им мръсна.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- cucko
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530d touring
Май всеки трябва да кара курсове за полицай-да му дадат карта че ако те спрат да си я покажеш и да му кажеш едно здрасти колега има ли проблем! 

Escape написа:cappy123 написа:Седят скрити зад некой ъгъл или зад некое дръвче и чакат да лапкат пари от невинни граждани!!! Измислят си какви ли не истории само за да вземат пари!!!![]()
![]()
![]()
бате, ако може да увеличиш малко картинката от подписа си, че нещо съм кьорав и недовиждам. Ако може направи я 1024х800 ...
Ще ти я пратя да ми я намалиш

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
По тоя случай и по случая с фирмените карти да разкажа и аз нещо. Преди 2 години някъде в една от преките по нагоре от пл. Македония посока 5те киошета паркирам аз. След точно 30 минути се връщам скоба разбира се. Извиквам тия с педераския автомобил за да си платя глобата и докато чакам започвам да оглеждам колите наоколо.
Колите са спрели и от двете страни на улицата като имаше по протежението на улицата и въобще около мен 50тина коли нито една нямаше скоба. Огледах аз някои от колите имаха карти че живеят наблизо обаче се спрях на едно 10тина коли поне които нямаха нищо.
Като доидоха двамата олигофрени и докато си плащах глобата ги питам "абе тия тука що нямат скоби?" "Тия са на полицаи." беше отговора явно че като номера ти е в системата можеш да паркираш навсякъде безгрижно което е крайно абсурдно.
Колите са спрели и от двете страни на улицата като имаше по протежението на улицата и въобще около мен 50тина коли нито една нямаше скоба. Огледах аз някои от колите имаха карти че живеят наблизо обаче се спрях на едно 10тина коли поне които нямаха нищо.
Като доидоха двамата олигофрени и докато си плащах глобата ги питам "абе тия тука що нямат скоби?" "Тия са на полицаи." беше отговора явно че като номера ти е в системата можеш да паркираш навсякъде безгрижно което е крайно абсурдно.
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2