Кой си има акт....

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dare__devil » 28 Юли 2008, 11:38

Вчера станах свидетел на катастрофа в надежда, без мое участие, обаждам се на 166 и казвам така и така, еди си какви коли, на еди си коя улица....Прекъсват ме: Вие участник ли сте в ПТП-то? Аз: Не , Има ли жертви? Аз:Мисля, че Не.........
Благодаря Ви, ако някой от тях се обади ще пратим кола, лека вечер...

ентусиаст
Аватар
Кара: на бира и кебапчета
Мечтае да кара: М6-ца кабрио

Мнение от alexsch » 28 Юли 2008, 12:16

...обжалвай до дупка!

колкото до колегата, звънял на 166, там в дежурната работят ДЕБИЛИ. Аз лично съм звънял защото гледах, как един камион кара в локалното в насрещното на цариградско и дере коли- обадих се и нищо! кларуха пълна! заяждал съм се с паяк, който нарушава правилата- пак нищо....абе преебана работа!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 28 Юли 2008, 16:31

аз пък ще се похваля, че минавам без пари и без акт вече 2 пъти поред :mhihi: :mhihi:
Иначе не праве обратен при пазара Иван Вазов, винаги стоят мама им мръсна.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 29 Юли 2008, 0:35

оо и на мен ми измислиха акт за 100 лв,но ми го удължиха поне с 1 месец хах...за превишена скорост с 28 км.
А то при 30 превишена мисля че взимаха книжката за 2 месеца??? :confused:

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 29 Юли 2008, 0:39

Седят скрити зад некой ъгъл или зад некое дръвче и чакат да лапкат пари от невинни граждани!!! Измислят си какви ли не истории само за да вземат пари!!! :evil: :evil: :evil:

ентусиаст
Аватар
Кара: Е36

Мнение от Escape » 29 Юли 2008, 14:46

cappy123 написа:Седят скрити зад некой ъгъл или зад некое дръвче и чакат да лапкат пари от невинни граждани!!! Измислят си какви ли не истории само за да вземат пари!!! :evil: :evil: :evil:

:OT: бате, ако може да увеличиш малко картинката от подписа си, че нещо съм кьорав и недовиждам. Ако може направи я 1024х800 ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 530d touring

Мнение от cucko » 29 Юли 2008, 15:09

Май всеки трябва да кара курсове за полицай-да му дадат карта че ако те спрат да си я покажеш и да му кажеш едно здрасти колега има ли проблем! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от cappy123 » 30 Юли 2008, 0:23

Escape написа:
cappy123 написа:Седят скрити зад некой ъгъл или зад некое дръвче и чакат да лапкат пари от невинни граждани!!! Измислят си какви ли не истории само за да вземат пари!!! :evil: :evil: :evil:

:OT: бате, ако може да увеличиш малко картинката от подписа си, че нещо съм кьорав и недовиждам. Ако може направи я 1024х800 ...

Ще ти я пратя да ми я намалиш :twisted:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e60 530d M Sport, X3, X6

Мнение от DroW » 31 Юли 2008, 22:31

По тоя случай и по случая с фирмените карти да разкажа и аз нещо. Преди 2 години някъде в една от преките по нагоре от пл. Македония посока 5те киошета паркирам аз. След точно 30 минути се връщам скоба разбира се. Извиквам тия с педераския автомобил за да си платя глобата и докато чакам започвам да оглеждам колите наоколо.
Колите са спрели и от двете страни на улицата като имаше по протежението на улицата и въобще около мен 50тина коли нито една нямаше скоба. Огледах аз някои от колите имаха карти че живеят наблизо обаче се спрях на едно 10тина коли поне които нямаха нищо.
Като доидоха двамата олигофрени и докато си плащах глобата ги питам "абе тия тука що нямат скоби?" "Тия са на полицаи." беше отговора явно че като номера ти е в системата можеш да паркираш навсякъде безгрижно което е крайно абсурдно.
Изображение

Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории