Добрия чичко полицай! И гадното копеле малко по-късно
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
- horhef
- младши ентусиаст
-
- Кара: каручки
Абе тя темата вече не е само за автора, може да я оставят по принцип който има нещо да казва, да казва.А за автора мога да кажа че може би не представи нещата по най подходящия начин в постовете си, когато разказваше и за това го нападнаха всички.100% не чак толкова безрасъден колкото изглежда, просто се впряга на всеки който му каже нещо.И мене не са ме разбирали правилно, знам какво е.Пък нека се подкрепяме взаимно и да не приемаме нещата с такъв негативизъм.
Ще се впрегнат много хора сега ама стана малко крадеца вика "дръжте крадеца" , щото като знам и другите страхотни истории какви са:"на 220 връщах на 4-та" и прочее и даже хора си го слагаха в подписа....
Пък как да не дадеш гас на БМВ-то се пак за какво ти е ако не за това. Със 120 ли да карам на магистралата.Изпреварвали са ме хора с лепенки на форума дето са карали с над 200.
Ще се впрегнат много хора сега ама стана малко крадеца вика "дръжте крадеца" , щото като знам и другите страхотни истории какви са:"на 220 връщах на 4-та" и прочее и даже хора си го слагаха в подписа....
Пък как да не дадеш гас на БМВ-то се пак за какво ти е ако не за това. Със 120 ли да карам на магистралата.Изпреварвали са ме хора с лепенки на форума дето са карали с над 200.