Един прекрасен уикенд!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ Е34 М50Б20
Мечтае да кара: М....power

Един прекрасен уикенд!

Мнение от Kregec » 07 Юли 2008, 15:47

В тая темичка искам до разкажа за едно мое преживявяне. Миналата седмица петък събота и неделя реших с една скромна компания от около 30 човека до отскочим до Арбанаси да си починем малко, малко да излезем от града и да разпуснем максимално. Качих се на моята бимичка, направихме збирка на стадиона левски всеки беше с различна кола. Тръгнах ме към заветната цел, беше към 15.30 всички се бяха наточили за здрав купон, бях решил да не взимам ремаркето с мен, има една приказка ( на море с пясък не се ходи ) :mhihi:, при мен качи една дългокрака палавница, не се познавах ме но се запознахме и по пътя беше доста интересно имаше голям смях. През целия път си мислех какво би ми направила тя и аз на нея :mhihi:. И си пътуваме без изцепки съвсем нормално и приатно шофиране движехме се в колана около 6 коли бяхме подържах ме почти еднаква скорост 120- 130 и се наслаждавахме на пътуването. Към 20.00 бяхме пред хотела и се настанихме девоиката беше в друга стая а мен ме тупнаха в тройна стая сам, ( викам си ебаси кефа ). Пуснах си едно душче и слязох доло до басейнчето и седнах с другите и засмукахме по една биричка, докато дойдат всички вече бяхме обърнали по две три, събрах ме се и решихме да вечеряме седнахме в ресторанта, и като се метнаха салати ракии едно аверче изкара от под масата една бутилка отлежала 15-годишна ракиика и тогава стана вече мармалад, имаше оркестър като почнаха едни хора девоките като вкараха по едно две и разкаршиха снагата, всички седим така :shock:, продължаваме да пииваме потанцувах ме и от някаде се пусна идеята до ходим на басеина беше към един сутринта, и цялата тумба се пренесохме на масите до басеина, времето не беше супер приатно за къпане но аз и още няколко прителчета скокнахме в басейчето водата беше супер, сервитйорите евала им прая, стояха до рани зори след няколко разправии щотото не искаха да ни обслужват, но след няколко разговора с тях и управителя всичко се нареди. По едно време след къпанката решевам да излияза от басейна и забелязвам кукличката да стои на една маса с две нейни приателки аз реших да се присламча към тях и се започна един лаф, поръчахме една бутилка с уски, след което ми се губят доста моменти но сутринта се събудих с неината приателка, направо бях в шах, беше ми малко кофти щото въпросната беше с едно друго момче и незнам как е станало. На следващия ден се гледахме само без да си кажем нито дума, беше ми кофти щото се оказа че били от 2 години заедно а той си бил легнал по рано, и някъв такъв филм и беше много тъпа ситуция. Ходихме да разгледаме малко забелижителности във Велико Търново и следобеда се върнахме в хотела, след което аз се проснах на шеслонга, и девойката идва сяда до мен и ме пита какво е станало и аз и казах че нямам спомен ( тоя алкохол води до амнезия ) и се разбрахме нищо да не казваме квото било било. След това към 5 ходихме на пайн бол беше голяма лудница направо се размахме, от цялата работа имам поне 7 сини щото изрудите целиха и от упор (доста боли) :mhihi:. Вечерта пак имаше пиене и ядане ама по лекичко защото на следващия ден трябваше да се пътува и трябваше да починеме. Втората вечер си легна сам супер изморен и изтощен и почти веднага заспах. На другия ден бях станал към 7 часа направих едно басеиче за събуждане душче след това и си събрахме багажлъка и запрашиме към София. Но преди това решиме да се отбиен до Дряновския манастир да го разгледаме, там и обядвахме ядох супер вкусна скара, и по едно време както хапваме и се смеем едното лице скача и бяга към колата си и ние така :shock:, всички се втурваме и гледаме един реис как при маневра е обрал лявата страна чисто новото АУДИ S4 направо на лицето му призля колата на един месец имаше разправии кукери дойдоха. След което си тръгнахме за Софето и към 19.30 бяхме тука и се прибрах с една голяма усмивка доволен от разходката и преживяването. Пожелавам на всеки да си направи една такава почивка много релаксиращо деиства :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: триста двайсе и пеш

Мнение от h4ckED » 07 Юли 2008, 19:27

Определено ... с тия мадами :mhihi:
Изображение
M - The most powerful letter in the world

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMWfenomen » 07 Юли 2008, 22:52

сичко добре......ама това с амнезията с алкохола :mhihi: :mhihi: вярвам че не си на 18 г или по малак....а на по голям човек тоест с повече опит за да не помни какво е правил трябва да е една фаза преди смърт тоест мъртво пиян :-) и в такав случаи едва ли сте правили нещо така че няма за какво да се притеснява девоиката :mhihi: :mhihi: иначе поздрави за доброто прекарване на арбанаси е хубаво :winky:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Killuminati » 07 Юли 2008, 23:10

Помни кучето ама неще да каже :mhihi: :mhihi:
Ask to buy you a drink, you holla Dom Perignon
Knowin I'm a cash getter still I, remain calm!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Spiro » 07 Юли 2008, 23:57

ЕЕеее изкефен съм и няма как да е,колко ми се иска и на мене да се събереме така някъде но първо работа,задачи после как се организира група от 20 човека па камоли 30 мани мани незнам поне всички около мене са някви шматки и изроди и естествено нали аз съм им шаман(водач) :mhihi:
Абе чул те господ на всеки да се случи....
Живей у борчове,за да те помнат хората !!!

Назад към Страхотни истории