нац ефир

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 26 Май 2008, 21:23

pavlin_e30 написа:бе пускам тв и радио,за да науча нещо ново,не да съм кон с капаци и само прически да са ми в главата :D

Що ве, от сорта на разпънатия гарван ко лошо има :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от 2shae » 26 Май 2008, 22:38

S1z3 написа:
2shae написа:Покланям се пред автора!!!
:idea: :idea: :idea: :idea:

И се подписвам отдолу с двете ръце! ;)
No time like the present.

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 26 Май 2008, 22:48

абсолютно съгласен, музиката е една и съща постоянно,една песен се повтаря много често през деня, да не казвам и на час, относно водещите и аз съм забелязал за водещия по енерджи дето само сексуални теми започва и най-много ми е смешно когато тия теми се обсъждат рано сутрин, а и аз се чудя тоя по енерджи за да захваща тая тема доста често сигурно жена му не му пуска и иска да види при останалите хора как е :). А относно телевизията ... напоследък се набляга май основно на реалититата, иначе като филми и като предавания нищо смислено, филмите ги дават за 5ти път и то филми мноого стари. За това ... добре че има компютър и интернет та да се разнообразни нещо :)
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

BMWPhotographer
Аватар
Кара: F10 530d xdrive LCI
Мечтае да кара: Все по-хубави 5 серии

Мнение от BMWPetar » 10 Юни 2008, 17:41

Браво на автора, темата е добра.
Не съм съгласен единствено за радиата, но там повече зависи кой каква музика слуша. За хора като мен, почитатели на рок например, има ЗиРок, Мила Голд, Стар ФМ, Радио 1...

За телевизиите няма какво да коментираме. Единствено от предаванията по БГ екран харесвам Слави, и то заради актьорите. Също става Аламинут например, въпреки, че някои от скечовете ги има в Библията. За филми не говорим, ако нямам компютър, ще издивея.

Вестниците и новините са гадни и подтискащи. Ако помните, преди години бяха много актуални прахосмукачки Рейнбоу и фирмата набираше служители. Мой приятел се подвизаваше там за известно време и каза, че главният за България, американец, забранявал на служителите да четат българска преса сутрин преди работа.

А новините са много изкривени и политически зависими, това често много дразни.
"Когато пътят стана мокър, Audi quattro-то беше по-бързо в завоите, но просто някакси усмивката на лицето на шофьора на BMW-то беше доста по-голяма..." Джереми Кларксън, сравнение между Audi RS6 и BMW M5, Top gear

BMW Navi Doctor - ъпдейт на навигационни карти и ремонт на всички видове навигационни системи BMW

****F10 530d+ xdrive M-sport 2014

Gone, but not forgotten:

*E60 525d+ LCI M-sport 2008
*E60 530d+ 2004
*E39 540iA Individual 1998
*E39 523i 1997
*E34 520i M20 1990

старши ентусиаст
Аватар
Кара: N42B20 с ръкавици
Мечтае да кара: Spitfire

Мнение от Archangel » 11 Юни 2008, 1:42

Гледам само чужди канали по телевизията, рядко слушам радио. И си ми е добре. Кеф ти хаОс на диска, кеф ти ретрото на Уайтснейк, Пърпъл, Рейнбоу, Металика, Мейдън и тн богове на рока и метъла. И няма рекламки по 200 мин. за "...е като видях, че отива към дивана..грабнах пистолета и..."

П.П.: И аз кво правя тука в 2 и 30 сутринта, не знам. Чакат ме още десетина въпроса от Конституционното право за сутринта....ама много тегаво вече вървят....
Rainbow shaker,
On a stallion twister,
Bareback rider,
On the eye of the sky,
Stormbringer coming down,
Meaning to stay,
Thunder and lightning,
Heading your way..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е34
Мечтае да кара: е32