Дано да е за последно!
Модератори: mitaka7, Общи модератори
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- alexsch
- ентусиаст
-
- Кара: на бира и кебапчета
- Мечтае да кара: М6-ца кабрио
...не си прави експерименти с газови оръжия ако не искаш да останеш без пръсти! никакви самоделни муниции, че последиците може да са фатални. да не говорим, че ако те гепнат ушевите директно ти избачкват присъда по бързото производство
- hemicharger
- старши ентусиаст
-
- Кара: всичко на колела
- Детайли за колата: E38 IAL 07.2001
alexsch написа:...не си прави експерименти с газови оръжия ако не искаш да останеш без пръсти! никакви самоделни муниции, че последиците може да са фатални. да не говорим, че ако те гепнат ушевите директно ти избачкват присъда по бързото производство
То ако всеки тръгне да се въоражава и като знам българския манталитет....след 2 години България ще стане 5 милиона
Drugs... rock 'n' roll... bad-ass vegas whores... late-night booty calls... shiny disco balls...
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
Ами не просто си започна да прави простотиите от нищото и мене това ме изненада и не го очаквах.Може да е помислил нещо ако съм се базикал с гаджето в колата и той да е бил зад мене че нещо на него се смеем де да знам такива луди много с комплекси:ти разпраяш виц смеете се сички и идва някъв олигофрен "на мене ли се смееш бе " или нещо подобно.Ама беше адски тъп определено на дали умен човек би правил така.

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
51 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4