Кандидат шофиорите...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
BMW_MAN написа:според мен трябваше да и изплюштиш един шамар да се насере до Ибизата и друг път да не лае![]()
Точно тва щех да кажа и аз

Напоследък разни тарикатки с по 2 леви ръце са се навъдили, ами се и дърват, по принцип жена не се удря и с цвете, но за някои бих направил малко изключение!

- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
На мен пък на 1 и сашто място ми чупят 2 пъти огледалото и то все жени и дори не спират,и се заричам че ще си сложа 1 паве в колата и ако имам още 1 такъв случаи,спирам и павето полита по другата кола.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- pandev22
- младши ентусиаст
-
маи не си деиствал достатъ4но бързо със задната.щом е успяла да си премести колата.В такива слу4аи се деиства барзо на задна да се 

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Не са жените за бой, а инструкторите, които ги учат така да карат.
Гаджето ми сега кара курсове и ми идва да го пребия оня
Аз съм я учил като приближава светофар и няма коли от далеч да пуска газта, като падне скоростта да даде на 3, после 2 и т.н.. а оня гений и вика да кара на 4- та до преди светофара, после направо на свободна и спирачка
Също и на завой, караш на 3- та преди него и завиваш на 3- та
А паркиране и такива подробности изобщо не се учат..
Гаджето ми сега кара курсове и ми идва да го пребия оня

Аз съм я учил като приближава светофар и няма коли от далеч да пуска газта, като падне скоростта да даде на 3, после 2 и т.н.. а оня гений и вика да кара на 4- та до преди светофара, после направо на свободна и спирачка

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
истината е че докато куцо,кьораво,сакато може да си купи книжката,така ще е
а за жените шофьори,има и такива дето могат да карат,ама както каза ИВО не ги учат,гледат да лапнат парите па дали може да кара не е важно
а за жените шофьори,има и такива дето могат да карат,ама както каза ИВО не ги учат,гледат да лапнат парите па дали може да кара не е важно

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- pistata9889
- ентусиаст
-
- Кара: Камион колкото читалището...
Много си прав Бум Бум,днеска при инструктора на 4та и спира,че кара с 50км/ч ,а утре като е сама и се гледа от състезатели като нас със стотина И...,дали щте може да спре само със спирачка?Щом става въпрос за пари няма обучение!После катастрофите,и кои виновен-винаги несъобразена скорост с патната обстановка.Аз така за 2години загубих трима големи приятели,и после виновни няма.Живия си е жив,умрелия си е умрял.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
BMW_MAN написа:според мен трябваше да и изплюштиш един шамар да се насере до Ибизата и друг път да не лае![]()
бе ше и шибна... ама много хора я познавали... и ше имам проблеми после
37 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3