Кандидат шофиорите...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 02 Май 2008, 22:02

BMW_MAN написа:според мен трябваше да и изплюштиш един шамар да се насере до Ибизата и друг път да не лае :mhihi: 8)

Точно тва щех да кажа и аз ;)
Напоследък разни тарикатки с по 2 леви ръце са се навъдили, ами се и дърват, по принцип жена не се удря и с цвете, но за някои бих направил малко изключение!
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 19 Май 2008, 22:06

На мен пък на 1 и сашто място ми чупят 2 пъти огледалото и то все жени и дори не спират,и се заричам че ще си сложа 1 паве в колата и ако имам още 1 такъв случаи,спирам и павето полита по другата кола.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 19 Май 2008, 22:25

маи не си деиствал достатъ4но бързо със задната.щом е успяла да си премести колата.В такива слу4аи се деиства барзо на задна да се :shock:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 20 Май 2008, 10:11

Не са жените за бой, а инструкторите, които ги учат така да карат.
Гаджето ми сега кара курсове и ми идва да го пребия оня :twisted:
Аз съм я учил като приближава светофар и няма коли от далеч да пуска газта, като падне скоростта да даде на 3, после 2 и т.н.. а оня гений и вика да кара на 4- та до преди светофара, после направо на свободна и спирачка :shock: Също и на завой, караш на 3- та преди него и завиваш на 3- та :shock: А паркиране и такива подробности изобщо не се учат..
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 20 Май 2008, 10:41

истината е че докато куцо,кьораво,сакато може да си купи книжката,така ще е
а за жените шофьори,има и такива дето могат да карат,ама както каза ИВО не ги учат,гледат да лапнат парите па дали може да кара не е важно :confused:
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

ентусиаст
Аватар
Кара: Камион колкото читалището...

Мнение от pistata9889 » 20 Май 2008, 20:42

Много си прав Бум Бум,днеска при инструктора на 4та и спира,че кара с 50км/ч ,а утре като е сама и се гледа от състезатели като нас със стотина И...,дали щте може да спре само със спирачка?Щом става въпрос за пари няма обучение!После катастрофите,и кои виновен-винаги несъобразена скорост с патната обстановка.Аз така за 2години загубих трима големи приятели,и после виновни няма.Живия си е жив,умрелия си е умрял.
Когато трябва да вземеш решение относно една страна,изслушай и другата,може нейната версия да е по достоверна!!!

Зайо-Байо
Аватар
Кара: Пръскан кенеф
Мечтае да кара: Мка комби
Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..

Мнение от uricatoli » 02 Юни 2008, 20:38

BMW_MAN написа:според мен трябваше да и изплюштиш един шамар да се насере до Ибизата и друг път да не лае :mhihi: 8)

бе ше и шибна... ама много хора я познавали... и ше имам проблеми после
Изображение

Предишна

Назад към Страхотни истории