Дейстивето преди мисълта...
Модератори: mitaka7, Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- pandev22
- младши ентусиаст
-
А и да ва запитам нещо като минат 25-дена и като дойде време да си платя акта , а аз не го платя на това число а по касно какво ще стане (смисъл не говоря да карам през това време просот ако нямам пари да го платя и т.н.)[/quote]
нищо няма да стане,просто талон4ето ти седи при тях докато не го платиш и тва е.аз карах 6 месеца с изтекал акт и се разминавах само с ''иам тука едни 10 лв да по4ерпа ''
и вси4ки доволни
нищо няма да стане,просто талон4ето ти седи при тях докато не го платиш и тва е.аз карах 6 месеца с изтекал акт и се разминавах само с ''иам тука едни 10 лв да по4ерпа ''

- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
При две бири, в най-лошия случай щяха да ти вземат книжката за същия период (ако се стигне до там въобще) и нямаше да се набиваш за ремонти. Направо ти се чудя на акъла за какво си го направил това. Да имаше труп или прах в багажника - да, ама така без нищо... Все пак станалото - станало, важното е да си извадиш поука, както ти, така и другите дето четат...
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Мале колега, преди имаше един друг фен тука с една Е30-ска дето му "вървяло" така цяла вечер (с павето насред пътя)... направо те съжалявам честно. Много крива работа. Важното е че си добре и дано на бимата да й няма нищо сериозно 

Vlados написа:При две бири, в най-лошия случай щяха да ти вземат книжката за същия период (ако се стигне до там въобще) и нямаше да се набиваш за ремонти. Направо ти се чудя на акъла за какво си го направил това. Да имаше труп или прах в багажника - да, ама така без нищо... Все пак станалото - станало, важното е да си извадиш поука, както ти, така и другите дето четат...
е така е попринцип ама тия 2-3 бири избиват у всеки да се праи на мъж + момчето е на 18 (набор ми е лошо няма) и те допринасят иначе кофти тръпка ... каква е колата не каза? Е36ца 318и?
- EcLipSeR
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пил
slav4o1 написа:Vlados написа:При две бири, в най-лошия случай щяха да ти вземат книжката за същия период (ако се стигне до там въобще) и нямаше да се набиваш за ремонти. Направо ти се чудя на акъла за какво си го направил това. Да имаше труп или прах в багажника - да, ама така без нищо... Все пак станалото - станало, важното е да си извадиш поука, както ти, така и другите дето четат...
е така е попринцип ама тия 2-3 бири избиват у всеки да се праи на мъж + момчето е на 18 (набор ми е лошо няма) и те допринасят иначе кофти тръпка ... каква е колата не каза? Е36ца 318и?
на 20 ще ставам недей така

П.С. Ами ти хубаво си карал 6 месеца с този акт ама. Това лишение не влиза в сила когато си платиш акта ?
- t060
- ентусиаст
-
- Кара: Без книжка.
- Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
- Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.
- Dido_stz
- ботокс ефект
-
- Кара: черна сянка
- Мечтае да кара: още по-черна сянка
кто ти излезне постановлението за акта имаш някакъв срок мисля че беше 2 седмици в който трябва да го платиш, след това почват да бухат лихви 

the project is ready....

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2