Дейстивето преди мисълта...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pandev22 » 23 Май 2008, 17:03

А и да ва запитам нещо като минат 25-дена и като дойде време да си платя акта , а аз не го платя на това число а по касно какво ще стане (смисъл не говоря да карам през това време просот ако нямам пари да го платя и т.н.)[/quote]

нищо няма да стане,просто талон4ето ти седи при тях докато не го платиш и тва е.аз карах 6 месеца с изтекал акт и се разминавах само с ''иам тука едни 10 лв да по4ерпа '' :roll: и вси4ки доволни

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Мнение от Vlados » 24 Май 2008, 14:38

При две бири, в най-лошия случай щяха да ти вземат книжката за същия период (ако се стигне до там въобще) и нямаше да се набиваш за ремонти. Направо ти се чудя на акъла за какво си го направил това. Да имаше труп или прах в багажника - да, ама така без нищо... Все пак станалото - станало, важното е да си извадиш поука, както ти, така и другите дето четат...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pLaM3N » 24 Май 2008, 16:49

Vlados написа: Все пак станалото - станало, важното е да си извадиш поука, както ти, така и другите дето четат...

Прав си !
А колкото до случката е добре за четене, Но не и да ти се случва ! :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: Тежка

Мнение от Ненко Вранков » 26 Май 2008, 22:51

Мале колега, преди имаше един друг фен тука с една Е30-ска дето му "вървяло" така цяла вечер (с павето насред пътя)... направо те съжалявам честно. Много крива работа. Важното е че си добре и дано на бимата да й няма нищо сериозно :)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от slav4o1 » 27 Май 2008, 0:46

Vlados написа:При две бири, в най-лошия случай щяха да ти вземат книжката за същия период (ако се стигне до там въобще) и нямаше да се набиваш за ремонти. Направо ти се чудя на акъла за какво си го направил това. Да имаше труп или прах в багажника - да, ама така без нищо... Все пак станалото - станало, важното е да си извадиш поука, както ти, така и другите дето четат...

е така е попринцип ама тия 2-3 бири избиват у всеки да се праи на мъж + момчето е на 18 (набор ми е лошо няма) и те допринасят иначе кофти тръпка ... каква е колата не каза? Е36ца 318и?

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: пил

Мнение от EcLipSeR » 27 Май 2008, 9:50

slav4o1 написа:
Vlados написа:При две бири, в най-лошия случай щяха да ти вземат книжката за същия период (ако се стигне до там въобще) и нямаше да се набиваш за ремонти. Направо ти се чудя на акъла за какво си го направил това. Да имаше труп или прах в багажника - да, ама така без нищо... Все пак станалото - станало, важното е да си извадиш поука, както ти, така и другите дето четат...

е така е попринцип ама тия 2-3 бири избиват у всеки да се праи на мъж + момчето е на 18 (набор ми е лошо няма) и те допринасят иначе кофти тръпка ... каква е колата не каза? Е36ца 318и?

на 20 ще ставам недей така ;) за колата позна ..

П.С. Ами ти хубаво си карал 6 месеца с този акт ама. Това лишение не влиза в сила когато си платиш акта ?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Pepinho » 27 Май 2008, 22:47

тва е като филм с Долф Лундгрен :shock: :D
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Без книжка.
Мечтае да кара: Тунинг Голф 2-ка с PK номер.
Детайли за колата: Ускорител на елементарни частици.

Мнение от t060 » 27 Май 2008, 22:52

:idea:
Последна промяна t060 на 11 Юни 2008, 15:26, променена общо 1 път

ботокс ефект 
Аватар
Кара: черна сянка
Мечтае да кара: още по-черна сянка

Мнение от Dido_stz » 29 Май 2008, 12:32

кто ти излезне постановлението за акта имаш някакъв срок мисля че беше 2 седмици в който трябва да го платиш, след това почват да бухат лихви ;)
the project is ready....
ИзображениеИзображение

Предишна

Назад към Страхотни истории