0-309км/ч - стриитрейсинг!
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
8 мнения
• Страница 1 от 1
0-309км/ч - стриитрейсинг!
Би трябвало да ви хареса, все пак участва М3:)))
П.С. Прочетете текста преди филмчето...
http://free.bol.bg/cgt/Movies/turbo.mpeg
П.С. Прочетете текста преди филмчето...
http://free.bol.bg/cgt/Movies/turbo.mpeg
- ///M3
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 BMW E46 330i
Re: 0-309км/ч - стриитрейсинг!
Flat 6 написа:Би трябвало да ви хареса, все пак участва М3
...

///М3 -

Клипчето е мнооо яко ... Чак кеф ми стана ...

- Любо Мегов
- старши ентусиаст
-
реалната
реалната скорост на колите от клипчето е далече под написаните стойности
, знаете ли как изглеждат прекъснатите линии на магистралата при скорости над 230 км/ч
или обектите покрай които се минава 

Тва е //М3-ката на турчина......когато е правено клипчето беше суперчарджната около 400++ коня , но непомня точно......в момента и слагат Garrett GT42 турбо , ако не е готова вече де......но плануват да стане 900 + hp и 1050 + Nm..........има и други филмчета, още със стария двигател, как отвява Diablo , Ferarri Modena и доста други сериозни автомобили....абе този е луд.....и км които мса написани хич не ме учудват, на едно от другите клипчета пича снимаше и таблото и се виждаше
ето го дзверо:twisted:

ето го дзверо:twisted:

- Alf
- кандидат ентусиаст
-
Тва е //М3-ката на турчина......когато е правено клипчето беше суперчарджната около 400++ коня , но непомня точно......в момента и слагат Garrett GT42 турбо , ако не е готова вече де......но плануват да стане 900 + hp и 1050 + Nm..........има и други филмчета, още със стария двигател, как отвява Diablo , Ferarri Modena и доста други сериозни автомобили....абе този е луд.....и км които мса написани хич не ме учудват, на едно от другите клипчета пича снимаше и таблото и се виждаше
ето го дзверо
Ебати майтапа, аз съвсем случайно го намерих това филмче на някакав чужд сайт, а сега да се окаже че го познаваш - е това му викам смях![]()
Иначе БМВ-то е перфектно![]()
8 мнения
• Страница 1 от 1