Ловеч-Плевен - 7 мин
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Ловеч-Плевен - 7 мин
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ловеч - плевен ама другия път тва е ловеч- тенекиения хан до плевен има още 15 километра , като се има в предвид че плевен - ловеч е 35 км
има кво да се желае за 7 мин.

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..

- ACCELERATOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Преди няколко седмици гледах едни снимки на размазани мотоциклетисти, и там имаше снимка на един, който се беше забил (буквално) в ремаркето на ТИР с над 200км/ч. Имаше част от интервюто с шофьора на тира, който казва, че когато почувствал удара си помислил, че го е ударил друг ТИР, или автобус... Тогава доста се чудих как е станало всичко, и как се е стигнало до подобна ситуация, но като гледах това клипче си го представих на няколко пъти
С една дума: ЛУД!

С една дума: ЛУД!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
petio_petiov написа::kuku: треа му ръкопляскаме ли сеа на донора?
не съм го пуснал за това... бъди сигурен

моето - неоправдана смелост, особенно на междуградски път (на писта бих го приел - някак си). Супер много ташаци има пича и според мен трябва да се радва, че е още жив. Дано не му се случва нищо лошо, де. И накрая, мисля, че е доказал колко е смел, на негово място бих спрял, но той... едва ли...

п.с. бахти карането

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- savo_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше...Е60 LCI 530d xDrive manual
Не мога да разбера-евала за какво?Ако иска да става донор на органи-негов проблем, лошото е , че обикновено заради такива селски рацери страдат и други невинни хора.На такъв, ако можех книжката поне за три години, конфискация на мотора + дасто солена глоба.Е заради такива всеки ден расте черната статистика на пътя 

- Митко Ганчев
- старши ентусиаст
-
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Само някой, който е карал така може да го разбере така, че тъпи коментари плс не давайте ... Всеки си има собствено виждане за нещата било то правилно или грешно ... на този гарантирам, че и 20 книжки да му вземеш няма да се спре доброволно ...
а черната статистика сочи че мотористи са убили толкова невини за последните 10 години колкото пияните дупета през последния месец ...
а черната статистика сочи че мотористи са убили толкова невини за последните 10 години колкото пияните дупета през последния месец ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ловеч-Плевен = 30 км(за удобство на сметката)
с 30 км/ч за 1 час
с 60 км/ч за 30 мин.
със 120 км/ч за 15 мин.
с 240 км/ч за 7,5 мин.
Ама това е средна скорост!!!. Значи е карал с поне 250-260км/ч. (все пак ускорява много по-бързо от л. кола) през цялото време.
АРЕ НЕМА НУЖДА.
П.П. Не съм гледал клипа, за мен е безмислено губене на време(достатъчно изгубих докато смятах и писах).
П.П.П. Шаро, я кажи кво е да караш с тази скорост! Аз съм карал със 170 най-много и се насрах.
с 30 км/ч за 1 час
с 60 км/ч за 30 мин.
със 120 км/ч за 15 мин.
с 240 км/ч за 7,5 мин.
Ама това е средна скорост!!!. Значи е карал с поне 250-260км/ч. (все пак ускорява много по-бързо от л. кола) през цялото време.
АРЕ НЕМА НУЖДА.
П.П. Не съм гледал клипа, за мен е безмислено губене на време(достатъчно изгубих докато смятах и писах).
П.П.П. Шаро, я кажи кво е да караш с тази скорост! Аз съм карал със 170 най-много и се насрах.

- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
TheBoss написа:Ловеч-Плевен = 30 км(за удобство на сметката)
с 30 км/ч за 1 час
с 60 км/ч за 30 мин.
със 120 км/ч за 15 мин.
с 240 км/ч за 7,5 мин.
АРЕ НЕМА НУЖДА.
еми кво е ... в един момент просто почва да ти харесва да не насираш.... а най-лошото е като почнеш да се насираш и това да не ти стига ...
и един светъл ден някой ти излиза и ти ближейки рани преосмисляш тез неща ... но винаги щом бръмне наоколо нещо и си готов да пръскаш с глейд микро спрей
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2