bad boys 2 или за какво се използва автомат във Ферари....
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
4 мнения
• Страница 1 от 1
bad boys 2 или за какво се използва автомат във Ферари....
... филма излезе отдавна в Америка и аз се докопах до едно не лошо копие преди 2 седмици и сега смело мога да заявя, че това е супер здрав филм и е по добър от всичко което съм гледал тази година (а аз съм гледал всичко
).
горвщо ви го препоръчвам
сцените с автомобилни преследвания са направени по-добре от 2F2F и ако колите да не са от любимата ни марка, то то е само за добро защото дори на Майк Лаури колата (червено Ферари) не остана без щети - направо и надупчиха гъза и то отвътре ха-ха-ха
не зная дали вече се намира в БГ, но ви препоръчвам да го гледате
П.С. забравих за Хамъра, ама да не ви развалям удоволствието...

горвщо ви го препоръчвам
сцените с автомобилни преследвания са направени по-добре от 2F2F и ако колите да не са от любимата ни марка, то то е само за добро защото дори на Майк Лаури колата (червено Ферари) не остана без щети - направо и надупчиха гъза и то отвътре ха-ха-ха
не зная дали вече се намира в БГ, но ви препоръчвам да го гледате

П.С. забравих за Хамъра, ама да не ви развалям удоволствието...

______ i aim to misbehave_______
:)
ооо супер... първата част ми е един от любимите филми... а има ли пак от тея супер яките и смешни лафчета, които си разменят? 

STREETRACERS.HIT.BG
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Ако е пак със същите герои това се казва продължение на филм. Не като 2f2f без Вин Дизел
Нямаш ли идея откъде да го дръпнем или ти да го share-неш?
Аз сигурно съм го гледал поне 20 пъти тоя филм и ако втората част е по-добра не ми се мисли

втората част си е направо супер - голям кеф
за съжаление не мога да я сложа никаде че не съм в БГ и не "виждам" безплатните сървъри
така и аз не мога да тегля от БГ
но филма си заслужава и като излезе го гледайте непременно - двамата са страшни както винаги
за съжаление не мога да я сложа никаде че не съм в БГ и не "виждам" безплатните сървъри

но филма си заслужава и като излезе го гледайте непременно - двамата са страшни както винаги
______ i aim to misbehave_______
4 мнения
• Страница 1 от 1