Просто М5 ...
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
3 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
- Мечтае да кара: 330i--> e39 M5/e46 M3 -->e60 M5/e92 M3 --> F10 M5
Просто М5 ...
http://www.youtube.com/watch?v=lSeI3iLO ... re=related
Здравейте колеги ! Незнам дали е пускан този клип , но мисля , че не е , защото редовно преглеждам клиповете във видео секцията . Така , целта на клипа е да се покаже истинската същност на автомобилите със синьо - бялата емблема ... или по точно защо съм фен на тази марка ?! Не е заради публиката , не е само заради мощния двигател , а забележете позабравили се '' фенове '' и такива , които се целят за по висок социялен статус ... забележете прецизността на този автомобил , как елегантно се плъзга на излизането от всеки завой , забележете агресивността , чуйте звука ... Това е то , за мен е най -добрата кола , всичко останало е просто гъзария и изключение
Здравейте колеги ! Незнам дали е пускан този клип , но мисля , че не е , защото редовно преглеждам клиповете във видео секцията . Така , целта на клипа е да се покаже истинската същност на автомобилите със синьо - бялата емблема ... или по точно защо съм фен на тази марка ?! Не е заради публиката , не е само заради мощния двигател , а забележете позабравили се '' фенове '' и такива , които се целят за по висок социялен статус ... забележете прецизността на този автомобил , как елегантно се плъзга на излизането от всеки завой , забележете агресивността , чуйте звука ... Това е то , за мен е най -добрата кола , всичко останало е просто гъзария и изключение

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Re: Просто М5 ...
Три пъти ти четях мнението и не можах съвсем да го схвана,но както и да е ///М5 си е ///М5 каквото и да си плямпаме и затова не само ти ами има милиони фенове.Иначе малко на не подходящ път понатоварен,че и с велосипедисти при това,но пък грехота е да не го понатиснеш 

- Adelin_Slavov
- Потребител
-
Re: Просто М5 ...
Много е готино , супер яко.
3 мнения
• Страница 1 от 1