23.12.2004 Витоша(отново)
Модератори: mitaka7, alpina-ma6inata, SpUd3r
2 мнения
• Страница 1 от 1
- ///M Power
- старши ентусиаст
-
- Кара: си Е65-цата.
23.12.2004 Витоша(отново)
http://info.datacom.bg/MPower/BMW/Vitosha%202/
ми кво да ви кажа пак се качвах ме на тая гадна Витоша с тия гадни обратни завой,където колата странно поднася

ми кво да ви кажа пак се качвах ме на тая гадна Витоша с тия гадни обратни завой,където колата странно поднася

"If everything seems under control, you're just not going fast enough."
- Mario Andretti
- Mario Andretti
- LeX
- Капетано
-
- Кара: '90 328i/6 '95 540i/6
Здр искам да попитам абе всъщност не искам да питам щото съм 100000% сигурен че това е пътя от Драгалевци нагоре към Алеко по простата причина че живея в драгалевци и аз като вас много пъти съм се пързалял с колата по същия път та даже и със шеина теглена от кола
.Евалата за ентусиазна обаче снимките са с мн лошо качество.Предполагам са правени с не много скъп дигитален апарат.Та идеята ми е друг път като идвате към Драгалевци или път ходите нагоре дрънни ми един телефон да се видиме с моя апарат мога да снимам на 100% тъмно и стават екстра снимки(само дето са зелени все едно като да гледаш през устроиство за nightvision).Разгледаи и саита ми има също изпълнения от този път
.Между другото същия ден и аз се качвах с колата нагоре ама към 5-6 и имаше яко врътки.ГСМ-а ми е 0889-711-255-сашо.Като гледам скоро едва ли ще има такива изпулнения щото сняг няма ама си го запиши и като идвате към квартала ми звънни
все пак и аз съм ентусиаст

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae
2 мнения
• Страница 1 от 1